- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.901
Eki Görüntüle 680048 hayalotumun 10 uzları bulunduuu
bebeleri koyacam derken, kendi oturamamış garibim
ayyyy gonzalezimmmmmm nerden buldun bunu eski günler aklıma geldi birden o konuşmalar
valla benim onuzlarda tarihe karıştı ya arada
hayalotum, gurbetkızçem.. nassınız bakim hsgeldiniz
gurbet kızçem hoşgeldinnn
face saolsun =)
yani zor gibi görünse de, artık 3 er 5 er 10 ları bulursun bi ara balım
Hosbulduk canım şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Hoşbulduk canım :)
ayy 10uzlara aşkım yine depreşti gördünmü
şu onuzları doğuracam derken 10 yerimden çatlıyacam en sonunda
yok şimdik onuz değilde kafayı bu yağmurla toprak olaına taktım sanırım çamurlaşalım bide
canbonlarım ben çıkıyorum artık daha çok işim var
meddcezırım bayadır gorusemedık bıtanem ıyımısın canımın içi
scorcipim umudum keserim asetonum habıbtem gurbetkızçem esilam meddim ecehanımbeste kızçem priorim ayşem hayalım ngasg seremcemim sayamadıklarım allaha emanet olun .
yarın muhtemelen giremem ankarada fırsat bulabılırsem gırmeye calısırım
inşallah geldıgımde hamişlerim olurdualarım sizlerle sizleri çok sevıyorum kendıne ıyı bakın çok öpüyorumm
tatlı uykular herkese
yarın İstanbul ve ankara cıvarında oturanların tepesinden geçicem
haydık görüşürük inşallah hakkınızı helal edin yolculuk sonuçta
öpüyorum hepinizii
Rabbim işini rast getirsin insaAllahdualaramız seninle kusum .. insaAllah güzel haberler getirirsin bizlere de, bu günlere sevincimiz kat kat artar insaAllah
sen Ankara taraflarına gel, bakarsın bnde İstanbul taraflarına gelirim, gelir bide bulurum senitabi bska kim varsa beni bulabilir
eğer giremezsen, seni face ağacımızınaltında bekliycem olmadı tel den de görüsürük insaAllah, müsait oldğnda çaldırırsın kuzum ... seni çok seviyorum balkusum, hayırlı yolculuk,hayırlı haberlere gel, çok öpüyorum seni balımm
umutcuuum nasılsın canım
canım benimmm hamdolsun bende iyiyimmcanım biz iyiyiz asıl sen nasılsın?? yeğenimiz nasıl ayyy cinsyeti bellloldumu yaa merak ettm... canım bende geçen ay kimyasal yaşadm dualarım bu aya normal bir gebelk yaşamak inşllah...
oyyyyy oyyyyyyyyy bitanelerin bitanesimi gelmiş benim tezoşumla
nasılsın selencelkım hani benim teyzoşum belli olmadımı daha
iyiyim bitanem iyiyim kızlarda çok şükür iyilernezama doncen ya cokkkk ozledımm
allaha emanet ol inşallahöpüyorum bitanemmm
selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..
geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar[/QUOTE
umudummm canımm hocam benimmm geçmişten biraz bakındımm çok üzüldümm
canımın içi ne desem boşşş Rabbim sabrını versinnn tekrar yaşatmasın aynı acılarıı
Allahımm gönlüne göre versinnn çok şey sölemek isterdim ama çıkmıyoo kasık agrıların içinde çok geçmiş olsun bitanemm seni seviyorumm tatlımm
canımın içiii hayırlı yolculuklarr güle güle git gel bitanemmmcanbonlarım ben çıkıyorum artık daha çok işim var
meddcezırım bayadır gorusemedık bıtanem ıyımısın canımın içi
scorcipim umudum keserim asetonum habıbtem gurbetkızçem esilam meddim ecehanımbeste kızçem priorim ayşem hayalım ngasg seremcemim sayamadıklarım allaha emanet olun .
yarın muhtemelen giremem ankarada fırsat bulabılırsem gırmeye calısırım
inşallah geldıgımde hamişlerim olurdualarım sizlerle sizleri çok sevıyorum kendıne ıyı bakın çok öpüyorumm
tatlı uykular herkese
yarın İstanbul ve ankara cıvarında oturanların tepesinden geçicem
haydık görüşürük inşallah hakkınızı helal edin yolculuk sonuçta
öpüyorum hepinizii
hakkında herşeyin hayırlısı olsun meleğimm herşey yolunda gider inşşş güzel haberlerle gelirsinn bitanemmm keşke görüşebilsekk gelmişkenn seni .çok merak ediyorummm bitanem
umutcuuum nasılsın canım
canım pc yi açık bırakıp işe gücemi dalıyon huuuuuuuu sana diyom gııııııı
umudummm canımm hocam benimmm geçmişten biraz bakındımm çok üzüldümmselam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..
geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar
canımın içi ne desem boşşş Rabbim sabrını versinnn tekrar yaşatmasın aynı acılarıı
Allahımm gönlüne göre versinnn çok şey sölemek isterdim ama çıkmıyoo kasık agrıların içinde çok geçmiş olsun bitanemm seni seviyorumm tatlımm
canımın içiii hayırlı yolculuklarr güle güle git gel bitanemmmhakkında herşeyin hayırlısı olsun meleğimm herşey yolunda gider inşşş güzel haberlerle gelirsinn bitanemmm keşke görüşebilsekk gelmişkenn seni .çok merak ediyorummm bitanem
hu huuuuu kısçelerrrrrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?