Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

datlımmm hoşgeldinn... ben de merak ettim seni.. geldin sandım ankaralaraaa

gel gel... bekliyoruzz...

geçmiş olsun cnm.yani okadar halı yıkamaya olcağı buydu.neyse kendine dikkat et şekerim.haberlerini bekliyorum.gelişmelerden bizi haberdar et.inş.sonuç iyi olur.
sağol balım canım yok halı yıkamın bi etkisimidir bilmem ama çevremde 3 kişi bu şekilde oldu 1 haftada sanırım onlardan banamı geçti anlamadımama atlattım çok şükürhaber verırım esılam senın yumurtacıkları okudum hadı hayırlısı bakalım
datlımmm hoşgeldinn... ben de merak ettim seni.. geldin sandım ankaralaraaa

gel gel... bekliyoruzz...

hoşbulduk priorimyokk daha gelmedim yarın iniş yapıcam inşallah

Bi ara işler yoğunlaştı yazzamadım esilam ben çiğnerim gugum senin yerinede sen relax ol yeter hayalotum walla ankaralardasın sandım bende neyse geçmiş olsun bakalım ama 1 haftadır ewi yedin sonunda serumuda yedin bi daha sana halı cam yok .... Ben de cumartsei öldüm bitiiim pazar kalkcam kalkamıorum hamlamışım tabi heryerim tutlmuş

cnm bi mahsuru yoksa ne işinde çalışıyon.

SLM kızlar canlarım nasılsınızzz sonunda yazabildim nasıl gidiyo baya deişiklikler olmuş:26::26:
haylotum umudum gurbetim keserim scorpim mecdezirim daha sayamadıklarımm inşş hepiniz iyisinizdirr yüzünüzden gülmek hiç eksik olmasınn canlarımm Rabbimm herşeyi gönlünüze göre versinnn(AMİNN)
hepinizi çok özledimm ve çok seviyorumm

canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın?? yeğenimiz nasıl ayyy cinsyeti bellloldumu yaa merak ettm... canım bende geçen ay kimyasal yaşadm dualarım bu aya normal bir gebelk yaşamak inşllah...

yok tatlım yarın ordayım inşallahvalla beste kızçem bize temizlik yaramıyobiz en iyisi yan gelip yatalımseniseviyorum tatlım

oyyyyy oyyyyyyyyy bitanelerin bitanesimi gelmiş benim tezoşumla
nasılsın selencelkım hani benim teyzoşum belli olmadımı daha
iyiyim bitanem iyiyim kızlarda çok şükür iyilernezama doncen ya cokkkk ozledımm
allaha emanet ol inşallah öpüyorum bitanemmm

selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..

geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar

geçmiş olsun gonzalezim hayırlısı olsun rabbım buyuktur

hayalotumun 10 uzları bulunduuu

bebeleri koyacam derken, kendi oturamamış garibim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…