Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cumartesi ovulasyon günümdü birazcık çaılşma yaptık şimdi beklemedeyim inşallah bebişim bukz gelir:) )

canım inşallah batım 20 nisan bakalım beklycez:)))

hadi cnm insaAllah, hayırlısınla gelir bebisin ..

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.

scorpim nerelerdesin. cok özledim seni..
bebiscik de büyüyomus MasaAllah insaAllah bu kez sağ-sağlim alırsın kucağına..

meddimm nerelerdesinn ya.. özlüyoz senii .. nete bi çare bulun.. olmuyor aksamları bi görüyorduk seni.. smdi her aksam yoksun.. diyoz acaba msfarimi var ki.. gelemiyo..
saolasın kuzum.. artık yorgun gemi misaliyim.. neyi düsünceğimi bilmiyom.. birde rüya meselesi var işin içinde..
insaAllah meleğin sürprizs yaparda sna, senin mutluluğun da bizlere umut olurr.. öpüyorm seni..

kızzllaaar bıse sorcam sıze yumurtalar catladıktan sonrada bata kadar hamıle kalma sansımız ne kadar acaba:26::26:

valla sernesim..çok bilmiyorum ama, çalıs çalısabilidğin kadar.. yada scorpimin taktiini uygula :)

benim artık çalısmaya da gücüm yokk

Kızlar sabah msj atmıstım.. snra geri dönmüs bana..

teyzesinin iş yerindelermis.. öğleden sonra randevuları varmıs.. belki de suan dr un yanında..
dr işi bitince müsait olduğunda arıcak beni ..
kızlara da çok slm söyle dedi.. öpüyormus sizleri..

sabah islerim vardı girip hemen yazamadım.. deminde pc sorun çıkarıyor arada, sayfa donuyor bisiler yapıyo..
düzelsin diye onu bekledim..derken ancak oldu yazmak ..

Son düzenleme:

tamam umudum çok selam söle hayolotuma sen nasılsın ii misin vişne suyunu naptın?

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.

canım sen hamilelik için özel bişey yaptınmı silkeletme gibi kür gibi ne biliyım ışte varsa bildiğin bişey söyleyebilirmisin

slm kızlar herkese merhabalar bugün doktora gittim alttan muayne etti yaşımı falan sordu eşin için tahlil yapıldı mı dedi hayır dedim eşime tahlil verdi benden de kan tahlili alındı klomen kullanalım bu ay boş geçmesin dedi anlamadım sorun var mı yani kist falan olsa söylerdi herhalde dimi ya ...tahlil sonuçlarını yarın alcağım eşimde cumartesi tahlil için gidecek hayırlısı artık bir sorun çıkmaz inş...

canım sen hamilelik için özel bişey yaptınmı silkeletme gibi kür gibi ne biliyım ışte varsa bildiğin bişey söyleyebilirmisin

selam tatlım..ben de 8ay bekledim bu bebişi..ocakta kimyasal gebelik yaşadım.hamile kaldım ama erken düşük oldu..sonrasında korunmadık ara vermedik..eşim keçiboynuzu yiyordu..ben özel bişey kullanmadım kür falan yapmadım..hormonlarım çok iyi çıkmıştı yaşım33 olmasına rağmen..eşimin de spermlerini yeterli buldu doktor..biz sadece bu ay gün aşırı değil her gün çalıştık yumurtlama zamanı..yumoştan bıgün önce yumoş günü ve bi gün sonrası..bide ben fena griptim ama azmettim bu ay açıkçası günümü kaçırmamak için ayakta kaldımmbide dediğin silkeleme olayına artık bende inanıyorum..bu ay denedik anacım olduuuuuu
bir de bu ay fazlaca bebişi düşünmeden keyfimize baktık yumoş günlerde..sanırım bebeğe odaklanıp ilişkinin kalıtesini de düşürüyoruz ve beynimiz vucudumuza negatif elektrik yolluyorr:44::44:

oyyy hayalotumdan haberleri heyecanla bekliyorummm...umudum söyle scorpi pıtpıtları duydu..merakediyordu çünküüüüü

