- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.141
Hayalotum tüpe başlayana kadar araştırma sırasında soğan suyu içsen bende kist vardı kurtulmuşum şükür onun sayesinde rahim rahatsızlıklarına iyi geliyomuş kist miyom pko gibi belki işe yarar bi araştırsan
soğan suyuna bu ay başlıcam seremcemim düşünüyorum.ama geçen aylarda içmiştim fayda etmemişti kistlere ama o ayki kırmızılar tam gününde geldi hep geç geliyodu.ama çoğu kişi evet soğan sayesinde yenmiş mesela bi kln arkadaşımız vardı soğan suyuyla hamiş kaldı
günaydın canbonlarım
valla dün çıktığım gibi yattım daha yeni kalkıyorum yaankaradan geldiğimden beri çok uyuyorum
beste kızçem ilaç kullanmıyormusun pastil al boğazlara iyi geliyor canım çok geçmiş olsun bide ılık süt içebilirsin canım
ya bende mide bulantısı başladı bat pazar günü erkenmı acaba off deliricem yaa günler geçmiyo
tatlım largopen bitirdim 1000lik 2 kutu pastil ve boğaz spreyi ölcemmi ne hala duruo iltihap boğazlarımda.hayoltum en büyük sorunum sanırım bnm o süt içemiorum meyveli nesgıikli hepsini denedim içiorum 3.5 dk sonra istifra ediorum bu benm en büyük eksiğim sanırım
Ya bende mide bulantısı başladı bat pazar günü erkenmı acaba off deliricem yaa günler geçmiyo
anladım kuzu .az az yemek yemeğe çalış.vıtamınsız kalma sakın çok geçmiş olsuntatlım largopen bitirdim 1000lik 2 kutu pastil ve boğaz spreyi ölcemmi ne hala duruo iltihap boğazlarımda.hayoltum en büyük sorunum sanırım bnm o süt içemiorum meyveli nesgıikli hepsini denedim içiorum 3.5 dk sonra istifra ediorum bu benm en büyük eksiğim sanırım
Ya bende mide bulantısı başladı bat pazar günü erkenmı acaba off deliricem yaa günler geçmiyo
anladım kuzu .az az yemek yemeğe çalış.vıtamınsız kalma sakın çok geçmiş olsundıkkat et kendıne.süt bazı ınsanların problemı bende cok sevmem ama senın gıbı olmuyorum .ozaman sıcak bişeyler içki rahatlasın.bu arada algidanın vanılyalı kutu dondurmasını ye sıcak su kaynat ılık olarak her yedığın dondurmanın arasında suyu iç.bana bu bı doktorun tavsıyesıydı kucukken.ama yanında suyu unutma sakın
Canım psikolojik olabılır.adet belırtısındede var mıde buluantısı.ama inşalah senınkısı bebektendir bıtanem
banada psikolojik gibi geliyo zaten ama ışte bekliyoz ya bide benimki sıkıntıdan 1 ay sonra aöf sınavım var dersten sıkıldıkça mide bulantısı kasık ağrısı çok acıkma oluyobeste kız sende salata tere ve roka çok iyi mesela ve ben bitki çayı yapıyorum kendime eşime hangimiz hasta olursak diğerimizde bu çaydan içiyo ihlamur elma limon zencefil kekik nane daha da ne istersen koy ve soğan suyuda enfeksiyona iyi geliyo 1 soğanı 4 e bölüyosun 2 su bardağı kaynamış olan suya koyup 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyosun ve aktarlarda satılıyo civan perçemi çayı iyi geliyo çabucak iylesirsın inşallah
canım bizimkiler gittiler valla okadar üzüldüm kü dün geldiler bugün gttler kardeşmde gelinimzde çalştığı için 1 gün izin alablmşler( gelinimzde hamile maşallah çok tatlı olmş göbüşü allahım sanada banada hepimize nasp etsin zavallıcık çok şişmiş 7 aylık oldu hazranda doğacak yeğenm :)bu sene hem hala oluyorm hem teyze :)
herkese iyi akşamlar kimsecikler yok:44::44:
nasılsınız kızlar ben iki gündür kuranım vardı oraya git gel ev işi felan bakamadım,
umudum canım çok geçmiş olsunn Rabbim acil şifalar versin tatlım
