Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotummmm nerelerdesin sen özledik biz seniiii
burdayım canbonum 2 dir ağlıyosun ağlama yabak ben çıkmışım dün gece sen gelmişin görkemmimlenasıslsın bitanem iyimisin
günaydınlar şekerler nasılsınız bakalım hayolotum umudum esilam seremcemim priorim keserim ve daha unuttuğum nice arkidişim günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnasılsınn beste kızçem

soğukmu aldın acaba gerçi adet zamanı olur arada seremcemim :26:

hoşgeldin tatlım ii dielim ii olsun 3kuruş para biriktireim deedim oda olmadı şimdi annemede darıldım biraz oturdum aptal gibiyim herşeyden bıktım

ya kızlar 350 kira 300 dr 150puset 150 elektrik 250 kredi kartı 200 benzin digitürk mutfak pazar derken ayın sonu gelmio we 3 kuruş para biriktiremdim kafayı yemek üzerreim doğum hastane eşya hiç bişi çin 3 kuruş atamadım kenara yarin bi aksilik olsa da biraz para gerekse ne kenarda war ne de alcak insanımız kredi çekelim 2,,3,,, milyar en azından az az ödemeye başlarız başka telaşımız yokken (hani çocuk masrafı falan) dedim onada eşim sıcak bakmıo zaten yeterince kredi ödedik dio kaldım böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada ewimize giren parada 1,750 ikimizin toplam kardeşimsiniz paylaşaım ne olcak

Son düzenleme:

bebeimm dur bakalım... sen şimdi hayırlısıyla bi hamile kal bakalım.. biz ölmedik... olur bişiler.. nasibiyle gelir bebekin senin.. bu arada puset 150 demişsin o ne ki...

çok şükür priorim iyiyim:26::26:sen nassınnn canbonum

beste kızçem yazıyonmu derdini bak gelırım basarım orayı

iyi çok şükür şekerim çalışıyoruz..bugün sakin de gireyim dedim birazz.. dün çok çalıştım işler azaldı...

bebeimm dur bakalım... sen şimdi hayırlısıyla bi hamile kal bakalım.. biz ölmedik... olur bişiler.. nasibiyle gelir bebekin senin.. bu arada puset 150 demişsin o ne ki...

saol bitanem çok saol allah razı olsunnnn....kuzenimin toys gibi mağazası war kampanya gibi bişiden aldık... bebek arabası oto koltuğu babymax marka 150ye werdi bize.eşim çok beğendi çok bütün gece streçledi toz girmesin diye netten 600fiatı ok dedim bende alınmış alınmıştır diye.

kuzum zor işler allah yardımcınız olsun nediyebilirim.ama sana şöyle örnek verim evine 5000 de girse giderin ona göre olcak v e yıne paran olmıcak kenarda bunu bil.tabıkı ınsanın kenarda parası olunca bi güvence.bunu mutlaka ama mutlaka yapmalıyız ama zor bi iş o parayı okısımda tutmak.çok şükür kirada değilim ama kiradada oturdum benimkide 300dü.ve ben ozaman 500 tl alıyodum eşim 800 tl maaş alıyodu zorda geçti.dediğin gibi kredi kredi ...hatta bi ara maaşları kredi kartına yatırıp para cektığimizi bilirim anca dönüyodu evnediyebilirim bilmiyorum ama damlaya damlaya göl olur derlergünde 1 tl bile koysan para paradır kuzum.gün gelir lazım olur denemeye çalış..çok şükür atlattım sayılır o günleri ama benim eşimde fazla bi para almıyor ben çalışmıyorum mesela eve giren para 1350 ..ama dağ gibi borç var borçsuz bu dünyada hiç bir şey yapılmaz arkadaşım ama ödemeyi bilceksin kendini sıkmadan yapıcaksın borcunuzenginşlerin biri takstleri varken bizlerin borçsuz yaşaması mümkünmü sence..bebek olayına gelince önceden param olsun öyle diye diye bugünlere geldik.olan parada gittişimdi doğsa yine kuruşumuz yokne olur çocuk marka gıyınmez pazardan gıyınır ama açıkta kalmaz..bebek arabası alamazsam anasının kucağında gezer napalım rabbım rıskıyla gonderır meleklerımızı...bak tüpe kalkıştık paramızmı var kenarda yoooborç alcaz biyerden hayat bu kuzum biz bu sınavlardan geçmezsek hep iyi şeyler gelırse nasıl ayakta kalırız nasıl yaşayabılırızki..ozaman hep başkalarından geçiniriz başkaları sayesınde ayakta kalmış oluruz allah korusun...şuan bir sınavdasın rabbım en kolay bı sekılde çıkarsın seni..tek yapman gereken dua duaa.hayırlısysa olsun de.bu sınavdan başarılı bı sekılde çıkmamı sağla de..bılıyorum başarıcaksın beste kızçem rabbım zorda kalanların yardımcısıdırüzme tatlı canını

iyi çok şükür şekerim çalışıyoruz..bugün sakin de gireyim dedim birazz.. dün çok çalıştım işler azaldı...

dün göremedim seni zatenbelli çok çalışmışın bugünde topik için çalışcannn
ne çektinizzzz beeeeizliyonmu priorimm ben bayılıyorum buna ya

aa biliyorum onu kullananlar memnun... tavsiye ediyorlar.. güle güle kullanın inş. canım benim..

beste kızçem bi heyecan aldınız ama doğum gerçekleşmeden almayın bitanem öyle şeyller olurmu..onun parasını bi kenara koy zamanı geldığınde alırsınız..güle güle kullanın zamanı geldıgınde ınsallah emınım neka guzeldır tontişim güle güle binsin inşallah içine

dün göremedim seni zatenbelli çok çalışmışın bugünde topik için çalışcannn
ne çektinizzzz beeeeizliyonmu priorimm ben bayılıyorum buna ya

vasfiye teyzemiydi oo... face de görüom arada arkadaşlar yayınlıyoo.. o teyze nerde çıkıyoo.. ben akşam eve gidince yemek yiyom.. sonra da bayılıp kalıom.. sabah açıom gözümü vallaa... yazık bana yaaa... takip edemiom bişeyi benn :96::96::96::106::106::84::84::84:

Son düzenleme:

bak hayalotum doğru söyler.. bi bebiş olsun tutunsun.. ondan sonra gönlünden ne geçerse onu al kuzum.... ben yılbaşında bi mağazada çoooookk tatlı zıbınlar gördümmm.. eşime gösterdimm ne güzeller diyee.. çok da uygundu fiyatı indirime girmişti.. al dursun dedi.. yok dedim bebeki görmeden olmaz.. ama almışsınız çoook beğendiniz ki o yüzden aldınız.. güle güle kullanın..benim ki de tavsiye sadece.. ama Allah büyük.. bak hayalotum yazmış sana herşeyii... sadece 1 asgari ücretli ev geçindiren çocuk bakan aileler var... çok şükür bizde bi sıkıntı yok ama hayalotumun dediği gibi ne gelirse gidiyo.. kenara bişi koyulmuyoo.. ama koymak lazım.. bi şekilde.. ve ki daha hamile değilsin.. daha hamişşş kalcann sonra 9 ay geçecekkkk.. olur kuzum sıkma canını...

ne çektin be evladım

vasviye teyze bıtanem pazartesi akşamları galıba kanalD de çıkıyo yalan dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…