- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.161
Ben geldim canlarım , sanırım netimiz artık düzeldiiiiiiiiiiiiiibir daha kesilmezse tabii
ben hala adet olmadım , kafayı da yemek üzereyimbugün itibari ile 5 gün gecikti ve hala hiç bir adet belirtisi yok
Keşke Rabbimin bi mucizesi olsa, keşkee
bi taraftan da korkuyorum acaba yumoşlarım klomenin etkisi ile kiste mi dönüştü diye
dualarınızı eksik etmeyin nolur, çok ihtiyacım var
hepinizi çok seviyorum, mutlu günler diliyoruummm
inşallahta gelmezsin priorim ben hızlı geçiş yaptım bakma yoksa yolum daha uzundu
valla bende onu anlanmadım ya nasıl %li konusuyolar zaten normal ilişkide %50 şans oluyogerçi bize hep olmayan %50lik kısım vurduda hadi neyse eşimde araştırmış biyer sormuş 7bin demiş ilaç hariç yuh dedim ne gereği varki sadece isim yapmış bi yer biz normallere bakalım hayatım didim bayağı bulduk ama en düşüğü normal hastaneler valla tüp için özel merkezler bayağı pahalı allah yardımcıları olsun defalarca deneyenlerin :26:
Kızlar ben hastalandımm ama mide bulantısı hala var ya off
Kızlar ben hastalandımm ama mide bulantısı hala var ya off
tatlım emin misin -adet mi lekelenme mi ... bekle istersen.. ama sonuç ne olursa olsun bil ki senin hayrınadır..
gonzalezim nerdesin ya:44::44:
canım ben çidere üye oldum evet sadece bir yıl icin 150 milyon yatırıyorsun ve baska para yatırmıyorsun goggleden çider derneği yaz orada cocuk istiyorum sayfası acılıyo telefon numarası var orayı araman yeterli sana ne yapman gerektiğini anlatıyorlar seni üye yapıyorlar sen parayı yatırdıktan sonrada onlara haber vericeksin ve nerede tedavi görmek istediğini söylersen onlar senin adına arayıp muayene alıyorlar ve ilk muayeneye ücret ödemiyorsun ve ayrıca sana biraz da indirim yaptırıyorlar ben çidere cok tesekkür ederim cok memnunum üye olmanı tavsiye ederim bu kısım alıntı kkda bi bayan yazmış canbonlarım
umudum sende bi araştırsana anladığım kadarıyla senelik bı uygulama sadece arayıp üye olcam dıyosun 150 tlmiş şuan nekadardır bulamadım ama yarın arayıp sorcam bende.
mesela umut tüpün diyelim ilk muanesi 225 miş.çidere üyeysen eger ilk ücreti ödemiyorsun bide tüp tedaviden 500ile 1000 arası bi rakam ındırımı yapıyorlarmış.senin adına kendılerı ıstedıgın yerden randevu alıyolarmış.bi bilgin varmıydı daha önce bu çider hakkında:26:
ben görmüştüm nette ama hiç başvurmadım olumlu yorumlarda varkuzum ilk defa duydum, öyle çok bilinmeyen yerlere güvenme derim sana, bi bakarım o dediğin yere de.:26:
canbonlarım bende çıkıyım çok uykum geldi valla öğlenden beri pcye bakıyorum bi işte çalışsam daha iyi valla
okadar okudum hiçbirşeyde anlamadım umudum imdatttt dıyorum gel yetiş bana yakafam karıştı oku oku
çıkımda yatıyım yarın çok yeri arıcam.başka topıklerede sormak ıstemıyorum ya çünkü burdan başka biyerde konuşamıyorumda alışmışım burayasorup kaçıcam bılıyorum kendımı oyuzden en baştan okuyorum o topıklerıde mecbur
neysem bende kaçtım yarın gorusuruz tatlı rüyalar hepınıze
kısçeelerr napıyosunuz bakimm.. geçmişi okuyaraktan geldim..çok şükür kimsenin sıkıntısı yokmuşş...
umuttttt canımmm nasılsın.... iyileştin miii.. ben giremiyorum bu aralar işler yoğun... eve gidince de düşüp kalıyorum
priorim.. napıyosun nasılsın cancağzım.. iyi misinn
ben geldim
ben görmüştüm nette ama hiç başvurmadım olumlu yorumlarda var
melekim hsgledin ..
hiç duymadım adını, denk gelmedim demek ki net de :44::44:
kolay gelsin canımkısçelerim yemek yapmam gerekiyor, simdilik kaçıyorum.. öptüm sizi
kusum benim.. geriden bikaç sayfa yaziim derken, hemen yazamadım sana, ama demin yukarda yazdım :44:
nasıl olim işte.. öyle böyle hayat devam ediyorevt farkettim seni aksamdan olmuyorsun.. ama olsan iki laf edeblirdik, gündüzün acısı çıkardı yaww
Nolsun yavrukuş bakimm dedim napıosunuz..bi boş vakit buldum da .. sen nasılsın.. sağlığın sıhhatin.. keyfin moralin nasıl tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?