- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.201
burdayım canbonum 2 dir ağlıyosun ağlama yahayalotummmm nerelerdesin sen özledik biz seniiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlar şekerler nasılsınız bakalım hayolotum umudum esilam seremcemim priorim keserim ve daha unuttuğum nice arkidişim günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınn ben iyiyim aslında ama gece karın ağrısı oldu şimdi yok ama şimdide ilk kez göğüs sızlamasından duramıyorum ya üşüttüm galiba acayip sızlıyo ağrıyo hiç böyle olmazdı
hoşgeldin tatlım ii dielim ii olsun 3kuruş para biriktireim deedim oda olmadı şimdi annemede darıldım biraz oturdum aptal gibiyim herşeyden bıktım
günaydınlar şekerler nasılsınız bakalım hayolotum umudum esilam seremcemim priorim keserim ve daha unuttuğum nice arkidişim günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin tatlım ii dielim ii olsun 3kuruş para biriktireim deedim oda olmadı şimdi annemede darıldım biraz oturdum aptal gibiyim herşeyden bıktım
günaydın priorimmm hoşgeldinnn
tatlı kuşummm hoşbulduk nasılsın bakiimmmm...:79::79::79::79:
ya kızlar 350 kira 300 dr 150puset 150 elektrik 250 kredi kartı 200 benzin digitürk mutfak pazar derken ayın sonu gelmio we 3 kuruş para biriktiremdim kafayı yemek üzerreim doğum hastane eşya hiç bişi çin 3 kuruş atamadım kenara yarin bi aksilik olsa da biraz para gerekse ne kenarda war ne de alcak insanımız kredi çekelim 2,,3,,, milyar en azından az az ödemeye başlarız başka telaşımız yokken (hani çocuk masrafı falan) dedim onada eşim sıcak bakmıo zaten yeterince kredi ödedik dio kaldım böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada ewimize giren parada 1,750 ikimizin toplam kardeşimsiniz paylaşaım ne olcak
çok şükür priorim iyiyim:26::26:sen nassınnn canbonum
beste kızçem yazıyonmu derdini bak gelırım basarım orayı
bebeimm dur bakalım... sen şimdi hayırlısıyla bi hamile kal bakalım.. biz ölmedik... olur bişiler.. nasibiyle gelir bebekin senin.. bu arada puset 150 demişsin o ne ki...
ya kızlar 350 kira 300 dr 150puset 150 elektrik 250 kredi kartı 200 benzin digitürk mutfak pazar derken ayın sonu gelmio we 3 kuruş para biriktiremdim kafayı yemek üzerreim doğum hastane eşya hiç bişi çin 3 kuruş atamadım kenara yarin bi aksilik olsa da biraz para gerekse ne kenarda war ne de alcak insanımız kredi çekelim 2,,3,,, milyar en azından az az ödemeye başlarız başka telaşımız yokken (hani çocuk masrafı falan) dedim onada eşim sıcak bakmıo zaten yeterince kredi ödedik dio kaldım böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada ewimize giren parada 1,750 ikimizin toplam kardeşimsiniz paylaşaım ne olcak
iyi çok şükür şekerim çalışıyoruz..bugün sakin de gireyim dedim birazz.. dün çok çalıştım işler azaldı...
saol bitanem çok saol allah razı olsunnnn....kuzenimin toys gibi mağazası war kampanya gibi bişiden aldık... bebek arabası oto koltuğu babymax marka 150ye werdi bize.eşim çok beğendi çok bütün gece streçledi toz girmesin diyenetten 600fiatı ok dedim bende alınmış alınmıştır diye.
saol bitanem çok saol allah razı olsunnnn....kuzenimin toys gibi mağazası war kampanya gibi bişiden aldık... bebek arabası oto koltuğu babymax marka 150ye werdi bize.eşim çok beğendi çok bütün gece streçledi toz girmesin diyenetten 600fiatı ok dedim bende alınmış alınmıştır diye.
dün göremedim seni zatenbelli çok çalışmışın bugünde topik için çalışcannn
ne çektinizzzz beeeeizliyonmu priorimm ben bayılıyorum buna ya
beste kızçem bi heyecan aldınız ama doğum gerçekleşmeden almayın bitanem öyle şeyller olurmu..onun parasını bi kenara koy zamanı geldığınde alırsınız..güle güle kullanın zamanı geldıgınde ınsallah emınım neka guzeldır tontişim güle güle binsin inşallah içine
vasfiye teyzemiydi oo... face de görüom arada arkadaşlar yayınlıyoo.. o teyze nerde çıkıyoo.. ben akşam eve gidince yemek yiyom.. sorda da bayılıp kalıom.. sabah açıom gözümü vallaa... yazık bana yaaa... takip edemiom bişeyi benn :96::96::96::106::106::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?