- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.001
tatlım çok selam söle benim de aynı olmuştu dr egzersiz wermiş ti sürekli pc başında sandalyede olduğum için....dinlen yorma kendini öpüorum seni .
umudummm canım çok geçmiş olsun... hani şu aslanlı - kaplanlı yakı vardı ya onun merhemi çıktı... 2 çeşidi var biri mentollü (serin tutuyo) diğeri kapsikumlu (acılı ısıtıyooo - kırmızı biber var kutusunun üstünde).. eczanelerde satılıyoo... 2,5 -3 lira kadar minikleri... kapsikumlu olanından dene istersen..assciikkk sürüyosun.... iyi geliyoo..
canım benden de selam söyle sana da çok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşirsin ...herkes kaybolmuş kızçeler nerelerdesiniz hep bir arada aynı anda giremediğimiz için oluyor
birazda herkesi öptümpilav yanmadan pilava bakmam lazım selametle kalın
slm kızlar nasılsınız fazla uzun yazamycam bugün annemle kardeşim eşi teyzem geliyor çoook mutluyum sabahtır beri temzlikti yemeklerdi derken akşam oldu 2 saate yanımdalar inşallah:))
priorim hsgeldin kuzum nasılsın
Iyiyim kuzum nolsun.. ancak girdim..hayalotumun haberlerini okuyordum Rabbim gonlune gore versin insallah..sen napion basil olsun ...
sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyoHosgeldin caniiimmm.. nasilsin...
sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyobebiş çalışmaları
Iyiyim kuzum nolsun.. ancak girdim..hayalotumun haberlerini okuyordum Rabbim gonlune gore versin insallah..sen napion basil olsun ...
benide terk etti bugün bizde çalışıyozCok sukur Canim iyiyim..is guc.. kirmizilar bugun terkediyo Beni
Baslicass bizde. Bakalim..
iyiym bitanemhsg cnm nasılsın :)
iyiym bitanem
çooküzüldüm hayoltun durumuna allahım en kısa zamanda verir inş bebişini çook beklemez
Kizceleeer gidiommm Ben.. herkesler nerde...
Burada olan olmayan herrkesi opuoommmm
inş nasibimizde vardır canım...hepimiz nasibimizde ne varsa onu görüyoz kuzum..
elimizden geleni yapıyoz.. Rabbim içimizi biliyor, kimsenin canı çok fazla yanmadan bebislerimis kendilğinden gelse
Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.selam kızlar.. hayalotum aksam üzeri bikaç msj yazmıstı onları yazayım ..
Gonzalezim çok özledim yahu hepinizi ..
scorpimin sonuçlarını konustuk..
scorpim ... Ankara nın yollarında halay çekiyorum pıt pıtları için dedi :))
selencelkin sonuçlarını sordu dedim dünden beri görmedim ..
dr a gidiyoruz bitanem, çıkınca yazarım ..dua et eve göndersin yoksa patlıycam burda demis ..
snra 8buçuk gibi yazmıs ..
-- dr tüp bebek dedi .. biraz rahatım esimle tartıstık..bgün arıyamam msfarir var yarın arıcam demis ..
evt tüpçülerde inicek var ha ha demis bide :))
dedim ne zaman döncen evine.. ??
sanırım cmrtesi bitanem bilete bağlı kuzum.. demis ..
smdilik böyle kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?