Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd.. cankusum nerelerdesin ya.. çok özledik seni... insaAllah bidaha kesilmez de hep aramızda olursun, zaten aksamdan aksama zor bi hal görünüyordun.. smdi de böyle oldu.. neyse ki düzelmis, bir daha gitmez insaAllah, bnde öpüyom seni kusum
kuzum bired ilaç kullandığın için, yada psikolojik olarakta günlerde bi değisiklik olabiliyorn..hakkınad hayırlısı olsun balım

Son düzenleme:
kısçeelerr napıyosunuz bakimm.. geçmişi okuyaraktan geldim..çok şükür kimsenin sıkıntısı yokmuşş...

kuzum sen ilk defa yaptırıcan , demedin mi, biz devlet desteğinden yararlanmak istiyoruz, ilk kez yaptırıcaz diye ?
bu desteği alabilmen için rapor çıkartman gerekiyor ki, bu raporu eczaneye gösterip ilaç-iğne konusunda hem biligileri olsun, hem de devlet desteğinden parasız yararlanabilmen için rapor şart kuzum

Son düzenleme:
umuttttt canımmm nasılsın.... iyileştin miii.. ben giremiyorum bu aralar işler yoğun... eve gidince de düşüp kalıyorum

gonzalezim nerdesin ya:44::44:

kuzum, pzar aksamı geç geldik eve ve çok yorgundum, dus almam gerekiyordu,adet bitti derken, o yorgunlukla gelemedim uyudum sonrada
dün ise, geç kalktım, esime khvaltı hazırlayıp tekrar yattım, gözlerimi açamıyordum henüz..öğlen gibi kalkdım..
sonrasında ise Kutlu Doğum Haftası adına düzenlenen program vardı, oraya katıldım..aksam geldim yemek fln.. yine giremedim ..
bgün oldu ütülerim birikmisti geçen hafta yapamamısdım, onları biraz yaptım evi topladım.. derken bu saat oldu..
smdi yine mtfağa gircem yemek yapcam..
öyle iste balım, birde biraz canım sıkkındı birseye,, bunu saymak istemiyorum yinede

Son düzenleme:

kuzum ilk defa duydum, öyle çok bilinmeyen yerlere güvenme derim sana, bi bakarım o dediğin yere de.:26:

kusum sor söyleyim bildiğim kadarıyla..:44::44:

umuttttt canımmm nasılsın.... iyileştin miii.. ben giremiyorum bu aralar işler yoğun... eve gidince de düşüp kalıyorum

kusum benim.. geriden bikaç sayfa yaziim derken, hemen yazamadım sana, ama demin yukarda yazdım :44:

nasıl olim işte.. öyle böyle hayat devam ediyor evt farkettim seni aksamdan olmuyorsun.. ama olsan iki laf edeblirdik, gündüzün acısı çıkardı yaww

kısçelerim yemek yapmam gerekiyor, simdilik kaçıyorum.. öptüm sizi

şekerim valla hep aklımdasınız ama yorgunluktan ağzımı açamıyorum.. yemek ye.. sofrayı topla.. bulaşıklar.. beyime hizmet .. derken sızıp kalıom koltukta :111::111::111:

Nolsun yavrukuş bakimm dedim napıosunuz..bi boş vakit buldum da .. sen nasılsın.. sağlığın sıhhatin.. keyfin moralin nasıl tatlım.

nasıl olsun balım..
ister umuda, hayat yorgunu de
ister gönül yorgunu de
yaşadıklarımızla yaşlanıyoruz..hayat böyle bişi ..
öyle iste balım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…