- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.561
cnm valla haklısın..bu spoşlar için ilacı bende okumuştum..yani zaten neden tüp yapılıyo iyi spoşlar seçilip döllemeye gönderilsin diye..
ne bileyim tatlım..işte doktora hastaneye kalınca işimiz böyle oluyor..hep hastadan kaynaklı..ama daha fazla ne yapabilirler açıklamıyorlar
kızlarr benim konuyada bi el atın sizce hamilelik varmıdır çok umutlanıyorum yarın gidicem test için ama ya yoksa sizce anlattıklarım hamilelik belirtisi olabilirmiki
zaten dr lar bi açıkladığı kendi başarı oranları..
hiç hasta ne durumda, daha cok kapsamlı ne yapılabilinir..elde ne varsa onu değerlendiriyolar sanki..
hal böyleyken, bana 10 kez tüp yapılsa yine olmaz o zaman.. sposlara fazal müdahale edemiyoruz diyo..
e bakıyorum esim gibi olana 3 ay proxeed pluss diye bi ilaç vermis dr u kullanmıs.. 2. tüp te hamis kız simdi..
e bana yazık değil mi ..aha yaşlandım ben yaa,. bi uşak edemedim daha :84:
hayırlısı olsun bitanem inşallah gönlüne gore bıyer bulur eniştemburdayım gurbet kızçem
kızlarr benim konuyada bi el atın sizce hamilelik varmıdır çok umutlanıyorum yarın gidicem test için ama ya yoksa sizce anlattıklarım hamilelik belirtisi olabilirmiki
belirtilerini o sekil biliyorsan, hamis olduğgunu da hissetmen gerekir diye düsünüoyrum
olmasa bile yeni evliymişsin.. olur daha..
gonzalezim bendeki testlerin başında hormon yazıyo başka bır kağıtta hemogram yazıyo,bir diğeride cea bukadar kanla ilgili olanlar
kızçem sen niye okızın doktoruna gitmiyon :26:
insallah bulur canim , yinede sukur. bende sana yazdim dusa girdim ciktim ve suan yaninizdayim ..
canım okudum ama varmıdır yokmudur bız bılemeyızkı:26:sen bi kan testı yaptır bence en azından ıkılemde kalmaktan kurtulursun canım
hayatım ne yeni evlisi 12 sene oldu :) hamileyim gibi hissediyorum ama bilmiyorum belkide boşa umut ediyorum o ara kanama umudumu yitirmeme neden oluyo
tmm iste balım.. bütün hepsi hormon testleri
balım.. elimizdeki testler olsun, ylapılan islem kağıdı olsun.. esim onları gönderdi postayla..
Özlem abla işte dediğim.. bunları gönderirsen daha iyi bakabiliriz demisti..
artık bakınca ne dicekler o zaman görücez :26:
Özlem abla, Maltepe de oturuyo. sen oraya yakın mı oluyosun, hiç bilmyrm Ist. soruyom o yüzden cahilim
pardon yaa.. ben seni bskasıyal karıstınrdım..
senin bitane vardı dimi, ikinci isityodun :44:
kızçem sen niye okızın doktoruna gitmiyon :26:
evet canım en iyisi test yapmak yarın gidicem doktora bana dua edin bu gece nolurrrr boş dönmeyeyim
kartal maltepemi kuzum aynı yakadayız ama yakınlık derecesi pek uzak sayılmaz bana
ohh sıhhatler olsunönceden bunu saatler olsun diye yazardım öğrendim artık hoşşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?