Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldinnnnnnnnhayırlısıyla olcak inşallah canım merak etme sen yine kimsecikler yok bende çıkıyorum herkesi öptüm

hayalotum inşallah rabbim meleğini tez zamanda gönderecek :))) çok mutlu oldum az kaldı bak gördün mü:) oohhh yakında bi yelekte teyzoşuma örerim süpper

Hosgeldin tatlimmmmmmmmm
Canim ya bak doktorun cok mantikli konusmus.daha vakit kaybetmene gerek yok.tup ensagliklisi.enistede zaten soorun yok.senin kistlerde tupe etki etnez.zaten embriyoyu onlar yerlestiriyor.senin ilk tupu ucretiz yaptirma hakkin var.ama acaba sadece devlettemi.bak o konulari umudum daha iyi bilir saniyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim benim.tez gelsin bebisin insallah.
Sen yokken bende hep uyumusum tatlimcuma ctesi geceeri 12 ser saat uyumusum.yuh dedim kendime.
Dun biraz korktuk.hastaneye gittik aksam.akintimin rengi acik kahve oldu.doktorum git kalp atisina baksinlar dedi.gittik.nobetci doktor ameliyata girmis.1satte onu bekledik.neyseki cok sukur kalbi atiyor minnakimin.kese ve etrafi da temiz.kanama falan yok.dinlen dedi.agir kaldirma.iliski yasak.dedim zaten hic olmadi 1,5 aydiriste bole kuzum.devam ederse ptesi doktorumdan rapor isterim evde yatarim biraz.simdilik bisey yok temiz insallah ta olmaz

dilli bal nurlum benim bitanem çok sağol kuzum rabbım evlatsızkimseyi bırakmasın sizinkilerede uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahsen nasılsın teyzoşlarım nasıllar benım küçük minnaklarım:13:
hoşgeldinnnnnnnnhayırlısıyla olcak inşallah canım merak etme sen yine kimsecikler yok bende çıkıyorum herkesi öptüm
hoşbulduk bıtaneminşallah bitanemkırmızılar gelmiş hayırlısı olsun dün yazamadım kusura bakma inşallah bu ay olur gelir melein sağlıklı bi şekilde
hayalotum inşallah rabbim meleğini tez zamanda gönderecek :))) çok mutlu oldum az kaldı bak gördün mü:) oohhh yakında bi yelekte teyzoşuma örerim süpper
inşallah keserim hepimizikini göndercek rabbım inşallahohh yelekler sıraya diziliyo keserim
hoş geldin hayalotum. özledim seni
hoşbulduk asetonum nasılsın ,görkemim nasıl annecının göbişindecanınmı sıkkın biraz senin:26:bende seni çok özledim canbonum

hoşbuldukkkkscorcipim önce pıt pıt lar için halayımı bi çekimdeee

evet bitanem şimdi istanbuldada doktor araştırım sonra eşimle yavaş yavaş dolaşırız bakalım pazarlık için
Zeynep kamilde tüp için sanıyorum önce aşılama olman lazım 3kez sonra tüpe başlanıyo.tüp bebek merkezleri sadece direk tüp yapabılıyo anladığım kadarıyla :44:
zaten şuan yaptıramam scorcipim ben yaza kadar bekliyelim dedim eşime ama eşim 3 ay içinde yaparız merak etme dedi bakalım hayırlısı ama ankarada yaptırmam rahat edeceğim bi ortam yok orda bide eşim için izin alma meselesi zor olabilir şirkette o bölümde tek kişi çünkükendi evimde daha rahat ederim aa en azından artık kistlerle uğraşmanın boş olduğunu anladım bu doktora gittiğimle.
uyu bıtanem uyuki büyüsün benim fındığım içindekorkma doktorun dediklerini uygula dinlenmiyosun hiç gerekırse dediğin şekilde izin al bıtanem bi süre

canbonlarımmm nerdesiniz çok özledimmm yaaaa
selencelkim 3lü test yaptırcan şimdi dimeinşallah güzel çıkçak sonuçlar
bu arada habıbtemden haberi olan varmı özledim ya
meddcezırımın neti niye yok bat zamanı geliyor onun kırmızıları ne alemde ya kaçırdımmı yoksa heberı:44::44:inşallah gelmez kırmızıları meleği gelir

scorcipim hoşgeldinnnnizzzzz

hayalotum kuzummm hoşbuldukkk..cvp yazamadım sana da..
sağol bitanem çok şükür iyiyiz şimdilik..
tüp bebek bölümündeki topikleri araştır kuzum..kesin işe yarar bişeyler çıkar..hem ücretleri de az çok öğrenirsin..inşallah tez zamanda başlar tedavin ve teyzesinin kuzusu gelir

burası baya sakinlemiş hafta sonu oldugu için sanırım
slm kızlarr nasılsınızz

haylotummm meleğim hg yuvana sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inş tatlım benimm

evet canımm yaptırcam 3lü testi 24 nisanda da cinsiyetini ögrenmeye gitcem bi aksilik çıkmazsa inşş

