- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.241
Ohhhh beeee net çok şükür düzeldi artıkkk
ay kaç gündür deli etti bizi
canlarım benim kırmızılar 1 hafta gecikeli de olsa bugün geldi.. ilk kez 8 gün gecikmeli oldum yaa:44: klomenin etkisi sanırım
adet 3 gün geçince test yaptırmıştık çıkmamıştı ondan dolayı da umudum yoktu zaten ama sürekli stresliydim yaa
niye olmuyorum bişey mi var kist mi var diye diye kendimi yedim durdum kaç gündür...
söktürücü verir diye dr.a da gitmek istemedim, neyseki geldi artık kırmızılar.. adetin 3. günü giderim artık dr.a......
bu ay rahim filmi çektirmeyi düünüyorum ama burda değil.. memlekete gidelim diyoruz...
ama kafam çorba gibi :44:
şimdi 3. günü burdaki dr.a gitcem ya o yine klomen vercek büyük ihtimalle..
12. gün gel diyecek o zaman da ben burda değilim...kullanmasam mı ki...e bi taraftan da klomeni arka arkaya denemek lazım gibi bişey okumuştum o aklımı kurcaladı:44:
kısmet canım inş diğer aya hamile olursun hem git doktora adetliyken baksın klomen bazen kist yapabiliyor en azından için rahatlar tekrardan klomen yazarsada memlekete ğideceğim dersin geldiğimizde devam ederiz tedaviye dersin...bende bu ay aldımbu gün bitiyor klomen ...doktor bir sürü yumurtan var dedi ama yine olmayacakmış gibi geliyor rabbim istemedkçe olmuyor
Her ay hüsrana uğruyoruz ya, ondan dolayı olumsuz düşünmekten de kendimizi alamıyoruz.. Rahat ol bitanem, olmayacak die bişey yok, yeter ki Rabbim ol desin
bak yumoşların da aartmış inşşşşş güzel haberlerini alrıız bu aybakarsın ikizlerin olurrrr
bakalım önümüzdeki ay neler bekliyor bizi :44: hayırlısıı
keserim nasılsın bebeğimmmmmm
canlarımmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz hepınızı cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledımmmmm nete gıremıyorummm sonundaaa esasoglanın dugunu oldu 16lıkla evlendıben utandım beee neyseee dedıkoduları sonra konusuurzzz canlarımmmmmm hepınız nasılsınızzzz ıyı haberlerınız var mı ben ve kızım cok ıyıyızzz masallahı varrrrr hepınızı cok opuyorummmmmm
iim balım kara kara düşünüyorum bu bebiş bu ayda gelmeyecek sanrım dye:)))) sen nasılsın canım okul nasıl gidiyor az kaldı ya kendimi öyle avutuyorumm :))))]
inşallah gelir canım seni daha fazla bekletmeden bebeğin...
anladım kızçemçok yeyince göbeğime
hadi hayırlısı bakalım kızçem.dualarım sizlerleslmmm kızlar nasılsınız bakalım klomen vermişti dokor biraz önce geldim hastahaneden bin sürü yumurtan var dedi bu seferde hamile kalamassan ne diyim 6. kat aşağıya atarm kendimi gibi bir şey söyledi ...kısmet kader artık ya inş bu ay yumurtalardan biri tutardahamile kalabilirim...
Ohhhh beeee net çok şükür düzeldi artıkkk
ay kaç gündür deli etti bizi
canlarım benim kırmızılar 1 hafta gecikeli de olsa bugün geldi.. ilk kez 8 gün gecikmeli oldum yaa:44: klomenin etkisi sanırım
adet 3 gün geçince test yaptırmıştık çıkmamıştı ondan dolayı da umudum yoktu zaten ama sürekli stresliydim yaa
niye olmuyorum bişey mi var kist mi var diye diye kendimi yedim durdum kaç gündür...
söktürücü verir diye dr.a da gitmek istemedim, neyseki geldi artık kırmızılar.. adetin 3. günü giderim artık dr.a......
bu ay rahim filmi çektirmeyi düünüyorum ama burda değil.. memlekete gidelim diyoruz...
ama kafam çorba gibi :44:
şimdi 3. günü burdaki dr.a gitcem ya o yine klomen vercek büyük ihtimalle..
12. gün gel diyecek o zaman da ben burda değilim...kullanmasam mı ki...e bi taraftan da klomeni arka arkaya denemek lazım gibi bişey okumuştum o aklımı kurcaladı:44:
iim hayalotum canm sen nasılsın?
bende iyiyim bitanem çok şükürrrnasıl gıdıyo hayat
canım çok yoruluyorum okuldaeve geliyorum bu kezde yemek yapıp ortalığı toparlayım derken saat geçiyor sonra uyku bastırıyo :)))
valla şu bat günü gelseydi içimde hiç rahat değil olcak mı olmayacak mı
telefondaydım hayalotum o yüzden yazamadım iyiyim şükür sen nasılsın canımmm
olsun bitanem sevındım iyi olmana.bende çok şükür evdeyim napım oturuyorum biyandanda tv izliyorum işte
allah sağlık sıhhat versin canım şuan moraller yerinde doktor sevindirdi beni bir sürü yumurtan var dedi bakalım sonu hüsran olmaz bende dizi izliyorum sen hangi diziyi izliyorsun ben muhteşem yüzyıla bakıyorum dane yaptın tüp bebek için araştırdın mı uygun yerler yada iyi bir doktor falan sitede önerenler vardır mutlaka inş bu vesileyle bebğin seninle olacak bir gün böyle olacaksın inşallahhh...bu aralar umut girmiyor nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?