Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar nasılsınız fazla uzun yazamycam bugün annemle kardeşim eşi teyzem geliyor çoook mutluyum sabahtır beri temzlikti yemeklerdi derken akşam oldu 2 saate yanımdalar inşallah:))

tatlım çok selam söle benim de aynı olmuştu dr egzersiz wermiş ti sürekli pc başında sandalyede olduğum için....dinlen yorma kendini öpüorum seni .

tmm cnm söylerim ..
valla dr a gidip film fln çekilmek mi lazım bilmiyorum ki..egzersizle olcak gibi değil sanki ..
ağrım, sağ kolumdan aşşağı doru gidiyo, kolumu oynatamıyom bazen, halsizleştiriyo

saolasın priorim..yani bisey yapmadan olmıycak..
vicks böyle zamanlarımda iyi geliyor die esime gelirken al dedim..sürdük yattım biraz uyuyakalmısım hatta ..smdi fena değil gibi ama, kolumdaki kasları geriyo gibi , bu da kolumu güçsüzleştiriyo gibi sanki:26::26:

söylerim cnm.. saolasın insaAllah iyilesir.. insanı epey bi etkiliyo bu durum her seyde, yatarken, kalkarken, yaptığın her haraketinde ağrı oluyo..bzde öptük cnm, görüsürüz, afiyet olsun

slm kızlar nasılsınız fazla uzun yazamycam bugün annemle kardeşim eşi teyzem geliyor çoook mutluyum sabahtır beri temzlikti yemeklerdi derken akşam oldu 2 saate yanımdalar inşallah:))

keserim nasılsın ..görünmüyosun çok fazla iyi misin :44:hadi gözünaydın..daha sık gelmeye çalıs, buralar sessiz kalıyo, herkes bi yerlerde oldu sanki :26::26:

selam kızlar.. hayalotum aksam üzeri bikaç msj yazmıstı onları yazayım ..

Gonzalezim çok özledim yahu hepinizi ..

scorpimin sonuçlarını konustuk..

scorpim ... Ankara nın yollarında halay çekiyorum pıt pıtları için dedi :))

selencelkin sonuçlarını sordu dedim dünden beri görmedim ..

dr a gidiyoruz bitanem, çıkınca yazarım ..dua et eve göndersin yoksa patlıycam burda demis ..

snra 8buçuk gibi yazmıs ..

-- dr tüp bebek dedi .. biraz rahatım esimle tartıstık..bgün arıyamam msfarir var yarın arıcam demis ..
evt tüpçülerde inicek var ha ha demis bide :))

dedim ne zaman döncen evine.. ??

sanırım cmrtesi bitanem bilete bağlı kuzum.. demis ..

smdilik böyle kızlar ..

Son düzenleme:
Miamayam hsgledin cnm nasılsın gel seni bak arkadaslarla tanıstarıyım, ama suan olmadıklarına bakma, onlar varlar görünmezler

Son düzenleme:
Iyiyim kuzum nolsun.. ancak girdim..hayalotumun haberlerini okuyordum Rabbim gonlune gore versin insallah..sen napion basil olsun ...

ben napim.. ağrımla başbaşayım.. bakim ne zaman düzelcek.. boynum tutuluyo gibi arada

Kizceleeer gidiommm Ben.. herkesler nerde...

Burada olan olmayan her:rkesi opuoommmm

Son düzenleme:
iyiym bitanem
çooküzüldüm hayoltun durumuna allahım en kısa zamanda verir inş bebişini çook beklemez

hepimiz nasibimizde ne varsa onu görüyoz kuzum..
elimizden geleni yapıyoz.. Rabbim içimizi biliyor, kimsenin canı çok fazla yanmadan bebislerimis kendilğinden gelse

Son düzenleme:
priorim cnm ben çıkıym.. sağ kolum rahat vermiyo.. yazı yazmak zor olyo. kaslarım sıkışıyo, Allahım noldu böyle yaa

hepimiz nasibimizde ne varsa onu görüyoz kuzum..
elimizden geleni yapıyoz.. Rabbim içimizi biliyor, kimsenin canı çok fazla yanmadan bebislerimis kendilğinden gelse
inş nasibimizde vardır canım...
allaha emanet ol bende çıkıyorum uykum geldi

Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.
Yerrim ben onun halayinii
Sagol umudum haberler getiriyorsun.Rabbim gonlune gorr versin tez zamanda insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…