- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.061
ayyy sonunda gelebildim çok şükür yuvamageçmişimi okudum vallahi gözlerim böyle kaldı desem yeridir
ama niye kimsecikler yokiştimacı hayalotunuz geldi bakk
yolculuk iyi geçti sayılır canbonlarım ama busefer uçak kötüydü gidiş dönüş flaket ötesiydi ama inebildik sağsalim
umudum allah razı olsun kuzum benden haberleri noktosına kadar canlı yayın yapmışınrabbım ne muradın varsa hayırlısıyla versın ınsallah
kızçelerim ttiğiniz dular için allah razı olsun çok özlemişimmmmmm sizleri yaaaaaaaaaa
umudumun yazdıklarına ne eklenir bılmıyorum ama doktora ılk gıttık ultrosonla baktı sağda pko vardı zaten şimdi soldada olmuş.büyük kistlerim 7cm olan kaybolmuş hiç görmedi bile onu 5cmlik duruyo ama onun haricinde minik birsürü kistim varmış
sonra eşimin sonuçlarına tahlıllerıme baktı eşime süper dedi maşallahı var yeğnimin dedibu durumda tek sorun problem ben kaldım
testler istedi ertesi gun yaptırdık yumurtalık rezervin mükemmel değil ama işe yaramazda değil gayet güzel dedi.
bazı testlerim arada ve yüksek çıktı.onları yenileyelim dedi önce sonra tedavi vercem dedi.sonra düşündü biraz dedi hiç bu şekil yapmıyalım sen yine testleri yenile dedi tüp bebek yapalım dedi
dedim aşılama veya normol yolla olmazmı didimnormal yolla olur ama çok beklersin dedi şansın varsa kalırsın ben sana sene olarak bi zaman veremem dedi. hiç aşılamayla vakit kaybetme tüp yaptır dedi.fiyat konuştuk iğneyi anlattılar nasıl vurucamı filan önce anlamadım valla bidaha anlatırmısınız didim ilkinde dinlemedim zaten pek ordaki bebek resimlerine bakıyodum kadın anlattı sonra sen anlat bakalım dedi kekeleyerek anlattım ki sonunda anladım
fiyatta 3750 dediler 1500 de ilaç tutar dedi kadın 5250 oluyo .bide burdakileri araştırcam bakalım tüp bebek merkezlerini fiyatlar nasıldır hormonlar ne alemde artık bişeyleri öğrendim nerelere gidicemi boşu boşuna jinekologlarda zaman kaybetmısım açıkcası hayırlısı bakalım benden haberler böyle kızçelerimmmm
ayyy sonunda gelebildim çok şükür yuvamageçmişimi okudum vallahi gözlerim böyle kaldı desem yeridir
ama niye kimsecikler yokiştimacı hayalotunuz geldi bakk
yolculuk iyi geçti sayılır canbonlarım ama busefer uçak kötüydü gidiş dönüş flaket ötesiydi ama inebildik sağsalim
umudum allah razı olsun kuzum benden haberleri noktosına kadar canlı yayın yapmışınrabbım ne muradın varsa hayırlısıyla versın ınsallah
kızçelerim ttiğiniz dular için allah razı olsun çok özlemişimmmmmm sizleri yaaaaaaaaaa
umudumun yazdıklarına ne eklenir bılmıyorum ama doktora ılk gıttık ultrosonla baktı sağda pko vardı zaten şimdi soldada olmuş.büyük kistlerim 7cm olan kaybolmuş hiç görmedi bile onu 5cmlik duruyo ama onun haricinde minik birsürü kistim varmış
sonra eşimin sonuçlarına tahlıllerıme baktı eşime süper dedi maşallahı var yeğnimin dedibu durumda tek sorun problem ben kaldım
testler istedi ertesi gun yaptırdık yumurtalık rezervin mükemmel değil ama işe yaramazda değil gayet güzel dedi.
