Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.
Yerrim ben onun halayinii
Sagol umudum haberler getiriyorsun.Rabbim gonlune gorr versin tez zamanda insallahhhh

merhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???

merhaba arkadaşlarforuma ilk kez yazıyorum konu beni ilgilendirince girip bakayım dedim...5 ay oldu hala tık yok sizler kaç aydır deniyosunuz???

Merhaba cnm.aramiza hosgeldin.ben.korunmayi biraktiktan sonra 8. Ayda hamile kaldim.2ay oncesinde kimyasal gebelik yasamistim.planli hamilelik oldugu icin ilk 3 ayin sonunda hem ben hem esim testler yaptirdik.sorun cikmadi.doktorunuz sabir dedi sadecee.ben yasimdan dolayi birraz aceleciydim.33um cunku .
Burada diger kizcelerin de cesitli hayat hikayeleri var.ama daha cok yenisiniz inan.sabretmek gerek.Rabbim kismet edince oluyor.bize dusen sabir ve dua.

merhaba canım hoşgeldin bu arada merak etme olur daha inşallah kendini strese sokma sonra stresden olmuyor bende bu adet olmamla 8 ay oldu bizde bekliyoruz bakalım kısmet canım artık

herkese hayırlı akşamlar canlarım gelene gelmeye gelecek olana herkesin cuması mübarek olsun bu gece yapılan dualar kabul perşembeyi cumaya bağlayan gece dualarınızı eksik etmeyin müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dualar allah katında makbuldur meleklerde başkasına yapılan dua için aynısı sanada der amin dermiş ...dualarımdasınız dualarda unutulmamak dileğiyle..

Oy hayalotum sifasini bulacak insallah ankaralarda.bunca zaman oyaladi doktorlar.
Yerrim ben onun halayinii
Sagol umudum haberler getiriyorsun.Rabbim gonlune gorr versin tez zamanda insallahhhh

evt cnm insaAllah sifası onunla olsun.. tez zamanda yüzü gülsün .. onun ve diğer kısçelerimin.. benim kadar beklemesin kimse insaAllah zaman ve yaşadıkları yıpratıyor insanı, yaşadıklarıyal yaşlanmayı öğreniyor insan maalesef =(
ne demek cnm.. bizler hepimiz için varız.. insaAllah kuzum..

saolasın cnm.. dualarımız hep bir.. Rabbm kabul eylesin..
suan hastayım okuyamıyorum.. insaAllah düzelince birbirimize okumaya çalısalım yinede.. sifa olur..hayırlı geceler..

elmaturta.. aramıza hsgeldin kardes...

5 ay ..daha çok çok yenisin.. hiiiçççç üzme kendini.. yerinde olsam bunu yapardım.. gez tozz valla.. smdiden böyle yaparsan, hayat geçmez .. insaAllah çok beklemeden gelir bebisin..

her zaman gel konusuruz. burada iyi oluyor,. insan bilmediklerini de öğreniyor..

hele beni hiç sorma, ne zamandır deniyorsun diye.. en yorgun benim hikayem var =(

hadi hayırıl geceler.. benim sağ kolum ve kaslarım sıkıyor beni.. bi bakim die geldim.. insaAllah geçer.. Allahım..boynum bir yandan..sırtta sağ kürek kemiğim bir yandın..sağ kolum bir yandan.. Allahım hayırlısı ver yarabbim.

Sevgili kısçelerim öncelikle hepinize günaydınlar olsun inşallahhhhh... : Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.. sağlıklı , hayırlı evlatlar :nasip etsin Amiiiinnnnnn... Cumanız mübarek olsun..

Sevgili kısçelerim öncelikle hepinize günaydınlar olsun inşallahhhhh... : Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.. sağlıklı , hayırlı evlatlar :nasip etsin Amiiiinnnnnn... Cumanız mübarek olsun..
saol bitanem allah tüm dualarımızı bu mübarek saatte kabul olsun

ALLAHIM HAYALOTUM TÜP BEBEK Mİ YAPCAKMIŞ NE SEBEB GÖSTERMİŞ DR.

