- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.041
selam kızlar. Hayırlı cumalar .. Sabah beri yapılcak islerim vardı girememistim..bikaç hazırlık yaptım.. Ailelerin yanına gidicez yine haftasonu için .. Pazar aksamdan döneriz kısmet olursa..
Sağ kürek kemiğim ve kolumun ağrısına ilaçta içiyorum, aksam vicks fln sürdüm öyle uyudum iste.. Biraz iyiyim dünküne göre.. Ama tam geçmedi .. Hatat sırt kemiğim sanki birseyden ezilmis gib dokununca acıyo..insaallah çabuk gecer..
hayalotum sabah msj attı.. Onları yazayım sizlere ..
hayalotumuz yarın dönüyomus evine çok sükür .. Uçağı 5buçuk gibiymis..
Dün testler kötü çıkdı demis .. Kan değerlerinden birtanesi 300 olması gerekirken, hayalotumuz 400 çıkmıs..yumurta rezervi iyi ama aşılama ve tüp bbek demis .. Aşılama zor ihtimal, sana kalmıs demis.. Tüp için fiyat konusmuslar, 5000... 4000 yada 3500 gibi.. Demisler ama, son pazartesi tam fiyat ne olur o zaman diceklermis..
Eşinin testi için gayet güzel demis ..
Yinede istanbul da gerek aşılama, gerekse tüp için fiyat araştırması yapıcakmıs hayalotumuz ..
Birde unuttuğum birsey varsa, artık gelince kendisi tamamlar, yada eksik söylediğim..
Artık hayırlısı olsun bakalım..
Insaallah gireceği tedavide kuzumun bebisleri gelir, biz zaten çok özledikte, sizleri de çok özlemiss
sevgili peygamberimiz hz. Muhammed mustafa (s.a.v) in doğumu vesilesi ile kutlu doğum haftasına özel salavat-ı şerif okuma kampanyası başlatıyoruz sizlerinde katılımı ile inşallah bu mübarek günler ve geceleri boş geçirmemek için buna vesile olmak istiyoruz.katılımlarınızı özel mesajla yada burudan paylaşabilirsiniz
salavatı şerif die mi yazıo adı tam yasin kitabında war dimi
canım benimm ayrılık zor benim annemlerde mardinde oturan kardeşime gitmişlerdii 15 gün kaldılar ama çabuk bitti annem aglamaktan helak olduucanım bizimkiler gittiler valla okadar üzüldüm kü dün geldiler bugün gttler kardeşmde gelinimzde çalştığı için 1 gün izin alablmşler( gelinimzde hamile maşallah çok tatlı olmş göbüşü allahım sanada banada hepimize nasp etsin zavallıcık çok şişmiş 7 aylık oldu hazranda doğacak yeğenm :)bu sene hem hala oluyorm hem teyze :)
canım benimm ayrılık zor benim annemlerde mardinde oturan kardeşime gitmişlerdii 15 gün kaldılar ama çabuk bitti annem aglamaktan helak olduuRabbim acılarını göstermesinn saglıklı olsunlarda napalımm katlanacaz
nasılsın keserim canımm gözün aydın hem teyze hem hala süper valladarısı tümmm bekleyenlereee
canım bizimkiler gittiler valla okadar üzüldüm kü dün geldiler bugün gttler kardeşmde gelinimzde çalştığı için 1 gün izin alablmşler( gelinimzde hamile maşallah çok tatlı olmş göbüşü allahım sanada banada hepimize nasp etsin zavallıcık çok şişmiş 7 aylık oldu hazranda doğacak yeğenm :)bu sene hem hala oluyorm hem teyze :)
inşallah allah anne olmayıda nasip eder canım
slm kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlil sonuçlarım çıktı süt hormonum sınırın bir üstünde çıktı yine proklatin yükselmiş anlayacağınız eşimin sperm tahlillerine çok iyi dedi bana klomen yazdı baklım hayırlısı artık ya
ayyy sonunda gelebildim çok şükür yuvamageçmişimi okudum vallahi gözlerim böyle kaldı desem yeridir
ama niye kimsecikler yokiştimacı hayalotunuz geldi bakk
yolculuk iyi geçti sayılır canbonlarım ama busefer uçak kötüydü gidiş dönüş flaket ötesiydi ama inebildik sağsalim
umudum allah razı olsun kuzum benden haberleri noktosına kadar canlı yayın yapmışınrabbım ne muradın varsa hayırlısıyla versın ınsallah
kızçelerim ttiğiniz dular için allah razı olsun çok özlemişimmmmmm sizleri yaaaaaaaaaa
umudumun yazdıklarına ne eklenir bılmıyorum ama doktora ılk gıttık ultrosonla baktı sağda pko vardı zaten şimdi soldada olmuş.büyük kistlerim 7cm olan kaybolmuş hiç görmedi bile onu 5cmlik duruyo ama onun haricinde minik birsürü kistim varmış
sonra eşimin sonuçlarına tahlıllerıme baktı eşime süper dedi maşallahı var yeğnimin dedibu durumda tek sorun problem ben kaldım
testler istedi ertesi gun yaptırdık yumurtalık rezervin mükemmel değil ama işe yaramazda değil gayet güzel dedi.
bazı testlerim arada ve yüksek çıktı.onları yenileyelim dedi önce sonra tedavi vercem dedi.sonra düşündü biraz dedi hiç bu şekil yapmıyalım sen yine testleri yenile dedi tüp bebek yapalım dedi
dedim aşılama veya normol yolla olmazmı didimnormal yolla olur ama çok beklersin dedi şansın varsa kalırsın ben sana sene olarak bi zaman veremem dedi. hiç aşılamayla vakit kaybetme tüp yaptır dedi.fiyat konuştuk iğneyi anlattılar nasıl vurucamı filan önce anlamadım valla bidaha anlatırmısınız didim ilkinde dinlemedim zaten pek ordaki bebek resimlerine bakıyodum kadın anlattı sonra sen anlat bakalım dedi kekeleyerek anlattım ki sonunda anladım
fiyatta 3750 dediler 1500 de ilaç tutar dedi kadın 5250 oluyo .bide burdakileri araştırcam bakalım tüp bebek merkezlerini fiyatlar nasıldır hormonlar ne alemde artık bişeyleri öğrendim nerelere gidicemi boşu boşuna jinekologlarda zaman kaybetmısım açıkcası hayırlısı bakalım benden haberler böyle kızçelerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?