- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.461
canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm
hoşbulduk canım napysn gelmedimi misafirlerin:))
yok kuzum pasta bilem yapmıştım halbuki ama onlarada misafir gelmişnekadar üzüldüm bi bilsen gelmedıler dıye sen nasılsın keserimmm
bu arada kızçelerim bugün bi köstebek pasta birde ağlayan pasta var menüdehayde yine iyisiniz
canm yaaa bende bi durgunluk var canım sbepsiz yere sıkılıyo offff
canbonlarım misafirim geliyor ben çıkıyorumbıktım bu mahalleden ya
neysem bıraz etrafı toparlım 20 dakkaya gelmek üzeredirler
haydık size bol sohbetler
ngasg canım allaha emanet ol öpüyorummmm
canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm
yok kuzum pasta bilem yapmıştım halbuki ama onlarada misafir gelmişnekadar üzüldüm bi bilsen gelmedıler dıye sen nasılsın keserimmm
bu arada kızçelerim bugün bi köstebek pasta birde ağlayan pasta var menüdehayde yine iyisiniz
gece gündüz derken okadarda değil umudumbu ne yaa.. gece - gündüz sendeler.. evde yokuz die yazı as kapıya ..seni de bize bırakmıyolar e tabi eve her daim gelecek kadar yüz verirsen olacağı bu
oh oh masaAllah.. yapın yapın yiyin kilo alın.. ben yiyemiyorum ya,en iyisi byle diyip kendimi rahatlatiim :)
Selammmm canlarim tam yatacaktim size yazmadan gecemedim , iyisinizdir insallah canlarim benim .. Hayirli geceler is beni bekler yarinSizleri cok seviyorum ve sizleri unutmadim
gece gündüz derken okadarda değil umudumkimseye yüz verdiğimden değilde yapıları buna müsait desem yeridir..kapıya asılan tabelayı eğer çocuk olursa planlıyorum çünkü ozaman benden hiç çıkmayabilirler
sen niye yiyemiyosunki:44:
antakya ya 15 dk yakınlık da bir köyde yaşıyorum canım ...nasıl beceriyorlar bilmem ama doğal organik yediklerinden de olabilir ilk geceden hamile kalıyorlar bunların yumurtaları hep mi canlı kalıyor anlamadım ....
kullanıyorum canım sende başla hatta
ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?