bazı testlerim arada ve yüksek çıktı.onları yenileyelim dedi önce sonra tedavi vercem dedi.sonra düşündü biraz dedi hiç bu şekil yapmıyalım sen yine testleri yenile dedi tüp bebek yapalım dedi
dedim aşılama veya normol yolla olmazmı didimnormal yolla olur ama çok beklersin dedi şansın varsa kalırsın ben sana sene olarak bi zaman veremem dedi. hiç aşılamayla vakit kaybetme tüp yaptır dedi.fiyat konuştuk iğneyi anlattılar nasıl vurucamı filan önce anlamadım valla bidaha anlatırmısınız didim ilkinde dinlemedim zaten pek ordaki bebek resimlerine bakıyodum kadın anlattı sonra sen anlat bakalım dedi kekeleyerek anlattım ki sonunda anladım
fiyatta 3750 dediler 1500 de ilaç tutar dedi kadın 5250 oluyo .bide burdakileri araştırcam bakalım tüp bebek merkezlerini fiyatlar nasıldır hormonlar ne alemde artık bişeyleri öğrendim nerelere gidicemi boşu boşuna jinekologlarda zaman kaybetmısım açıkcası hayırlısı bakalım benden haberler böyle kızçelerimmmm
Hoşgeldin bitanem ne güzel anlattın öyle olanları dili ballım benim
Hayalatom Allah inşallah en doğrusu neyse ,nasılsa o şekilde yol göstersin sana ve en kısa sürede gönlündekinin gerçekleşmesini nasip etsin.Seninde tüm kızçelerinde
hoşbulduk bıtanemhoşgeldinnnnnnnnhayırlısıyla olcak inşallah canım merak etme sen yine kimsecikler yok bende çıkıyorum herkesi öptüm
inşallah keserim hepimizikini göndercek rabbım inşallahhayalotum inşallah rabbim meleğini tez zamanda gönderecek :))) çok mutlu oldum az kaldı bak gördün mü:) oohhh yakında bi yelekte teyzoşuma örerim süpper
hoşbulduk asetonum nasılsın ,görkemim nasıl annecının göbişindehoş geldin hayalotum. özledim seni
Hosgeldin tatlimmmmmmmmm
Canim ya bak doktorun cok mantikli konusmus.daha vakit kaybetmene gerek yok.tup ensagliklisi.enistede zaten soorun yok.senin kistlerde tupe etki etnez.zaten embriyoyu onlar yerlestiriyor.senin ilk tupu ucretiz yaptirma hakkin var.ama acaba sadece devlettemi.bak o konulari umudum daha iyi bilir saniyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim benim.tez gelsin bebisin insallah.
Sen yokken bende hep uyumusum tatlimcuma ctesi geceeri 12 ser saat uyumusum.yuh dedim kendime.
Dun biraz korktuk.hastaneye gittik aksam.akintimin rengi acik kahve oldu.doktorum git kalp atisina baksinlar dedi.gittik.nobetci doktor ameliyata girmis.1satte onu bekledik.neyseki cok sukur kalbi atiyor minnakimin.kese ve etrafi da temiz.kanama falan yok.dinlen dedi.agir kaldirma.iliski yasak.dedim zaten hic olmadi 1,5 aydiriste bole kuzum.devam ederse ptesi doktorumdan rapor isterim evde yatarim biraz.simdilik bisey yok temiz insallah ta olmaz
scorcipim hoşgeldinnnnizzzzz
burası baya sakinlemiş hafta sonu oldugu için sanırımcanbonlarımmm nerdesiniz çok özledimmm yaaaa
selencelkim 3lü test yaptırcan şimdi dimeinşallah güzel çıkçak sonuçlar
bu arada habıbtemden haberi olan varmı özledim ya
meddcezırımın neti niye yok bat zamanı geliyor onun kırmızıları ne alemde ya kaçırdımmı yoksa heberı:44::44:inşallah gelmez kırmızıları meleği gelir
olsun bitanem benimhayalotum kuzummm hoşbuldukkk..cvp yazamadım sana da..
sağol bitanem çok şükür iyiyiz şimdilik..
