Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah yardımcısı olsun umudum sende vicks sür yat hep yorma kendini hafta sonuda ceyranda kalma tetikler

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) in Doğumu Vesilesi ile Kutlu Doğum haftasına özel Salavat-ı Şerif Okuma Kampanyası başlatıyoruz sizlerinde katılımı ile inşallah bu mübarek günler ve geceleri boş geçirmemek için buna vesile olmak istiyoruz.katılımlarınızı özel mesajla yada burudan paylaşabilirsiniz

salavatı şerif die mi yazıo adı tam yasin kitabında war dimi

canım bizimkiler gittiler valla okadar üzüldüm kü dün geldiler bugün gttler kardeşmde gelinimzde çalştığı için 1 gün izin alablmşler ( gelinimzde hamile maşallah çok tatlı olmş göbüşü allahım sanada banada hepimize nasp etsin zavallıcık çok şişmiş 7 aylık oldu hazranda doğacak yeğenm :)bu sene hem hala oluyorm hem teyze :)

herkese iyi akşamlar kimsecikler yok
:44::44:
nasılsınız kızlar ben iki gündür kuranım vardı oraya git gel ev işi felan bakamadım,

umudum canım çok geçmiş olsunn Rabbim acil şifalar versin tatlım

haylotumdan haberler yazmışsın saolasın canımm hocam

haylotum melegimm inşş herşey iyi olur Rabbim yardımcısı olsunn tez vakitte tedavisi sonuç versin inş

scorpimde pıt pıtları duymuşşş saglıcakla kucagına alsın inşşş

ben ikili testlerimi yaptırdımm herşey güzelmiş mayıstada 3lü test varmışş benden bukadar

hepinizi çok ama çokkk öptümm

canım benimm ayrılık zor benim annemlerde mardinde oturan kardeşime gitmişlerdii 15 gün kaldılar ama çabuk bitti annem aglamaktan helak olduuRabbim acılarını göstermesinn saglıklı olsunlarda napalımm katlanacaz
nasılsın keserim canımm gözün aydın hem teyze hem hala süper valladarısı tümmm bekleyenlereee

hayırlısı kuzum napalım herkes evinde sağ salim olsun başka bişy istemem... valla yaa hem teyze hem hala olduyrm ne güzel bir duygu inşallah annede olurum:))))))))))

inşallah allah anne olmayıda nasip eder canım

slm kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlil sonuçlarım çıktı süt hormonum sınırın bir üstünde çıktı yine proklatin yükselmiş anlayacağınız eşimin sperm tahlillerine çok iyi dedi bana klomen yazdı baklım hayırlısı artık ya

Prolaktini düşüren ilaç var tatlım.bazen kendi de düşüyor.ben yaptırmıstım 54 cıkmıştı 15 gün sonra tekarar yaptırıdım21 çıktı.
Eşinden yana için rahat artık.Rabbiim kısmet edince gelecek bebişin inşallah. Klomenden fayda gören de çok var için rahat olsun

slm canlarm nasılsınız???havalr güzel olunca topiktede kmse kalmadı:))))umarım hepiniz iyisinizdr...

ayyy sonunda gelebildim çok şükür yuvamageçmişimi okudum vallahi gözlerim böyle kaldı desem yeridir
ama niye kimsecikler yok iştimacı hayalotunuz geldi bakk
yolculuk iyi geçti sayılır canbonlarım ama busefer uçak kötüydü gidiş dönüş flaket ötesiydi ama inebildik sağsalim
umudum allah razı olsun kuzum benden haberleri noktosına kadar canlı yayın yapmışınrabbım ne muradın varsa hayırlısıyla versın ınsallah
kızçelerim ttiğiniz dular için allah razı olsun çok özlemişimmmmmm sizleri yaaaaaaaaaa

umudumun yazdıklarına ne eklenir bılmıyorum ama doktora ılk gıttık ultrosonla baktı sağda pko vardı zaten şimdi soldada olmuş.büyük kistlerim 7cm olan kaybolmuş hiç görmedi bile onu 5cmlik duruyo ama onun haricinde minik birsürü kistim varmış
sonra eşimin sonuçlarına tahlıllerıme baktı eşime süper dedi maşallahı var yeğnimin dedibu durumda tek sorun problem ben kaldım
testler istedi ertesi gun yaptırdık yumurtalık rezervin mükemmel değil ama işe yaramazda değil gayet güzel dedi.
bazı testlerim arada ve yüksek çıktı.onları yenileyelim dedi önce sonra tedavi vercem dedi.sonra düşündü biraz dedi hiç bu şekil yapmıyalım sen yine testleri yenile dedi tüp bebek yapalım dedi
dedim aşılama veya normol yolla olmazmı didimnormal yolla olur ama çok beklersin dedi şansın varsa kalırsın ben sana sene olarak bi zaman veremem dedi.hiç aşılamayla vakit kaybetme tüp yaptır dedi.fiyat konuştuk iğneyi anlattılar nasıl vurucamı filanönce anlamadım vallabidaha anlatırmısınız didim ilkinde dinlemedim zaten pek ordaki bebek resimlerine bakıyodumkadın anlattı sonra sen anlat bakalım dedikekeleyerek anlattım ki sonunda anladım
fiyatta 3750 dediler 1500 de ilaç tutar dedi kadın 5250 oluyo .bide burdakileri araştırcam bakalım tüp bebek merkezlerini fiyatlar nasıldır hormonlar ne alemde artık bişeyleri öğrendim nerelere gidicemi boşu boşuna jinekologlarda zaman kaybetmısım açıkcasıhayırlısı bakalım benden haberler böyle kızçelerimmmm

Hoşgeldin bitanem ne güzel anlattın öyle olanları dili ballım benim

Hayalatom Allah inşallah en doğrusu neyse ,nasılsa o şekilde yol göstersin sana ve en kısa sürede gönlündekinin gerçekleşmesini nasip etsin.Seninde tüm kızçelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…