SELAM TATLIM BENCEDE ÇOK YENİSİN AMA Bİ DR GÖRÜNSEN ZARARI OLMAZ FAYDASI OLUR.BEN BU AY KORUNMAYI BIRAKTIM YARIN DR GİTCEM DURUM NE NE KADAR BEKLERİZ GİBİ ... EN AZINDAN Bİ KONTROL OLAYIM ÖLE BEKLİM SESİM.SEN NEYLE KORUNUODUN İLAÇLASA 3 AY İLACIN VÜCUTTA ATILIMI SÖZ KONUSU MUŞ ZATEN....

günaydın bestekızcem

Kızlar ne olur dua edin bana dr. Yumurtalıklarda hiiiiç bişi yok istedğin zaman hamle kalırsın desin çok mu şey istiorum allahım ne olur yardım et cumartesi 12de .........eğer işe yetişemezsem anca pazrt.girerim sizi çok sewiorum ii ki içimi dökeceğim sizden başka kimsem yok

korkma canım allah yardım eder inş bişey yoktur....

canım inşallah sorun yoktur ya ama doktor herşey yolunda hemen hamile kalabilirsin dese bile kendini çok kaptırma çok sağlıklı insanların bile % 25 miş. 8 ay öncesinde doktor banada dedi istersen hemen hamile kalabilirsin diye ben o gazla hemen olacağını sandım mide bulantıları oldu vucudum da falan adete 3 günkala yaptığım testle yıkıma uğradım sanki o ilk ay olmadı ya hiç olmayacakmış gibi geldi ...inşallah canım ilk ayda tutturursun hamile kalırsın rabbim gönlüne göre versin ...

kızlarrr yarın eşim sperm tahlili verecek sonuçlar ne kadar da çıkıyor bilginiz var mı ?

saol bitanem amin çok teşkr edrim hiç bilmiorum ne zaman çıkar.dr mu gerrek duydu teste canım

saol bitanem amin çok teşkr edrim hiç bilmiorum ne zaman çıkar.dr mu gerrek duydu teste canım

evet canım benden kan tahlili aldılar alttan baktı ultrasyonla 8 aydan beri olmuyor deyince eşin tahlil de yaptırsın dedi bu ay boş geçmesin klomen yazalım dedi yarın eşim tahlil yaptırıcak acaba ne zaman çıkar yarın bende kan tahlili sonuçlarını alacağım ikisini bir alayım diyorum erken çıkma ihtimali olursa diye bakalım hayırlısı yarın belli olacak sonuçlar inş kötü bir sonuç çıkmaz

içini ferah tut tatlım bende dr gitcem ya kontrole herşey yolunda mı diye acaba neler sorsam

selam kızlar. hayırlı cumalar .. sabah beri yapılcak islerim vardı girememistim..bikaç hazırlık yaptım.. ailelerin yanına gidicez yine haftasonu için .. pazar aksamdan döneriz kısmet olursa..
sağ kürek kemiğim ve kolumun ağrısına ilaçta içiyorum, aksam vicks fln sürdüm öyle uyudum iste.. biraz iyiyim dünküne göre.. ama tam geçmedi .. hatat sırt kemiğim sanki birseyden ezilmis gib dokununca acıyo..insaAllah çabuk gecer..

hayalotum sabah msj attı.. onları yazayım sizlere ..

hayalotumuz yarın dönüyomus evine çok sükür .. uçağı 5buçuk gibiymis..
dün testler kötü çıkdı demis .. kan değerlerinden birtanesi 300 olması gerekirken, hayalotumuz 400 çıkmıs..yumurta rezervi iyi ama aşılama ve tüp bbek demis .. aşılama zor ihtimal, sana kalmıs demis.. tüp için fiyat konusmuslar, 5000... 4000 yada 3500 gibi.. demisler ama, son pazartesi tam fiyat ne olur o zaman diceklermis..
eşinin testi için gayet güzel demis ..
yinede İstanbul da gerek aşılama, gerekse tüp için fiyat araştırması yapıcakmıs hayalotumuz ..
birde unuttuğum birsey varsa, artık gelince kendisi tamamlar, yada eksik söylediğim..
artık hayırlısı olsun bakalım..
insaAllah gireceği tedavide kuzumun bebisleri gelir, biz zaten çok özledikte, sizleri de çok özlemiss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…