haylotumdan haberler yazmışsın saolasın canımm hocam
haylotum melegimm inşş herşey iyi olur Rabbim yardımcısı olsunn tez vakitte tedavisi sonuç versin inş
scorpimde pıt pıtları duymuşşş saglıcakla kucagına alsın inşşş
ben ikili testlerimi yaptırdımm herşey güzelmiş mayıstada 3lü test varmışş benden bukadar
hepinizi çok ama çokkk öptümm
ayyy sonunda gelebildim çok şükür yuvamageçmişimi okudum vallahi gözlerim böyle kaldı desem yeridir
ama niye kimsecikler yokiştimacı hayalotunuz geldi bakk
yolculuk iyi geçti sayılır canbonlarım ama busefer uçak kötüydü gidiş dönüş flaket ötesiydi ama inebildik sağsalim
umudum allah razı olsun kuzum benden haberleri noktosına kadar canlı yayın yapmışınrabbım ne muradın varsa hayırlısıyla versın ınsallah
kızçelerim ttiğiniz dular için allah razı olsun çok özlemişimmmmmm sizleri yaaaaaaaaaa
umudumun yazdıklarına ne eklenir bılmıyorum ama doktora ılk gıttık ultrosonla baktı sağda pko vardı zaten şimdi soldada olmuş.büyük kistlerim 7cm olan kaybolmuş hiç görmedi bile onu 5cmlik duruyo ama onun haricinde minik birsürü kistim varmış
sonra eşimin sonuçlarına tahlıllerıme baktı eşime süper dedi maşallahı var yeğnimin dedibu durumda tek sorun problem ben kaldım
testler istedi ertesi gun yaptırdık yumurtalık rezervin mükemmel değil ama işe yaramazda değil gayet güzel dedi.
bazı testlerim arada ve yüksek çıktı.onları yenileyelim dedi önce sonra tedavi vercem dedi.sonra düşündü biraz dedi hiç bu şekil yapmıyalım sen yine testleri yenile dedi tüp bebek yapalım dedi
dedim aşılama veya normol yolla olmazmı didimnormal yolla olur ama çok beklersin dedi şansın varsa kalırsın ben sana sene olarak bi zaman veremem dedi. hiç aşılamayla vakit kaybetme tüp yaptır dedi.fiyat konuştuk iğneyi anlattılar nasıl vurucamı filan önce anlamadım valla bidaha anlatırmısınız didim ilkinde dinlemedim zaten pek ordaki bebek resimlerine bakıyodum kadın anlattı sonra sen anlat bakalım dedi kekeleyerek anlattım ki sonunda anladım
fiyatta 3750 dediler 1500 de ilaç tutar dedi kadın 5250 oluyo .bide burdakileri araştırcam bakalım tüp bebek merkezlerini fiyatlar nasıldır hormonlar ne alemde artık bişeyleri öğrendim nerelere gidicemi boşu boşuna jinekologlarda zaman kaybetmısım açıkcası hayırlısı bakalım benden haberler böyle kızçelerimmmm
Hosgeldin tatlimmmmmmmmm
Canim ya bak doktorun cok mantikli konusmus.daha vakit kaybetmene gerek yok.tup ensagliklisi.enistede zaten soorun yok.senin kistlerde tupe etki etnez.zaten embriyoyu onlar yerlestiriyor.senin ilk tupu ucretiz yaptirma hakkin var.ama acaba sadece devlettemi.bak o konulari umudum daha iyi bilir saniyorum.hakkinda hayirlisi olsun canim benim.tez gelsin bebisin insallah.
Sen yokken bende hep uyumusum tatlimcuma ctesi geceeri 12 ser saat uyumusum.yuh dedim kendime.
Dun biraz korktuk.hastaneye gittik aksam.akintimin rengi acik kahve oldu.doktorum git kalp atisina baksinlar dedi.gittik.nobetci doktor ameliyata girmis.1satte onu bekledik.neyseki cok sukur kalbi atiyor minnakimin.kese ve etrafi da temiz.kanama falan yok.dinlen dedi.agir kaldirma.iliski yasak.dedim zaten hic olmadi 1,5 aydiriste bole kuzum.devam ederse ptesi doktorumdan rapor isterim evde yatarim biraz.simdilik bisey yok temiz insallah ta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?