Ben geldim canlarım, hala netimiz yok ve ben bu duruma sinir oluyorum.. hattımızda bi sorun var, beceriksizler bi türlü düzeltemedi

hayalotummmmmmmm çok kısa okudum, çok sevindim bitanemmmmm.. az kaldı bebişine kavuşmanaaaaa

scorpionsum korkma kuzummmm, meleğin heyecanlandırmak istemiş annesiniiiii azcık yaramazlık yapmış kuzum, sımsıkı tutunur annesinee o merka etme sen

umudumm öpüyorum kuzum seni deeee

VEEEE DİĞER KIZÇELERİM HEPİNİZİ ÇOKK ÖZLEDİM YAAAAA

Vakit olsa da tek tek yazabilsem hepinize ama nerdeee, yine arkadaşlardayız da ordan hemen yazayım dedim

Bugün itibariyle adetim tam 4 gün gecikti ama haberler kötü..
dün kan testimde hcg 0.05 çıktı yani negatif
ama işin garibi bende hala hiç bi adet belirtisi yok ara ara kasıklarım acıyo hemen geçiyoo korkmaya başladım acaba klomenden mi adet olamadım :44::44::44:
off bu kırmızılar tam baş belası gelse bi dert gelmese bi dert

bir hafta daha bekleyeyeim gelmezse dr.a gitcem bakalım neden böyle olmuş :44: hepinizi çookk seviyorum, en kısa zamanda aranıza tekrar dönebilmek ümidiylee...

RABBİM GÖBÜŞLERİMİZİ DE KUCAKLARIMIZI DA BOŞ BIRAKMASIN, KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN İNŞŞ!!!!

olsun bitanem benimöyle yapcam bitanem kkdan bakıcam okucam biraz istanbulda nereleri var diye
hafta sonu pek kimse olmuyo selencelkim denk gelemiyo kimsehadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda rabbım gönlündekini nasıp etsın ınsallah

canbonum hoşgeldinnnnnninşallah çabuk yaparlar netini ya daha kırmızılar gelmemiş kandada yok hayırdır ınsalah
1 hafta sonra bı gıt bıtanem acaba ufak kistlerden mi oldu klomen sayesınde çatlatma iğnesi kullanmadın çünkü :26:inşallah meleğin yoksa gelir bi an önce kırmızıların da yeni maçlara bakarsınsıkma o tatlı canını bitanem

medd kuzummmm biz de seni çooook özledikkkkkkk
inşallah yakında yapılır da kavuşuruzzzzzzzzzzzzzzzzz
kuzum sen az daha bekle olmazsa bidaha yaptır..böyle ilk anda negatif olup sonra pozitif te çıkabiliyormuş..okumuştum kk da..
ayy inşallah hayırlı haberler alırız senden tatlımmmm..bizi habersiz bırakmaa

slm canlarım napysunuz?bata 6 gün var heycanla bekliyorum bakalım nolcak:/

Kızlar çok yoruldum 4 gündür temizlik yapıyorum giremedim pek o yüzden camlar perdeler mutfak bitirdi beni çok şükür bugün bitti şimdide biraz ütü yaptım eşim yarın işe gitcek malum yarın giyeceklerini ütüledim daha var ama gözüm yemedi ilk defa günüme yakın böyle iş yaptım annem yapma demesine rağmen oda biliyo bebiş istediğimi dinlemedim kimseyi yaptım varsada onu bana verecekse korur dedim yaptım benim batada 6 gün var inş gelmez bebişim gelir bu sefer inş hayalotum sanada çok sevindim inş en kısa zamanda belkide normal yoldan gelir bebiş tüp bebeğe başvurmadan

seremcemım hşgeldın..oh mis gibi olmuştur evin güzel güzel otur şimdi inşallah kırmızılarınız gelmez keserimle ikinizinde melekleriniz gelırsağol bitanem keşke olsa hayırlısı artık

Ben geldim canlarım , sanırım netimiz artık düzeldiiiiiiiiiiiiii bir daha kesilmezse tabii

ben hala adet olmadım , kafayı da yemek üzereyim bugün itibari ile 5 gün gecikti ve hala hiç bir adet belirtisi yok

Keşke Rabbimin bi mucizesi olsa, keşkee

bi taraftan da korkuyorum acaba yumoşlarım klomenin etkisi ile kiste mi dönüştü diye

dualarınızı eksik etmeyin nolur, çok ihtiyacım var

hepinizi çok seviyorum, mutlu günler diliyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…