- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.021
Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.
Yerrim ben onun halayinii
Sagol umudum haberler getiriyorsun.Rabbim gonlune gorr versin tez zamanda insallahhhh
merhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???
merhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???
Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.
Yerrim ben onun halayinii
Sagol umudum haberler getiriyorsun.Rabbim gonlune gorr versin tez zamanda insallahhhh
herkese hayırlı akşamlar canlarım gelene gelmeye gelecek olana herkesin cuması mübarek olsun bu gece yapılan dualar kabul perşembeyi cumaya bağlayan gece dualarınızı eksik etmeyin müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dualar allah katında makbuldur meleklerde başkasına yapılan dua için aynısı sanada der amin dermiş ...dualarımdasınız dualarda unutulmamak dileğiyle..
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???
saol bitanem allah tüm dualarımızı bu mübarek saatte kabul olsunSevgili kısçelerim öncelikle hepinize günaydınlar olsun inşallahhhhh... :Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.. sağlıklı , hayırlı evlatlar : nasip etsin Amiiiinnnnnn... Cumanız mübarek olsun..
SELAM TATLIM BENCEDE ÇOK YENİSİN AMA Bİ DR GÖRÜNSEN ZARARI OLMAZ FAYDASI OLUR.BEN BU AY KORUNMAYI BIRAKTIM YARIN DR GİTCEM DURUM NE NE KADAR BEKLERİZ GİBİ ... EN AZINDAN Bİ KONTROL OLAYIM ÖLE BEKLİM SESİM.SEN NEYLE KORUNUODUN İLAÇLASA 3 AY İLACIN VÜCUTTA ATILIMI SÖZ KONUSU MUŞ ZATEN....merhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???
günaydın bestekızcemsaol bitanem allah tüm dualarımızı bu mübarek saatte kabul olsun
ALLAHIM HAYALOTUM TÜP BEBEK Mİ YAPCAKMIŞ NE SEBEB GÖSTERMİŞ DR.
SELAM TATLIM BENCEDE ÇOK YENİSİN AMA Bİ DR GÖRÜNSEN ZARARI OLMAZ FAYDASI OLUR.BEN BU AY KORUNMAYI BIRAKTIM YARIN DR GİTCEM DURUM NE NE KADAR BEKLERİZ GİBİ ... EN AZINDAN Bİ KONTROL OLAYIM ÖLE BEKLİM SESİM.SEN NEYLE KORUNUODUN İLAÇLASA 3 AY İLACIN VÜCUTTA ATILIMI SÖZ KONUSU MUŞ ZATEN....
korkma canım allah yardım eder inş bişey yoktur....Kızlar ne olur dua edin bana dr. Yumurtalıklarda hiiiiç bişi yok istedğin zaman hamle kalırsın desin çok mu şey istiorum allahım ne olur yardım et cumartesi 12de .........eğer işe yetişemezsem anca pazrt.girerim sizi çok sewiorum ii ki içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok
korkma canım allah yardım eder inş bişey yoktur....
Kızlar ne olur dua edin bana dr. Yumurtalıklarda hiiiiç bişi yok istedğin zaman hamle kalırsın desin çok mu şey istiorum allahım ne olur yardım et cumartesi 12de .........eğer işe yetişemezsem anca pazrt.girerim sizi çok sewiorum ii ki içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok
canım inşallah sorun yoktur ya ama doktor herşey yolunda hemen hamile kalabilirsin dese bile kendini çok kaptırma çok sağlıklı insanların bile % 25 miş. 8 ay öncesinde doktor banada dedi istersen hemen hamile kalabilirsin diye ben o gazla hemen olacağını sandım mide bulantıları oldu vucudum da falan adete 3 günkala yaptığım testle yıkıma uğradım sanki o ilk ay olmadı ya hiç olmayacakmış gibi geldi ...inşallah canım ilk ayda tutturursunHamile kalırsın rabbim gönlüne göre versin ...
kızlarrr yarın eşim sperm tahlili verecek sonuçlar ne kadar da çıkıyor bilginiz var mı ?
saol bitanem amin çok teşkr edrim hiç bilmiorum ne zaman çıkar.dr mu gerrek duydu teste canım
evet canım benden kan tahlili aldılar alttan baktı ultrasyonla 8 aydan beri olmuyor deyince eşin tahlil de yaptırsın dedi bu ay boş geçmesin klomen yazalım dedi yarın eşim tahlil yaptırıcak acaba ne zaman çıkar yarın bende kan tahlili sonuçlarını alacağım ikisini bir alayım diyorum erken çıkma ihtimali olursa diye bakalım hayırlısı yarın belli olacak sonuçlar inş kötü bir sonuç çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?