.umudummm çok yorgunum artıkkk girecek dermanım olmuyor..işten 7.30 da geliyorum.yemek ti falan dı derken 9 oluyo..oturuyorum köskös sonra daaa.bulantılarım var kuzum..o beni halsız bırakıyo..ama iyiyimçok şükürrr.dün kalp atışını da duyunca daha bi inandım anneliğe..
Rabbim tez zamanda önce sana sonra tüm kızçelerime nasibetsin inşallh..dualarımsizileeeeee

tamam umudum çok selam söle hayolotuma sen nasılsın ii misin vişne suyunu naptın?

aleykum selam cnm.. söylerim..
ben nasıl olim.. bgünüm yine berbat geçti.. içim dağıldı yine.. ağladım, uyudum derken aksamı etmisim =(

oyyy hayalotumdan haberleri heyecanla bekliyorummm...umudum söyle scorpi pıtpıtları duydu..merakediyordu çünküüüüü

tmm balım söylerim yarın ..

ahh cankusum geçmis olsun.. hem iş, hem yemek bide bebis derken, scorpimin yüzünü göremiyoruz :)
nyse cnm sen iyi ol da, arada uğra bizi habersiz bırakma.. Rabbim tamamına erdirsin insaAllah
kısmet kuzum kısmet... bazen kendiim kötü hissedince o anda çok hayalkırıklığına uğruyorum ama ne zaman geçecek bu günlerde..
senin gibi bizde sevineceğiz... Allah'ım kimseyi benim gibi yapmasın , çok zor

kızlar birde buna ilaveten, hayalotumun adeti gelmis...bugün çok karnım ağrıyo dediydi.. bunu yazmayı unutmusum..

sonra aksam üzeri aradı konustuk..
dr ameliyatlık bir durum yok demis..
kıstlerle hamile kalabilirsin demis, yani çok engel gibi görünmüyo demis ..
sabahtan aç karnına kan tahlilleri vermis, buna göre belli olucakmıs ilaç yada ne diyecekse artık ..şimdilik böyle kısçelerim

nasılsın canım benim... pıtpıt lar duyulmuş maşallaahhh..

sağlıkla kucağına al inşallahh şekerim..

selam kızlar ..
hayalotum bu saat oldu ses çıkmadıydı.. demin msj attım ..O da cvp atmıs ..

bitanem aklımdasınız..burası çukurambarmıs..tek olsaydım geçecektim priorinin yanına demis..yanında teyzesi ve yengesi varmıs..sizlere selam söylüyo...sabah kan verdim, aksam 7 de kontrolü varmıs.. uygun zamanda arıcam btnanem .. demiss..

evt herkes bi yerlere gitmiss benmde ne zamandır, şu sağ kürek kemiğim ağrıyo, acıyo bazı haraket ettiğimde..dünden beri ilaç aldım,. merhem sürüyom.. daha tam bi faydasını göremedim..
bakalım artık ne zaman geçicek..basımı assağı doğru yada yana doğru bakamıyorm ağrıyan yer daha çok acıyo , bnden de böyle

tatlım çok selam söle benim de aynı olmuştu dr egzersiz wermiş ti sürekli pc başında sandalyede olduğum için....dinlen yorma kendini öpüorum seni .

umudummm canım çok geçmiş olsun... hani şu aslanlı - kaplanlı yakı vardı ya onun merhemi çıktı... 2 çeşidi var biri mentollü (serin tutuyo) diğeri kapsikumlu (acılı ısıtıyooo - kırmızı biber var kutusunun üstünde).. eczanelerde satılıyoo... 2,5 -3 lira kadar minikleri... kapsikumlu olanından dene istersen..assciikkk sürüyosun.... iyi geliyoo..

canım benden de selam söyle sana da çok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşirsin ...herkes kaybolmuş kızçeler nerelerdesiniz hep bir arada aynı anda giremediğimiz için oluyor
birazda herkesi öptüm pilav yanmadan pilava bakmam lazım selametle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…