- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.221
ne çektin be evladım
vasviye teyze bıtanempazartesi akşamları galıba kanalD de çıkıyo yalan dünyada
canbonlarım bıraz çıkıyorum eltıme ınmem gerek öpüyorum hepınızı
saol tatlımaa biliyorum onu kullananlar memnun... tavsiye ediyorlar.. güle güle kullanın inş. canım benim..
ewet süper ne çektin be gülistandün göremedim seni zatenbelli çok çalışmışın bugünde topik için çalışcannn
ne çektinizzzz beeeeizliyonmu priorimm ben bayılıyorum buna ya
yerim senin eltinicanbonlarım bıraz çıkıyorum eltıme ınmem gerek öpüyorum hepınızı
erken kız 8 buçukta başlıoheee p.tesi gözlerime kürdan takiiim kapanmasın kapaklar da izliiimm ben de...
slm canlarım nasılsınız?ben ii değilm belim ve sağ bacağı çok çok ağryo
saol tatlım
ewet süper ne çektin be gülistan
yerim senin eltini
erken kız 8 buçukta başlıo
çok saolun tavsiyeleriniz için kızlar sanırım haklsıınız çok sıktım kendimi 2 akşamdır bu günde önüme geleene çemkirdimalışweriş konusuna gelince en çok korktuğum şeydir filmlerde falan alınan eşyalara bakıp bbakıp ağlarlar ya doğmamış çocuğa don biçilmez mantığındayım bnde aslında çok korkuorum allahım aratmasın kimseyede bana da ... çok korktuğum bi konudur katılıorum size kesinlikle ama kızlar eniştenizin durcak durumu yok bi görseniz park beşik alcakmış ta yanına ferrarili yatak alcakmış ta beşiktaşlı tulum alcakmışta kızda olsa giycekmişte allahım neler çekiorum bi bilseniz tatlı tatlı anlatıorum bak bitanem kalp atışlarını duyana kaadr bari bekle allahım üzmesin ama herşey allahtan hepsini 1 saat içinde düzeriz açıkta kalmaz yerde yatmaz die bu sefer de ben hep kötü düşünüo oluorum neyse çok daralttım bugün sizide dimi öteki topikte rejim programına katıldım hiç bişi yemiosun diolar bilseler içim içimi yiyip doyduğumu
datılııımmm keserimmm çooookk büyük geçmişler olsun yavrumm noldu sanaa... doktora gittin mi
ne kadar kaldı ki
heee p.tesi gözlerime kürdan takiiim kapanmasın kapaklar da izliiimm ben de...
noldu keserim bat belirtileri diye yorma hemen kendını kuzum ya bekle bakalım bi gününü.ilaç falan alma sakın ama sık dişini oldumu keserimslm canlarım nasılsınız?ben ii değilm belim ve sağ bacağı çok çok ağryo
saol tatlım
ewet süper ne çektin be gülistan
yerim senin eltini
erken kız 8 buçukta başlıo
çok saolun tavsiyeleriniz için kızlar sanırım haklsıınız çok sıktım kendimi 2 akşamdır bu günde önüme geleene çemkirdimalışweriş konusuna gelince en çok korktuğum şeydir filmlerde falan alınan eşyalara bakıp bbakıp ağlarlar ya doğmamış çocuğa don biçilmez mantığındayım bnde aslında çok korkuorum allahım aratmasın kimseyede bana da ... çok korktuğum bi konudur katılıorum size kesinlikle ama kızlar eniştenizin durcak durumu yok bi görseniz park beşik alcakmış ta yanına ferrarili yatak alcakmış ta beşiktaşlı tulum alcakmışta kızda olsa giycekmişte allahım neler çekiorum bi bilseniz tatlı tatlı anlatıorum bak bitanem kalp atışlarını duyana kaadr bari bekle allahım üzmesin ama herşey allahtan hepsini 1 saat içinde düzeriz açıkta kalmaz yerde yatmaz die bu sefer de ben hep kötü düşünüo oluorum neyse çok daralttım bugün sizide dimi öteki topikte rejim programına katıldım hiç bişi yemiosun diolar bilseler içim içimi yiyip doyduğumu
yakın olsaydık da bi c.tesi toplansaydık...
ne ka güzel olurdubütün kızlar toplandık toplandıkkk
ben size çeşit çeşit tatlılar yapardımama tuzlulara karışmazdıımm...
canlarımmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz hepınızı cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledımmmmm nete gıremıyorummm sonundaaa esasoglanın dugunu oldu 16lıkla evlendıben utandım beee neyseee dedıkoduları sonra konusuurzzz canlarımmmmmm hepınız nasılsınızzzz ıyı haberlerınız var mı ben ve kızım cok ıyıyızzz masallahı varrrrr hepınızı cok opuyorummmmmm
tuzluları gonzalezım yapsın
sondaki şeytan kimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?