- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.121
cnm gününmü geçti yaptın:26::26::26:
nasılllllllllllallahım çif çizgi ve sen :26::26::26:bu şeklimisin kuzumm:44::44:
noldu bıtanem teste gore hamılesın kan verdınmı nezaman yaptın allahım anlat hemen.saglıklı bı sekılde rabbım kucağına almayı nasıpetsın ınsallah ayşemmm
içimimi okudun esilam bende şimdi bu adamı araştırıyodum vallahi başka bi sayfa açmıştımyazdım inşallah yarın arıcam yalnız bu adam rahım fılmı olmadan tüp bebek bile yapmıyormuş burda yaptırrsam eğer rahım fılmı çektirmem lazım
anlatayımgunum gecmedı hatta cok var bu ayın 9 unda gecen hafta salı gunu hastaneye yumurta kontrolu ıcın gıttım .... 13. gunu 22mm buyuklugunde yumurtam olusmus.. o gun catlatma ıgnesı vuruldum bugun cıkmayacagını bıle bıle test yaptım anında cıft cızgı cıktı ılk defa boyle olduu.. ha bide ılk klomen kullandıgımda da 7. gunu test yapmıstım negatıf cıkmıstı sımdı nıe böle olduu anlamadım bellı olmaz guvenmek ıstemıyorum umıtlenmekte ıstemıyorumm kafam karıstı kan mı versem acaba
aynen cnm ben aradım.asistanıyla konuştum.rahim filmi,eşinin spermiogram testini falan soruyo.bide adam çok yoğunmuş.baya bi önceden randevu alman gerekiyomuş.sırf ona muayne olmak 250 tlmiş.ayrıca işte kan testini falan devlet hastanesinde yaptırıp gösterebiliyomuşun.ama ona gidenleri yorumunu okudum.gidenler memnun.
anlatayımgunum gecmedı hatta cok var bu ayın 9 unda gecen hafta salı gunu hastaneye yumurta kontrolu ıcın gıttım .... 13. gunu 22mm buyuklugunde yumurtam olusmus.. o gun catlatma ıgnesı vuruldum bugun cıkmayacagını bıle bıle test yaptım anında cıft cızgı cıktı ılk defa boyle olduu.. ha bide ılk klomen kullandıgımda da 7. gunu test yapmıstım negatıf cıkmıstı sımdı nıe böle olduu anlamadım bellı olmaz guvenmek ıstemıyorum umıtlenmekte ıstemıyorumm kafam karıstı kan mı versem acaba
muane 250 miymişadam prof bile değil halbuki:44:
yarın bi arım bakalım tüpü kaça yapıyolar :26:
ozaman dur ayşem hemen umutlanmıyalım .çünkü biyerde okumuştum kolomen ve çatlatma iğnesi sırasında idrarda ilaç etkisiyle pozıtıf gören az da olsa vardır.sen bence bi kan testi yaptır bitanem.ama inşallah meleğin seninledir dua edelım umudunu kaybetme bağlanmada kan testı en güzeli
sen yinede yarın bi ararsın.aradıktan sonra yazarsın bakalım sana nedicekler.:26::26::26:
yaa bılıyorum umıtlenmek ıstemıyorum ama hayalotumm o ılk cızgıyı anında cıktıgını gorunce benı gormen lazımdı sevınsem mı uzulsem mı bilemedimm .. normalde ayın 24 unde test yapmam lazım 9 gun sonra ama bu ay cok umıtlıyım bıde ilk klomen kullandıgımda 7. gun test yaptım negatıf cıkmıstı sımdı anında ıkıncı cızgı cıktı... ayy ıns.. ALLAHm yuzumuzu guldursunn .... bızede annelık duygusunu tattırsınn... inş..
cnm senle aynı gün iğne olmuşuz.bende 9da yaptırdım.ama bence erken.çünkü vurulduğumuz iğnede bhcg varmış o yanılta biliyomuş.ama inş.hamilesindir.12.günde belli oluyomuş.ama yinede sen bilirsin.
anlıyabılırmıyım bılmıyorum hıc sılık çizgibile gormedım şuana kadar ayşem:26:şimdi biliyosun ben şimdiden senin adına heyecanlandım ama ilacın etkısıde var.sen ya batını beklıcen kuzum yada kan testını 3 günde bır tekrarlıcan hep.allahım inşallah teyzoşum gobısındedır hayırlısı ısenetleşsın bı yınede dusunmemeye calıs ayşem hayırlısı ise olsun de hep rabbım dualarımızı kabul eder ınsallah
inş.. tatlımm hamileyizdir biliyorum hcg nın oldugunu ama gecen ay yaptım cıkmadı sımdı cıkınca kafam karıstı pazar tekrarlıcam testı hayırlısı olsunn hakkımızda inş..
yok bitanem kan testi yaptırmicam .. bu pazar testı tekrarlıcam pozıtıf cıkarsa kan verırım inş. cıkarr bu arada fazla bakınamadım tup bebek yaptırıcan galıba inş. hakkında hayırlısıı olur bebegın senı cok bekletmezz kuzumm inş. hayatında herşey güzell olurr hepimiz için
rabbım gönlüne gore versın ayşem şimdi halayımı çekmiyorum ama merak etme kesınleşsin inşallah halaylarıda cekcez burda canbonumyapotırcazda bakalım ayşem hayırlısı olsun araştırıyorum suan daha ortada belli bişey insan okudukça kafası karışıyor sanki en azından benim öyle oluyor
mutlaka yaz cnm.bende senden cesaretlenir yaparım test belki.
olduu kuzummm halay başını sen çekersinnn bu arada ayagımm ugurludur benım anaokulunda bıle ben ıse basladım 5 6 cocuk geldı kayıt ıcın falan oyle derler hepp ben ayagımı suruyerek gelırımm toplu hamiş kalırızzz inşallaahhh
kızlar hepinize iyi akşamlar.k.i.b yarın görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?