- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.921
günaydınnn kıssçelerrrrrr
hayalotummmm..... YOLUN AÇIK OLSUN ŞEKERİM... Rabbim gönlüne göre olanların içinden en hayırlı olanını versin.. sağlıkla git, sağlıkla ve güzel haberlerle dön inşallah.. Rabbim işini rast getirsin bebeeeemm..
bitanem ii yolculuklar en güzel haberlerle dön bebeğim bende seni çok sewiorum özletme kendini emi tatlım sen bulursun bi fırsat uğurlu gelir inşallah bu dr.dualarım seninle allaha emanet ol.:26::26::26::26::26::26::26:canbonlarım ben çıkıyorum artık daha çok işim var
meddcezırım bayadır gorusemedık bıtanem ıyımısın canımın içi
scorcipim umudum keserim asetonum habıbtem gurbetkızçem esilam meddim ecehanımbeste kızçem priorim ayşem hayalım ngasg seremcemim sayamadıklarım allaha emanet olun .
yarın muhtemelen giremem ankarada fırsat bulabılırsem gırmeye calısırım
inşallah geldıgımde hamişlerim olurdualarım sizlerle sizleri çok sevıyorum kendıne ıyı bakın çok öpüyorumm
tatlı uykular herkese
yarın İstanbul ve ankara cıvarında oturanların tepesinden geçicem
haydık görüşürük inşallah hakkınızı helal edin yolculuk sonuçta
öpüyorum hepinizii
selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..
geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar
canbonu sana kurban olsun umudum nasılsın ii misin bugün daha takılma bi tanem hiç bişi ye dert sahibi olmak çok kolaysonra kafayı yioruz hepimiz yapıoruz bunu sen güçlüsün umudum inan bana benden güçlüsün oh eniştemle gez işte napcan ewde düşün düşün 10uzlara bayıldım ama 1 tanesi nin fikri beni düşündüro allahım her isteyene paylaştırsın onları
güçlü olmak nerdee.. yıkılmış bi enkaz gibi vücudum
kırmızılar yine geldiofff ya ...böylelikle 8 ay oldu 3. günümde doktora gitmeyi planlıyorum artık yapcak bir şey yok
kırmızılar yine geldiofff ya ...böylelikle 8 ay oldu 3. günümde doktora gitmeyi planlıyorum artık yapcak bir şey yok
üzülme herşey allah tan allah büyük ngasgım içini ferah tut tabi git doktora bencede faydası olur zararı olmaz
benim de geldi balım ..hemde 1-2gün önceden.. aslında bugün sonuç öğrenme günümdü. bgün için bekliyordum..saolsun benim kırmızılar erkenden tesrif ettiler.. dün çok kasık ağrım oldu sabahtn aksama, smdi yine baslıyor gibi
priorim nasılsın görüsemiyozbnde bgünüm uyuşuk uyuşuk bi hal içindeyim.. bi kendime gelemedim bi türlü
günaydın priorim naber şu elmalı petibörlü tatlı senin tarifindi dimi onu pudinge sıcakken mi batırıp çıkarıcaz sıcağıda soğuda denedim içine sokup alamayınca bende tabaklarda üstüne döktüm.....ama süper enfes bi tadı war
bitanem ii yolculuklar en güzel haberlerle dön bebeğim bende seni çok sewiorum özletme kendini emi tatlım sen bulursun bi fırsat uğurlu gelir inşallah bu dr.dualarım seninle allaha emanet ol.:26::26::26::26::26::26::26:
şekerimmm soğutuyorum ben karıştırarak.. üstünde kabuk oluyoo çünkü... ama aslında ılık da diyebilirizz.. bişi ollmaz üstüne dök... paketlerde 500 gr süt dio ben 400 gr süt ile yapıom puding i ... kaşıkla çıkarıom... afiet bal şeker olsun... şifa olsun inşallah kuzucum..
benim de geldi balım ..hemde 1-2gün önceden.. aslında bugün sonuç öğrenme günümdü. bgün için bekliyordum..saolsun benim kırmızılar erkenden tesrif ettiler.. dün çok kasık ağrım oldu sabahtn aksama, smdi yine baslıyor gibi
walla hayatım da yaptığım en kolay ama leziz tatlıydı eşimde bayıldı 12 top yaptım 8 tane yedik akşam acık öküzmüyüz neyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?