- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.981
cumartesi ovulasyon günümdü birazcık çaılşma yaptıkşimdi beklemedeyim inşallah bebişim bukz gelir:) )
canım inşallah batım 20 nisan bakalım beklycez:)))
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
ben geldim canlarım netim hala yokarkadaşlardayız ordan girdim hemencecik
hepinizi çok merka ediyorum ve çok çok özledim...
umudum, hayalotum, scorpionsum, alpınım, keserim, gurbetkızçem,hayalim,selencelkim,ayşem veee adını şuan sayamadığım tüümmm kızçelerim.. hepiniz dularımdasınız
hayalotum dr.a gitmiş, dualrım seninle kuzuummmmm inşş güzel haberlerle dönersin
umudum hep aklımdsın bitanem.. İnş eşin tedavi olduktan sonra hemencecik haiş kalırsın kuzummmm, o kadar dua boşa çıkmaz ben hala dularımla yanındayım bitanem
scorpionsum pıtpıtları duymuşşşyesin teyzesi kuzusunuuu
Alpınımmmmm bitanemmmm herşey Allahtan, dularınla annene destek ol kuzumm.. üzülüp ağlayıpta meleğini de üzme nolurrr
canlarımmm daha yazmak istediğim çok şey var amaaaaa çıkmak zorundayım.. bu arada batım yarın bakalım bu ay bizi ne bekliyo
hepinizi çok seviyorum iyi geceler
kızzllaaar bıse sorcam sıze yumurtalar catladıktan sonrada bata kadar hamıle kalma sansımız ne kadar acaba:26::26:
Kızlar sabah msj atmıstım.. snra geri dönmüs bana..
teyzesinin iş yerindelermis.. öğleden sonra randevuları varmıs.. belki de suan dr un yanında..
dr işi bitince müsait olduğunda arıcak beni ..
kızlara da çok slm söyle dedi.. öpüyormus sizleri..
sabah islerim vardı girip hemen yazamadım.. deminde pc sorun çıkarıyor arada, sayfa donuyor bisiler yapıyo..
düzelsin diye onu bekledim..derken ancak oldu yazmak ..
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
canım sen hamilelik için özel bişey yaptınmı silkeletme gibi kür gibi ne biliyım ışte varsa bildiğin bişey söyleyebilirmisin
teyzesinin iş yerindelermis.. öğleden sonra randevuları varmıs.. belki de suan dr un yanında..
sabah islerim vardı girip hemen yazamadım.. deminde pc sorun çıkarıyor arada, sayfa donuyor bisiler yapıyo..
hadi cnm insaAllah, hayırlısınla gelir bebisin ..
scorpim nerelerdesin. cok özledim seni..
bebiscik de büyüyomus MasaAllahinsaAllah bu kez sağ-sağlim alırsın kucağına..
meddimm nerelerdesinn ya.. özlüyoz senii .. nete bi çare bulun.. olmuyor aksamları bi görüyorduk seni.. smdi her aksam yoksun.. diyoz acaba msfarimi var ki.. gelemiyo..
saolasın kuzum.. artık yorgun gemi misaliyim.. neyi düsünceğimi bilmiyom.. birde rüya meselesi var işin içinde..
insaAllah meleğin sürprizs yaparda sna, senin mutluluğun da bizlere umut olurr.. öpüyorm seni..
valla sernesim..çok bilmiyorum ama, çalıs çalısabilidğin kadar.. yada scorpimin taktiini uygula :)
benim artık çalısmaya da gücüm yokk
tamam umudum çok selam söle hayolotuma sen nasılsın ii misin vişne suyunu naptın?
oyyy hayalotumdan haberleri heyecanla bekliyorummm...umudum söyle scorpi pıtpıtları duydu..merakediyordu çünküüüüü
.umudummm çok yorgunum artıkkk girecek dermanım olmuyor..işten 7.30 da geliyorum.yemek ti falan dı derken 9 oluyo..oturuyorum köskös sonra daaa.bulantılarım var kuzum..o beni halsız bırakıyo..ama iyiyim çok şükürrr.dün kalp atışını da duyunca daha bi inandım anneliğe..
Rabbim tez zamanda önce sana sonra tüm kızçelerime nasibetsin inşallh..dualarımsizileeeeee
tatlım çok selam söle benim de aynı olmuştu dr egzersiz wermiş ti sürekli pc başında sandalyede olduğum için....dinlen yorma kendini öpüorum seni .selam kızlar ..
hayalotum bu saat oldu ses çıkmadıydı.. demin msj attım ..O da cvp atmıs ..
bitanem aklımdasınız..burası çukurambarmıs..tek olsaydım geçecektim priorinin yanına demis..yanında teyzesi ve yengesi varmıs..sizlere selam söylüyo...sabah kan verdim, aksam 7 de kontrolü varmıs.. uygun zamanda arıcam btnanem .. demiss..
evt herkes bi yerlere gitmissbenmde ne zamandır, şu sağ kürek kemiğim ağrıyo, acıyo bazı haraket ettiğimde..dünden beri ilaç aldım,. merhem sürüyom.. daha tam bi faydasını göremedim.. bakalım artık ne zaman geçicek..basımı assağı doğru yada yana doğru bakamıyorm ağrıyan yer daha çok acıyo , bnden de böyle
selam kızlar ..
bitanem aklımdasınız..burası çukurambarmıs..tek olsaydım geçecektim priorinin yanına demis..yanında teyzesi ve yengesi varmıs..sizlere selam söylüyo...sabah kan verdim, aksam 7 de kontrolü varmıs.. uygun zamanda arıcam btnanem .. demiss..
evt herkes bi yerlere gitmissbenmde ne zamandır, şu sağ kürek kemiğim ağrıyo, acıyo bazı haraket ettiğimde..dünden beri ilaç aldım,. merhem sürüyom.. daha tam bi faydasını göremedim.. bakalım artık ne zaman geçicek..basımı assağı doğru yada yana doğru bakamıyorm ağrıyan yer daha çok acıyo , bnden de böyle
selam kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?