Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm canlarım nasılsınız?ben ii değilm belim ve sağ bacağı çok çok ağryo

aa biliyorum onu kullananlar memnun... tavsiye ediyorlar.. güle güle kullanın inş. canım benim..
saol tatlım
dün göremedim seni zatenbelli çok çalışmışın bugünde topik için çalışcannn
ne çektinizzzz beeeeizliyonmu priorimm ben bayılıyorum buna ya
ewet süper ne çektin be gülistan
canbonlarım bıraz çıkıyorum eltıme ınmem gerek öpüyorum hepınızı
yerim senin eltini
heee p.tesi gözlerime kürdan takiiim kapanmasın kapaklar da izliiimm ben de...
erken kız 8 buçukta başlıo

çok saolun tavsiyeleriniz için kızlar sanırım haklsıınız çok sıktım kendimi 2 akşamdır bu günde önüme geleene çemkirdim alışweriş konusuna gelince en çok korktuğum şeydir filmlerde falan alınan eşyalara bakıp bbakıp ağlarlar ya doğmamış çocuğa don biçilmez mantığındayım bnde aslında çok korkuorum allahım aratmasın kimseyede bana da ... çok korktuğum bi konudur katılıorum size kesinlikle ama kızlar eniştenizin durcak durumu yok bi görseniz park beşik alcakmış ta yanına ferrarili yatak alcakmış ta beşiktaşlı tulum alcakmışta kızda olsa giycekmişte allahım neler çekiorum bi bilseniz tatlı tatlı anlatıorum bak bitanem kalp atışlarını duyana kaadr bari bekle allahım üzmesin ama herşey allahtan hepsini 1 saat içinde düzeriz açıkta kalmaz yerde yatmaz die bu sefer de ben hep kötü düşünüo oluorum neyse çok daralttım bugün sizide dimi öteki topikte rejim programına katıldım hiç bişi yemiosun diolar bilseler içim içimi yiyip doyduğumu

yafruuu olur mu ölee şeyy.. anlatcaksın.. burda paylaşım için varızz.. gel sen anlat bizeee.. ama sıkma tatlı canını... herbişeyleeerr olur .. dua et caanım sen ..

heee p.tesi gözlerime kürdan takiiim kapanmasın kapaklar da izliiimm ben de...
kürdanmı
slm canlarım nasılsınız?ben ii değilm belim ve sağ bacağı çok çok ağryo
noldu keserim bat belirtileri diye yorma hemen kendını kuzum ya bekle bakalım bi gününü.ilaç falan alma sakın ama sık dişini oldumu keserim

kuzum bizi daraltmakta nedemek hertürlü sıkıntılarımızı paylaşmak için burdayız bestekızçemayrıcada içim içimi yiyip doydu lafına çok güldüm ya allahta seni güldürsün beste kızçem

canlarımmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz hepınızı cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledımmmmm nete gıremıyorummm sonundaaa esasoglanın dugunu oldu 16lıkla evlendı ben utandım beee neyseee dedıkoduları sonra konusuurzzz canlarımmmmmm hepınız nasılsınızzzz ıyı haberlerınız var mı ben ve kızım cok ıyıyızzz masallahı varrrrr hepınızı cok opuyorummmmmm

hoşgeldin allpinimmm... şekerim ikinize dee maşallahhh

slmmm kızlar nasılsınız bakalım klomen vermişti dokor biraz önce geldim hastahaneden bin sürü yumurtan var dedi bu seferde hamile kalamassan ne diyim 6. kat aşağıya atarm kendimi gibi bir şey söyledi ...kısmet kader artık ya inş bu ay yumurtalardan biri tutarda hamile kalabilirim...

Ohhhh beeee net çok şükür düzeldi artıkkk
ay kaç gündür deli etti bizi
canlarım benim kırmızılar 1 hafta gecikeli de olsa bugün geldi.. ilk kez 8 gün gecikmeli oldum yaa:44: klomenin etkisi sanırım
adet 3 gün geçince test yaptırmıştık çıkmamıştı ondan dolayı da umudum yoktu zaten ama sürekli stresliydim yaa
niye olmuyorum bişey mi var kist mi var diye diye kendimi yedim durdum kaç gündür...
söktürücü verir diye dr.a da gitmek istemedim, neyseki geldi artık kırmızılar.. adetin 3. günü giderim artık dr.a......
bu ay rahim filmi çektirmeyi düünüyorum ama burda değil.. memlekete gidelim diyoruz...
ama kafam çorba gibi :44:
şimdi 3. günü burdaki dr.a gitcem ya o yine klomen vercek büyük ihtimalle..
12. gün gel diyecek o zaman da ben burda değilim...kullanmasam mı ki...e bi taraftan da klomeni arka arkaya denemek lazım gibi bişey okumuştum o aklımı kurcaladı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…