- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.261
gonzalezimle konuşamadık bitanem enson canı sıkkındı.kkya dün geldi mesajlaştık ama bizde gorusemedık bugun içininşallah iyidir gecede gelmezse yarın ararım bu saatte rahatsız etmım
çok sevındım kızçem adına hadı hayırlısı olsun.rabbım gönlüne gore versın inşallah
uygun yer bulduk ama laboratuvar kısmı kötüymüş 3500 dedi ama kkda yazıları görünce eşim vazgeçti.
eşime dedim olacağı varsa ordada olur.eşimde diyo bizden elimizden geleni yapalım sonrası rabbime kalmış oyuzden umuttüp bebek var evede yakın yorumlarda güzel.fiyat olarak tuzlu ama bakalım cumartesiye randevu aldık nedıcek ordaki doktor.herşey cumartesi günü belli olcak kızçem ..artık kaderımızde ne varsa onu yaşıycaz
bide dün gece bi rüya gördüm bi heyecanla eve geliyomuşum ama ev bizim ev değil ben kendi evim sanıyorum.bütün tanıdıklarım salonda eşim falan herkes gözüme bakıyor ben herkesi ittiriyorum böyle heyecanla.diyorumki şuan sınava yetişmem lazım önüme geçmeyin herkesin gözünün içi gülüyor ama.bende mutlu bi şekiklde kalem ile silgi arıyorum telaşla.buzdolabı üstüne aklıma gelen heryere bakıyorum.bir sürü kalemler var herkes elime bi kalem vermeye çalışıyo ben diyorum ki bu kırık ,bu güzel yazmaz diyorum kardeşim silgi veriyo bana diyorumki ya bu yazdıklarımı silmezse diyorum.dua ediyorum allahım nolur sınavımı geçim diye rüyamda sesli sesli.herkes benle telaş yapıyo kalemle sılgı elimde uyandım ama nasıl mutlu uyandım anlatamamdemin aklıma geldi baktım nedemek diye.kalem bebeğe delalet eder diyo temız işe ,iyiliğe imiş.hayırlara çıksın ınsallah
neyse kızlaaarrr ben çıkıyorum hepinizi çok çok öptümmkendinize iyi bakın gelebilirsem girerim inşallah
canbonlarım nerdesiniz yahu
benim koca elimden aldı laptobu :)))))) oyzden gremyom heheheh
eniştemmmmmmmmmmmmmmm bırak laptobu yahuuuumaç var bugün maç izle alaalaaa
valla hayalotom sen dyince hatırladı hemen açtı:)))))
valla canım yaa sorma başımdan gitti nihayet :))))anam iyikide demişim ozaman izle bakalım sen maç izle bizde konuşalım eniştem
hayırlı akşamlarrrrrr..... kociişş maç izlioo ben de pc de tv izliommm napıonuss sizz bakiiimm..
hayırlı akşamlarrrrrr..... kociişş maç izlioo ben de pc de tv izliommm napıonuss sizz bakiiimm..
valla canım yaa sorma başımdan gitti nihayet :))))
priorim cano nasılsın bakem:)))
anladım kızçembendede haplar şişirdi göbeciğimi yoksa hiç göbekten almazdım kilo ama şimdi 3 aylık gibi oldum
hadi hayırlısı bakalım kızçem.dualarım sizlerleşansın çok büyük ama rabbım bılır yınede .allahım gönlüne gore versın bıtanem
hadi hayırlısı yınede gözün aydın dıyeyım bıtanemsıkma sen otatlı canını.ama ne olursa olsun doktora soyle şehır dışında olduğunu ona gore belkı kendısı vermez belkı başka bi yöntem vardır bu işler bana uygulanmadığı için nedesem yalan olur meddim rabbım çok bekletmeden kavuştursun meleğine.inşallah bu ay olcak.hergeçen ay bişeyler oluyo ama bak buda güzel bişey tedavı ılerlıyo yaklaşıyoruz oyuzden sabır bıtanem .senı sevıyorum
iim balım kara kara düşünüyorum bu bebiş bu ayda gelmeyecek sanrım dye:)))) sen nasılsın canım okul nasıl gidiyor az kaldı ya kendimi öyle avutuyorumm :))))]
aynen öyle ya kısmet rabbim hepimize 1 tane nasip eder inşallah canım ...hç bir şey yokken olmamasındaki tek hikmet kalıyor ...ya zamanı değil yada hayırlı bir evlat olmaz belki allah en iyisi ni bilir deyip zamanını bekleyeceğiz artıkinş. karnımız dolar bir gün bebekle
kusum benim .. dr demediyse gereği yoktur da dememistir.. banada 3 tüp te hiç bi dr demedi.. demek ki gereği yokdu.. son ki gititğim bayan dr, şu tahlil sonuçları bi gelsin gerek olursa yaparız demisti ve sonrasında ise gerek yok yapmaya deyince bizde tmm dedik.. he aklın kaldı mı onu yapmada desen olsa ondan yanada içim rahat olurdu..ama bizim sonki sonuçları İst. bi dr a daha gösterdik die anlattım ya, o da demedi ..birseyi dr demeden, sen net de okuyupta, kafanı karıstırmasana balım yaa , yoksa işin içinden çıkamıyomuş gibi gelir sana:26:hem asılama niye yapmıyonruz kuzum.. devlet desteği alamazsın ki.. bak enisten de seni sordu bu aksam.. dedim böyle böyle.. 2 kez asılama yapmadan desteği vermiyo devlet dediayyy umudum esilam sinirden deliriyorum ben yabu rahim filmini ankaradaki doktor demedi.ben topıklerde okudum kızlar çektir elinde olsun dedi.bazılarının tedavısı bu yüzden sarkmış tüp bebek merkezlerıne gıdıncede ıstenebılıcek testmiş.ama ankaradaki gerek gormedı.sonra ben tüpte ne gereksınımı olduğunu araştırdım netten.yazıyoduki birikmiş sıvı bırıkımı vs.gıbı olumsuz şeyler tüp bebekte konulan embriyoyu olumsuz yönde etkiliyormuş.düşüğe ve bebeğin tutunamamasına yol açıyormuş.buyuzden tüpte bazı doktorlar istiyormuş.sonra ben aradım eşimi dedim randevu alıyorum böyle böyle .. tamam dedi akşam konuşuruz.bende aradım perşembeye randevu verdiler.akşam enişteniz geldi ne iş anlat bakım dedim böyle böyle . ne gereği var 400 tl vercez zaten tüp yapcaz aşılamayı unut daha.. nıye beynımı karıstıyormusum edıyormusumda cumartesiye randevu alalım umut tüpe neyse fıyatı sen nıye dusunuyosun dedi gittiği yere kadar dedi :26:ankaradaki gerek görmedi testlerde var burdaki çektir derse çektiririz dedi.:26:bende yaptırmıyorum tamam dedim . sanki parayı verınce hemen olcak sanıyo bu adam ya. neymiş onun içine doğmuş olcakmış bu sefer allahım sinirlerim alt üstü anlatamam büyütcek bişey yokken benim sinirler zıplıyor
yakın olsaydık da bi c.tesi toplansaydık...
tuzluları gonzalezım yapsın
sondaki şeytan kimkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?