tüp bebek bölümündeki topikleri araştır kuzum..kesin işe yarar bişeyler çıkar..hem ücretleri de az çok öğrenirsin..inşallah tez zamanda başlar tedavin ve teyzesinin kuzusu gelir
hafta sonu pek kimse olmuyo selencelkim denk gelemiyo kimseburası baya sakinlemiş hafta sonu oldugu için sanırım
slm kızlarr nasılsınızz
haylotummm meleğim hg yuvana sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inş tatlım benimm
evet canımm yaptırcam 3lü testi 24 nisanda da cinsiyetini ögrenmeye gitcem bi aksilik çıkmazsa inşş
Ben geldim canlarım, hala netimiz yokve ben bu duruma sinir oluyorum.. hattımızda bi sorun var, beceriksizler bi türlü düzeltemedi
hayalotummmmmmmm çok kısa okudum, çok sevindim bitanemmmmm.. az kaldı bebişine kavuşmanaaaaa
scorpionsum korkma kuzummmm, meleğin heyecanlandırmak istemiş annesiniiiiiazcık yaramazlık yapmış kuzum, sımsıkı tutunur annesinee o merka etme sen
umudumm öpüyorum kuzum seni deeee
VEEEE DİĞER KIZÇELERİM HEPİNİZİ ÇOKK ÖZLEDİM YAAAAA
Vakit olsa da tek tek yazabilsem hepinize ama nerdeee, yine arkadaşlardayız da ordan hemen yazayım dedim
Bugün itibariyle adetim tam 4 gün gecikti ama haberler kötü..
dün kan testimde hcg 0.05 çıktı yani negatif
ama işin garibi bende hala hiç bi adet belirtisi yokara ara kasıklarım acıyo hemen geçiyoo korkmaya başladım acaba klomenden mi adet olamadım :44::44::44:
off bu kırmızılar tam baş belası gelse bi dert gelmese bi dert
bir hafta daha bekleyeyeim gelmezse dr.a gitcem bakalım neden böyle olmuş :44: hepinizi çookk seviyorum, en kısa zamanda aranıza tekrar dönebilmek ümidiylee...
RABBİM GÖBÜŞLERİMİZİ DE KUCAKLARIMIZI DA BOŞ BIRAKMASIN, KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN İNŞŞ!!!!
Ben geldim canlarım, hala netimiz yokve ben bu duruma sinir oluyorum.. hattımızda bi sorun var, beceriksizler bi türlü düzeltemedi
hayalotummmmmmmm çok kısa okudum, çok sevindim bitanemmmmm.. az kaldı bebişine kavuşmanaaaaa
scorpionsum korkma kuzummmm, meleğin heyecanlandırmak istemiş annesiniiiiiazcık yaramazlık yapmış kuzum, sımsıkı tutunur annesinee o merka etme sen
umudumm öpüyorum kuzum seni deeee
VEEEE DİĞER KIZÇELERİM HEPİNİZİ ÇOKK ÖZLEDİM YAAAAA
Vakit olsa da tek tek yazabilsem hepinize ama nerdeee, yine arkadaşlardayız da ordan hemen yazayım dedim
Bugün itibariyle adetim tam 4 gün gecikti ama haberler kötü..
dün kan testimde hcg 0.05 çıktı yani negatif
ama işin garibi bende hala hiç bi adet belirtisi yokara ara kasıklarım acıyo hemen geçiyoo korkmaya başladım acaba klomenden mi adet olamadım :44::44::44:
off bu kırmızılar tam baş belası gelse bi dert gelmese bi dert
bir hafta daha bekleyeyeim gelmezse dr.a gitcem bakalım neden böyle olmuş :44: hepinizi çookk seviyorum, en kısa zamanda aranıza tekrar dönebilmek ümidiylee...
RABBİM GÖBÜŞLERİMİZİ DE KUCAKLARIMIZI DA BOŞ BIRAKMASIN, KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN İNŞŞ!!!!
keserim seremcemim hoşgeldinizzzz
slm canlarım napysunuz?bata 6 gün var heycanla bekliyorum bakalım nolcak:/
hobulduk canm sende hoşgeldin ben inanıyorum bukez senin bbbebiş gelcek valla içime doğdu:)
Kızlar çok yoruldum 4 gündür temizlik yapıyorum giremedim pek o yüzden camlar perdeler mutfak bitirdi beni çok şükür bugün bitti şimdide biraz ütü yaptım eşim yarın işe gitcek malum yarın giyeceklerini ütüledim daha var ama gözüm yemedi ilk defa günüme yakın böyle iş yaptım annem yapma demesine rağmen oda biliyo bebiş istediğimi dinlemedim kimseyi yaptım varsada onu bana verecekse korur dedim yaptım benim batada 6 gün var inş gelmez bebişim gelir bu sefer inş hayalotum sanada çok sevindim inş en kısa zamanda belkide normal yoldan gelir bebiş tüp bebeğe başvurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?