Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyy gonzalezimmmmmm nerden buldun bunu eski günler aklıma geldi birden o konuşmalar
valla benim onuzlarda tarihe karıştı ya arada

face saolsun =)
yani zor gibi görünse de, artık 3 er 5 er 10 ları bulursun bi ara balım

face saolsun =)
yani zor gibi görünse de, artık 3 er 5 er 10 ları bulursun bi ara balım

ayy 10uzlara aşkım yine depreşti gördünmü
şu onuzları doğuracam derken 10 yerimden çatlıyacam en sonunda
yok şimdik onuz değilde kafayı bu yağmurla toprak olaına taktım sanırım çamurlaşalım bide

canbonlarım ben çıkıyorum artık daha çok işim var
meddcezırım bayadır gorusemedık bıtanem ıyımısın canımın içi
scorcipim umudum keserim asetonum habıbtem gurbetkızçem esilam meddim ecehanımbeste kızçem priorim ayşem hayalım ngasg seremcemim sayamadıklarım allaha emanet olun .
yarın muhtemelen giremem ankarada fırsat bulabılırsem gırmeye calısırım
inşallah geldıgımde hamişlerim olurdualarım sizlerle sizleri çok sevıyorum kendıne ıyı bakın çok öpüyorumm
tatlı uykular herkese
yarın İstanbul ve ankara cıvarında oturanların tepesinden geçicem
haydık görüşürük inşallah hakkınızı helal edin yolculuk sonuçta
öpüyorum hepinizii

yok kuzum kolay kolay olacak gibi değel.. onun için birtane olsun bizim olsunn, saygılar
balım hemen yazamadım, işim vardı :26:

Rabbim işini rast getirsin insaAllah dualaramız seninle kusum .. insaAllah güzel haberler getirirsin bizlere de, bu günlere sevincimiz kat kat artar insaAllah
sen Ankara taraflarına gel, bakarsın bnde İstanbul taraflarına gelirim, gelir bide bulurum seni tabi bska kim varsa beni bulabilir
eğer giremezsen, seni face ağacımızın
altında bekliycem olmadı tel den de görüsürük insaAllah, müsait oldğnda çaldırırsın kuzum ... seni çok seviyorum balkusum, hayırlı yolculuk,hayırlı haberlere gel, çok öpüyorum seni balımm

Son düzenleme:

umutcuuum nasılsın canım

günaydınnn kıssçelerrrrrr

hayalotummmm..... YOLUN AÇIK OLSUN ŞEKERİM... Rabbim gönlüne göre olanların içinden en hayırlı olanını versin.. sağlıkla git, sağlıkla ve güzel haberlerle dön inşallah.. Rabbim işini rast getirsin bebeeeemm..

canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın?? yeğenimiz nasıl ayyy cinsyeti bellloldumu yaa merak ettm... canım bende geçen ay kimyasal yaşadm dualarım bu aya normal bir gebelk yaşamak inşllah...
canım benimmm hamdolsun bende iyiyimm yok bitanem belli olmadıı geçen hafta gittim 2li test yaptılar daha küçük dedii sölemedii bakalım 2 hafta felan geçsin özele gidicem..
tatlım çok üzüldümm :26::26:demekki hayırlı deilmiş kuzummm rabbim tez zamanda gönderir bitanemm neler gördük valla Rabbim gönlüne göre versinnn bitanemm
canımın içii meleğimmmm çok özledim sizleriiiartık burdayımmm kuşummmm
daha belli olmadı teyzesii yeni yenii bulantım geçti arada azcık oluyoo artık onada katlanıyoruz
biraz toparlandım yaa temizlige girişim diorummev aldı başını gidiyoo kızım ne yaptıysaa onla idare ettikbide taşınma işim çıktıı okullar kapanınca taşıncamm
canım benimmm ALLAHIM iyilik versinn hepinizedebende kocamannnnnn öptümmm

saolasın selencelkm... Allah razı olsun ..

hayalotum, bnde Ankaraya gidince bulusalım demisti selenim.. çok bulustuk, sizde bulusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…