Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın priorim naber şu elmalı petibörlü tatlı senin tarifindi dimi onu pudinge sıcakken mi batırıp çıkarıcaz sıcağıda soğuda denedim içine sokup alamayınca bende tabaklarda üstüne döktüm..... ama süper enfes bi tadı war

bitanem ii yolculuklar en güzel haberlerle dön bebeğim bende seni çok sewiorum özletme kendini emi tatlım sen bulursun bi fırsat uğurlu gelir inşallah bu dr.dualarım seninle allaha emanet ol.:26::26::26::26::26::26::26:

canbonu sana kurban olsun umudum nasılsın ii misin bugün daha takılma bi tanem hiç bişi ye dert sahibi olmak çok kolay sonra kafayı yioruz hepimiz yapıoruz bunu sen güçlüsün umudum inan bana benden güçlüsün oh eniştemle gez işte napcan ewde düşün düşün 10uzlara bayıldım ama 1 tanesi nin fikri beni düşündüro allahım her isteyene paylaştırsın onları

güçlü olmak nerdee.. yıkılmış bi enkaz gibi vücudum

kırmızılar yine geldiofff ya ...böylelikle 8 ay oldu 3. günümde doktora gitmeyi planlıyorum artık yapcak bir şey yok

güçlü olmak nerdee.. yıkılmış bi enkaz gibi vücudum

yapma böle ne kadar çabuk toplarsan kendini okadar iyi güzelim önce sen psikonu toplucaksın sonra bedenini sonra bi bakmışşın yeni umutlar doğmuş.ewet yaşadıkların kolay değil hayal kırıklığı çok acı ama tutuncak bi dalın hep olsun hayatta al bakalım bunlar senin artık gülümse haydi kop kop eller hop hop

kırmızılar yine geldiofff ya ...böylelikle 8 ay oldu 3. günümde doktora gitmeyi planlıyorum artık yapcak bir şey yok

üzülme herşey allah tan allah büyük ngasgım içini ferah tut tabi git doktora bencede faydası olur zararı olmaz

benim de geldi balım .. hemde 1-2gün önceden.. aslında bugün sonuç öğrenme günümdü. bgün için bekliyordum..saolsun benim kırmızılar erkenden tesrif ettiler.. dün çok kasık ağrım oldu sabahtn aksama, smdi yine baslıyor gibi

üzülme herşey allah tan allah büyük ngasgım içini ferah tut tabi git doktora bencede faydası olur zararı olmaz

ne kadar olsada ferah olmuyor su kalbim bestekızm maalesef aşırı başımda ağrı var şu an adet olmanın stresyle...hayırlısı allahtan vardır bir hikmeti diyelim doğru zamanı bekleyeceğiz artık ...

her kırmızı geldiğinde içime hep doğuyor acaba yerleşme kanması mı diye sonra ağrılar ve kanma yoğunlaşınca ümidim kesiliyo anlıyorum ki adetim...hayırlısı artık kısmet kader diyelim rabbim dualırımızı kabul ederde bizlirede bir bebek nasip eder inşallah...

priorim nasılsın görüsemiyoz bnde bgünüm uyuşuk uyuşuk bi hal içindeyim.. bi kendime gelemedim bi türlü

umudumm datılımmm iyiym şekerim.. geçmişler olsun annemmmm ağrın varmış.. geçecek bitecek inş. Rabbim acil şifalar versin.... dinlen sen.. yorma kendini...

şekerimmm soğutuyorum ben karıştırarak.. üstünde kabuk oluyoo çünkü... ama aslında ılık da diyebilirizz.. bişi ollmaz üstüne dök... paketlerde 500 gr süt dio ben 400 gr süt ile yapıom puding i ... kaşıkla çıkarıom... afiet bal şeker olsun... şifa olsun inşallah kuzucum..

walla hayatım da yaptığım en kolay ama leziz tatlıydı eşimde bayıldı 12 top yaptım 8 tane yedik akşam acık öküzmüyüz neyiz

ahh kuzuummm kıyamam ben sana.. ayaklarının altına sıcak su torbası falan koysan olur mu ki... sıcak tut kendini birazz.. ağrıların hafifler... Rabbim hayırlısını versin yafrumm..

bir şarkı sözü derki '' benim hala umudum vaaarrrr.... isyan etsem de istediğim kadaaarrrrr '''''

walla hayatım da yaptığım en kolay ama leziz tatlıydı eşimde bayıldı 12 top yaptım 8 tane yedik akşam acık öküzmüyüz neyiz

est. bebeeemm afiet olsun... ben sana arada tatlı tarifi veririm.. çalışan bayana iyi oluyo bölee pratik tatlılar...çokk seviom tatlıyı ben.. beeeğendiinize sevindim.. :131::131::131::131:

Kızlar kızlar bende dün 22.günümdü progesteron verdim bugün doktordan aldım sonuçlara çok güzel dedi ama ben bide size soruyum dedim progesteronum 14.4 çıktı iyiymiş inş hamiş kalabilirim bu ay :)bide o elmalı petibörlü tatlı nasıl bende yapmak istiyorum elma var pudingte var ama kakolu petibör var olurmu :)

üstadım priorimin mükkemmel tarfi verriririz tebi..aama kakaolu warsa irmik tatlsı yap onla tepsiye diz üstüne irmik dök çok güzel olur kakolu olur mu priorim söler şimdi

ben 2 elma rendeledim içine bisküvi 1 paket kırdım ceviz büyüklüğünde topçuklar yapıosun borcama dizdim üstünede çukulatalı puding gesdirdim kahwe topcuklar oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…