Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar aklım hep siz de bu boğazlarımın şişliği bütün enerjiimi alıo kafamı masaya koyup uyumak istiorum.

soğan suyuna bu ay başlıcam seremcemim düşünüyorum.ama geçen aylarda içmiştim fayda etmemişti kistlere ama o ayki kırmızılar tam gününde geldi hep geç geliyodu.ama çoğu kişi evet soğan sayesinde yenmiş mesela bi kln arkadaşımız vardı soğan suyuyla hamiş kaldı

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım ne kadar enterasan nasıl tüketilio bu soğan suyu

günaydın canbonlarım
valla dün çıktığım gibi yattım daha yeni kalkıyorum yaankaradan geldiğimden beri çok uyuyorum
beste kızçem ilaç kullanmıyormusun pastil al boğazlara iyi geliyor canım çok geçmiş olsun bide ılık süt içebilirsin canım

tatlım largopen bitirdim 1000lik 2 kutu pastil ve boğaz spreyi ölcemmi ne hala duruo iltihap boğazlarımda.hayoltum en büyük sorunum sanırım bnm o süt içemiorum meyveli nesgıikli hepsini denedim içiorum 3.5 dk sonra istifra ediorum bu benm en büyük eksiğim sanırım

Ya bende mide bulantısı başladı bat pazar günü erkenmı acaba off deliricem yaa günler geçmiyo

çok geçmiş olsun canım ya bol bol c vitamini al meyve ve yeşillik ye biran önce atlatırsın inşallah

Ya bende mide bulantısı başladı bat pazar günü erkenmı acaba off deliricem yaa günler geçmiyo

canım boş ver düşünme batı o günü hatırlatıkca vucut psikolojikmen belirti vermeye çalışıyor biliyorum zor ama çık biraz dışarı dolaş unutmaya bak yoksa hç geçmiyo o günler...sanki yıl gibi geliyor insana ...inş. hamilesindir canım

anladım kuzu .az az yemek yemeğe çalış.vıtamınsız kalma sakın çok geçmiş olsundıkkat et kendıne.süt bazı ınsanların problemı bende cok sevmem ama senın gıbı olmuyorum .ozaman sıcak bişeyler içki rahatlasın.bu arada algidanın vanılyalı kutu dondurmasını ye sıcak su kaynat ılık olarak her yedığın dondurmanın arasında suyu iç.bana bu bı doktorun tavsıyesıydı kucukken.ama yanında suyu unutma sakın

canım psikolojik olabılır.adet belırtısındede var mıde buluantısı.ama inşalah senınkısı bebektendir bıtanem

ah ben odr u yeyim yeyim be kuşum sen şu misafirleri aldın mı naptın

Banada psikolojik gibi geliyo zaten ama ışte bekliyoz ya bide benimki sıkıntıdan 1 ay sonra aöf sınavım var dersten sıkıldıkça mide bulantısı kasık ağrısı çok acıkma oluyo beste kız sende salata tere ve roka çok iyi mesela ve ben bitki çayı yapıyorum kendime eşime hangimiz hasta olursak diğerimizde bu çaydan içiyo ihlamur elma limon zencefil kekik nane daha da ne istersen koy ve soğan suyuda enfeksiyona iyi geliyo 1 soğanı 4 e bölüyosun 2 su bardağı kaynamış olan suya koyup 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyosun ve aktarlarda satılıyo civan perçemi çayı iyi geliyo çabucak iylesirsın inşallah

denerim tatlım saol aşkısı

masaAllah cnm.. Allah'ım hepimize nasip eder insaAllah o güzellikleri, öpüyorm ..

saolasın cnm..
Rabbim insaAllah kucağına alacağın günleri de sağ-salim nasip eder insaAllah, öpüyorm

elimden geleni yaptım kuzum, eksik fln anlattımsa diye dedim, hayalotumuz gelince tamamlar diye..
e biliyosun.. seni seviyoruzz..
Rabbim seninde, herkesinde o güzel yüreğine göre verir insaAllah; öptüm kusumu

hemen bildiğim kadar açıklıyayım kuzum ..

2005 yıllarında biz ilk tüpleri yaptıracağımız zaman devlet 3 hak veriyordu
ama zamanla o 3 hakkın 1 ini kaldırmıs.. maaleseff !!!
zaten hastalar bunca yıpranıyor olmuyor die, birde bu hakkımızı kaldırmıslar..
sonra 2010 yılında yaptırıcağımız zaman, 3. tüp te, hiç hakkınız kalmadı, yaptırıyorsanız, herseyi kendiniz karşılıyosunuz dediler ..

zaten neye hakkımız var onu da bilmiyorum..?!!

hayalotum, arım balım, sen simdi scorpimin dedi giib de, ilk tüp te insaAllah tutarda, vereceğiniz ücretlerde yada iğne konusunda devletten yararlanabiliyorsunuz..
ki kaldı ki, ilkinde insaAllah olur ama olmazsa, 2. tüp te de yararlanma hakkınız var..
Rabbim yardımcın olsun kuzum, bu tüp işi sabır işi, dayanma gücü isteyen bir iş.. eşinden yana sıkıntın olmaması çok güzel birsey.. Rabbim güzel haberler almanı hep nasip etsin kuzum ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…