- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.941
Yumurtlamanın olup olmadığına bakılıyomuş yani yumurtlamışım :)
Kızlar kızlar bende dün 22.günümdü progesteron verdim bugün doktordan aldım sonuçlara çok güzel dedi ama ben bide size soruyum dedim progesteronum 14.4 çıktı iyiymiş inş hamiş kalabilirim bu ay :)bide o elmalı petibörlü tatlı nasıl bende yapmak istiyorum elma var pudingte var ama kakolu petibör var olurmu :)
merhaba hayatım nasılsın... sonuçlarının iyi olmasına sevindim..Allah gönlüne göre versin
tatlı işine gelirsek kakaolu ile hiç denemedim ben..
1 pk petibör
1,5 normal boy elma veya 1 büyük elma
1pk çikolatalı puding
puding i hazırla şekerim ama sütünü 100 gr eksik koy...pişir kaltını kapat arada karıştır soğusun... bu arada piskevit i geniş bi kaba kır ( çok küçük parçalarsan hamur gibi olabilir - tercih senin ben bir piskevit i 6 ya bölüom.. elmanı soy piskevitlerin üzerine rendele... sonra karıştır ve ceviz ya da az daha büyük toplar yap... bi tepsi ya da bocama sırala... puding i ister topların üstüne dök.. istersen topları puding e batır çıkar.. tabaklara koyup servis yap..
servis önerisidir : üzerine de hindistan cevizi serpin...
Ben özel polikinlikte 25 tl ye yaptırdım hem muayne oldum hemde test kandan bakılıyo canım bi tüp kan alınıyo bakılıyo :)yaptım kızlar çok güzel görünüyo bisküviyi aldırdım süper oldu teşekkürler
yafruuuu maşallah hızlısın sen... ben de irmikli kakooooolu piskevitliden yapimmm eve gidince... bestekıssçem söyliince canım istedi..
slm kızlar nasılsınız bende süpriz kek yaptım:)))))
hoşgeldin tatlım iiz sen napıosun içinde ki süpriz neydi bakim
kıamam ama ben seni yemeğe hemen bi türk kahve dedikodu yapardıkben çıktım içinden
hoşgeldin tatlım iiz sen napıosun içinde ki süpriz neydi bakim
bebeeeemmm ellerine sağlıkk.. herkesler bi şehirde olsaydı... tatlı kek börek çörek günü yapardık... yerdik yerdik... şişerdikkkk..
umudumm datılımmm iyiym şekerim.. geçmişler olsun annemmmm ağrın varmış.. geçecek bitecek inş. Rabbim acil şifalar versin.... dinlen sen.. yorma kendini...
hsgeldin keserim nasılsın
Umudum seninle paylaşmak istedim sizde eşindemı sendemı bilmiyorum ama benim eşimde sperm sorunu vardı bendede 2 3 aydır kistle uğraşıyodum geçen ay eşim proxed plus kullandı ve keçi boynuzu kürü içti bu ayda bunları yapıyo ilaç bitti ama keçi boynuzu kürüne devam ediyo bende soğan kürüyle kistten kurtuldum bide bal tarçın çörekotu kürü yaptım bu ay hatta yumurtlamışım herşey normale döndü eşimde çok şükür baya düzelme var belki sende denemek istersin diye söylemek istedim ben daha hamile değilim ama en azından diğer sorunlar düzelmeye başladı inş yakın zamanda kavuşurum bebeğime inş sende isteyen herkeste kavuşur Rabbim büyük en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş hepimize
saolasın cnm ..kafam dalgın olmus.. bide visne suyu kaynatıyım derken, tencerede ki su kayna kayna bit.. sonrada bi koku gelmiyor mu.. yaw diyom heralde dısardan geliyor cam da açıktı,,.bide gider bakarım ki.. visneler yapısmıs tencerenin dibine, olmuslar kapkara,. tencere desen yine öyle..
heh dedim bi sen eksiktin ..
dedim tencereye, sen mi daha karasın, yoksa benim içim mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?