Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba hayatım nasılsın... sonuçlarının iyi olmasına sevindim.. Allah gönlüne göre versin

tatlı işine gelirsek kakaolu ile hiç denemedim ben..

1 pk petibör
1,5 normal boy elma veya 1 büyük elma
1pk çikolatalı puding

puding i hazırla şekerim ama sütünü 100 gr eksik koy...pişir kaltını kapat arada karıştır soğusun... bu arada piskevit i geniş bi kaba kır ( çok küçük parçalarsan hamur gibi olabilir - tercih senin ben bir piskevit i 6 ya bölüom.. elmanı soy piskevitlerin üzerine rendele... sonra karıştır ve ceviz ya da az daha büyük toplar yap... bi tepsi ya da bocama sırala... puding i ister topların üstüne dök.. istersen topları puding e batır çıkar.. tabaklara koyup servis yap..

servis önerisidir : üzerine de hindistan cevizi serpin...

Son düzenleme:

kııııızzz anam maşallah anlatımıda çoğaltmşın yeni tarifler bekliorum bol çukalata soslu uuufff bi çukalata aldıraım bari canım çekti

Ben özel polikinlikte 25 tl ye yaptırdım hem muayne oldum hemde test kandan bakılıyo canım bi tüp kan alınıyo bakılıyo :)yaptım kızlar çok güzel görünüyo bisküviyi aldırdım süper oldu teşekkürler

afiyet bal şeker olsun vitamin olsun kuzum

yafruuuu maşallah hızlısın sen ... ben de irmikli kakooooolu piskevitliden yapimmm eve gidince... bestekıssçem söyliince canım istedi..

yafruuuu maşallah hızlısın sen ... ben de irmikli kakooooolu piskevitliden yapimmm eve gidince... bestekıssçem söyliince canım istedi..

yap yap tatlım hem hafif oluo hem çaylada güzel oluo biz bu gidişle ne oluuruz bilmem sporlada hiç aram yok

hoşgeldin tatlım iiz sen napıosun içinde ki süpriz neydi bakim

kuzum içi sade kek rengi dışı kakaolu sos :))))

bebeeeemmm ellerine sağlıkk.. herkesler bi şehirde olsaydı... tatlı kek börek çörek günü yapardık... yerdik yerdik... şişerdikkkk..

saolasın canım keşke olsaydıkk yaaaa valla süper olurduu....

umudumm datılımmm iyiym şekerim.. geçmişler olsun annemmmm ağrın varmış.. geçecek bitecek inş. Rabbim acil şifalar versin.... dinlen sen.. yorma kendini...

saolasın cnm ..kafam dalgın olmus.. bide visne suyu kaynatıyım derken, tencerede ki su kayna kayna bit.. sonrada bi koku gelmiyor mu.. yaw diyom heralde dısardan geliyor cam da açıktı,,.bide gider bakarım ki.. visneler yapısmıs tencerenin dibine, olmuslar kapkara,. tencere desen yine öyle..
heh dedim bi sen eksiktin ..

dedim tencereye, sen mi daha karasın, yoksa benim içim mi (

Umudum seninle paylaşmak istedim sizde eşindemı sendemı bilmiyorum ama benim eşimde sperm sorunu vardı bendede 2 3 aydır kistle uğraşıyodum geçen ay eşim proxed plus kullandı ve keçi boynuzu kürü içti bu ayda bunları yapıyo ilaç bitti ama keçi boynuzu kürüne devam ediyo bende soğan kürüyle kistten kurtuldum bide bal tarçın çörekotu kürü yaptım bu ay hatta yumurtlamışım herşey normale döndü eşimde çok şükür baya düzelme var belki sende denemek istersin diye söylemek istedim ben daha hamile değilim ama en azından diğer sorunlar düzelmeye başladı inş yakın zamanda kavuşurum bebeğime inş sende isteyen herkeste kavuşur Rabbim büyük en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş hepimize

yaa ben anlamıyorum. hiç anlamıyorumm
her defasında tüp yenilgisi yaşamaktan yoruldum
bu kez kinde, sonuç belli oluncada, dr un dedi, en büyük etken esinden kaynaklınıyo..demesi.
dedim yumurtaları belli bi büyüklüğü getiriyorsunuz iğnelerle fln.. esim için birsey yapılamıyor mu dediğimde
sprmlere çok fazla müdahale edemiyoruz diyo..
ama baş sebep olarak onu göstermesini biliyor..
dedim ben 10 kez de tüp yapsam, esime birsey verilmeden, yada baska nebilim birsey yapılmadan olur mu ki dedim..
gerçi Allah verecek olsa tasın üstünde veriyor, o da ayrı bi mesele de..

benim yumurtalar normalden küçükmüs.. onlar için belil bi kaliteye gelsin die iğne dozları yüksek veriliyo..
birde döllenme islemi sırasında sanırım, dediler islem sırasında yumurta anomalisi görüldü dediler..
bu da yumurtanın çok istenilen düzeyed olmadığı demekmis..
yani 1. kalite olması gerekirken,. 2.yada 3. kalite midir ..
bired FSH değerim az yüksek çkdı normali 10 ken benim 15 çıkmıs..bunu da sebep gösterdi..
ama kk dabakdım millet yazmıs FSH değer 45 olupta hamis kalan var..

tüp bebek topiğinde bi arkadasta söylemisdi bu ilacı..
dedi 2. tüp yaptırmadan önce dr bu ilacı vermis, 3ay kullanmıs.. sprm sayısı kaç binlere çıkmıs ve suanda 2. tüp hamis hemde ikiz ..
bana bu ilacı dediği gün özelden.. net den arastırdım ve kk da bi topik açılmıs.. orada kullananan kisilerin sonrasında aldığ sonuçları yazmıslar.. çok büyük artış varmış. hem sayı bakımından hem de, diğer yönlerden ..

size dr mu verdi, nasıl kullanmaya basladınız bu ilacı, yani dr a söylenildiğinde veriliyor mu..??

yani esimden sebep, dmen gibi sprm sorunu var.. kaç aydır tam düzenli olmasada, keçiboynuzu kürü yapıyodu ama son ki tahlil sonucunda, yine çok düsük, harketi vs. dedi dr.. ama bize simdiye kadar bu ilacı verenleri görmedik..üroloji dr u bu sayıyla tüp yapılabiliniyor gibilerinden birsey deyip, bska yapılcak bise yok gibilerinden demis ..
bi dedikleri zor vaka, zor vaka..

Son düzenleme:

ahh kuzucummm.. cana gelmesin bi'tanem... canın sağolsun... yavaş yavaş topanlanma vakti geldi artıkın kızcam ben ama... ama ben sana kızamıom ki herşey çooook güzel olacak inşallah hayatım sen ve eşin için

kızlar .. ben balıma msj atmıstım naptın vardın mı diye.. O da msj yazmıs 13:50 de,

- Şimdik indik cnm eve varınca ararım bitanem valiz bekliyorum öptüm
diye..

henüz aramadı, heralde müsait olamadı .. uygun olduğunda konuşursak, yine haber veririm size ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…