- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.101
evet bitanem hayırlısısaol bebeğim hepimiz er yada geç meline ulaşıcak kötü şeyler düşünme sende olumlu düşüncenin hep yararını sawunan ark.war artık onu dinlicem sende öle yap sıkma kendini hiç bi zaman hiç birşey için.
bitsin şu p.tesiii... işler yoğun ancak yazıomm ben.. arada kaçıp bakıomm.. herkess nerdeee
Kızlar merhaba ben geldimmm.nasılsınız?
esilam hoşgeldinnnnnnn çok şükür iyiyim sen nasılsınnnnnnnn
bende iyiyim cnm.şimdi senin direk tüp bebekmi olcak yoksa tedavimi olcak.geçmişe fazla bakamadım
direk tüpe başlıcaz esilam fiyat araştırıyorum şuan
bakalım gelırse eğer fındık farem tüpçü olcaz inşallah
sen naptın doktorları
inş.hayırlısıyla olur.bende işte bu ayda çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyoruz.eğer olmazsa önümüzdeki aşılama olcak.
amin bitanem.inşallah aşılamaya gerek kalmadan sağlıklı bi şekilde olur bitanemolmasada hayırlısı olsun aşılamayla yola devam
amin bitanem.inşallah aşılamaya gerek kalmadan sağlıklı bi şekilde olur bitanemolmasada hayırlısı olsun aşılamayla yola devam
tüp bebek için biyer buldunmu
ayşemmm hoşgeldinnnn
buldum bi kaç yer canım ama aklım karıştı yarın arıcam yıne bı kaç yeri fiyat için.bilmiyorumki gidince nasıl olunuyor anlamadım hala olayı:26:
hoşbulduk bebegmmm nasılsınn uzun zaman oldu gıremedımm... cok özledimm sizleri hayalotumm ya bu arada test yaptım cıft cızgı cıktı:26::26::26:
hoşbulduk bebegmmm nasılsınn uzun zaman oldu gıremedımm... cok özledimm sizleri hayalotumm ya bu arada test yaptım cıft cızgı cıktı:26::26::26:
aşılama için bende biraz araştırma yapmıştım.hatta tvde bi dr çıkmıştı.istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar diye dr varmış.oda iyiymiş istersen onuda bi araya bilirsin fiyat bilgisi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?