Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bitanem hayırlısı ben zaten burdayım kuzu canbonlarım sağolsun

bitsin şu p.tesiii... işler yoğun ancak yazıomm ben.. arada kaçıp bakıomm.. herkess nerdeee

bitsin bakalım ben evdeyim ya sorun yok şimdik paydos saati bitanem çıkmışındır buyuk ıhtımalahh bu kızçeleri bende bi yakalasam

canbonlarım ben çider diye biyer buldum indirim sağlıyormuş tüp bebekte .
bi araştırım anlamaya çalışıyorum ama kafam almadı valla bilen varmı acep:44:

canım ben çidere üye oldum evet sadece bir yıl icin 150 milyon yatırıyorsun ve baska para yatırmıyorsun goggleden çider derneği yaz orada cocuk istiyorum sayfası acılıyo telefon numarası var orayı araman yeterli sana ne yapman gerektiğini anlatıyorlar seni üye yapıyorlar sen parayı yatırdıktan sonrada onlara haber vericeksin ve nerede tedavi görmek istediğini söylersen onlar senin adına arayıp muayene alıyorlar ve ilk muayeneye ücret ödemiyorsun ve ayrıca sana biraz da indirim yaptırıyorlar ben çidere cok tesekkür ederim cok memnunum üye olmanı tavsiye ederim bu kısım alıntı kkda bi bayan yazmış canbonlarım

umudum sende bi araştırsana anladığım kadarıyla senelik bı uygulama sadece arayıp üye olcam dıyosun 150 tlmiş şuan nekadardır bulamadım ama yarın arayıp sorcam bende.
mesela umut tüpün diyelim ilk muanesi 225 miş.çidere üyeysen eger ilk ücreti ödemiyorsun bide tüp tedaviden 500ile 1000 arası bi rakam ındırımı yapıyorlarmış.senin adına kendılerı ıstedıgın yerden randevu alıyolarmış.bi bilgin varmıydı daha önce bu çider hakkında:26:

buldum bi kaç yer canım ama aklım karıştı yarın arıcam yıne bı kaç yeri fiyat için.bilmiyorumki gidince nasıl olunuyor anlamadım hala olayı:26:

aşılama için bende biraz araştırma yapmıştım.hatta tvde bi dr çıkmıştı.istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar diye dr varmış.oda iyiymiş istersen onuda bi araya bilirsin fiyat bilgisi için.

hoşbulduk bebegmmm nasılsınn uzun zaman oldu gıremedımm... cok özledimm sizleri hayalotumm ya bu arada test yaptım cıft cızgı cıktı:26::26::26:

nasılllllllllllallahım çif çizgi ve sen :26::26::26:bu şeklimisin kuzumm:44::44:
noldu bıtanem teste gore hamılesın kan verdınmı nezaman yaptın allahım anlat hemen.saglıklı bı sekılde rabbım kucağına almayı nasıpetsın ınsallah ayşemmm

aşılama için bende biraz araştırma yapmıştım.hatta tvde bi dr çıkmıştı.istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar diye dr varmış.oda iyiymiş istersen onuda bi araya bilirsin fiyat bilgisi için.

içimimi okudun esilam bende şimdi bu adamı araştırıyodum vallahi başka bi sayfa açmıştımyazdım inşallah yarın arıcam yalnız bu adam rahım fılmı olmadan tüp bebek bile yapmıyormuş burda yaptırrsam eğer rahım fılmı çektirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…