Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyy ne güzel görmüşünn allah hayırlara çıkarsın bu iş senin için bir sınav imtihan olacak inşallah güzel sonuçlar alcaksın

neyse kızlaaarrr ben çıkıyorum hepinizi çok çok öptümmkendinize iyi bakın gelebilirsem girerim inşallah

hayırlı akşamlarrrrrr..... kociişş maç izlioo ben de pc de tv izliommm napıonuss sizz bakiiimm..

seremcem nasılsın canım ya naptın kırmızılar geldi demiştin ya merek ettim acaba lekelenme mi oldu çünkü batım 21 nisan demiştin ya:)

canbonlarım dakka 1 golll 1
adam geldiği gibi yatalım hayatım diyor ya
çıkmadan benim şu yumurtacıkları hesaplıyayımelden kaçırmayalımda nolur nolmaz
öpüyorum hepınızı ıyı geceelr tatlı rüyalarrrr

Sağol kuzummmmmm, cuma günü gitcem inşş bakalım ne diyecek :44:
Rabbim hayırlısı ile kavuştursun biizi meleklerimize inşşşşş
senin de c.tesi randevun varmış, hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini alırız inş bitanemmmm
oyy kuzummmm bende seni seviyorum canım hayalotum benim iyi ki varsın balımmm

iim balım kara kara düşünüyorum bu bebiş bu ayda gelmeyecek sanrım dye:)))) sen nasılsın canım okul nasıl gidiyor az kaldı ya kendimi öyle avutuyorumm :))))
]

ahh ahhh o düşünmeler yok mu, aslında işin sırrı orda be keserim..
bi aklımızdan atabilsek, yatak odamıza çocuk yapma fikrini dışarıda bırakarak girebilsek veee sonrasında bat günümüze kadar stres yapmasak düşünmesek o bebişler hemen konuvercek göbişlerimize ama nerdeeeeeeee bazen keşke birazcık gamsız olabilseydim diyorum yaa azcık rahat bi insan olsaydımm ahhhh ahhhhhhhh
inşş hayırlı haberlerini alırız keserimmmmmm
okulda nasıl olsun be kuzumm, gitmiyo artık yaaa sabrım tükenmeye başladı sanırım
havalar da düzeldi ya kudurdu benimkiler resmen öğretmenlerin yaz tatiline laf eden çok ama keserim işin iç yüzünü ne yazık ki bilmiyolar...o tatil de olmasa var yaa biz kafayı sıyırırdık herhalde

inş kuzum inşşş, umarım klomen sende işe yarar... benim bi arkadaşımda klomen kullandığı ay hmile kaldı inşş darısı başına ngasgımmmmm Rabbim gönlümüze düşen bebişlerimizi tez zamanda göbişlerimize de kondursun inşşşşşş

gurbetkızçeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm çok özledim, nasılsın kuzumm

kimsecikler yok
neyse canlarım ben de yatsam ii olcak, çok sancım var
iyi geceler hepinizeeee

kusum benim .. dr demediyse gereği yoktur da dememistir.. banada 3 tüp te hiç bi dr demedi.. demek ki gereği yokdu.. son ki gititğim bayan dr, şu tahlil sonuçları bi gelsin gerek olursa yaparız demisti ve sonrasında ise gerek yok yapmaya deyince bizde tmm dedik.. he aklın kaldı mı onu yapmada desen olsa ondan yanada içim rahat olurdu..ama bizim sonki sonuçları İst. bi dr a daha gösterdik die anlattım ya, o da demedi ..birseyi dr demeden, sen net de okuyupta, kafanı karıstırmasana balım yaa , yoksa işin içinden çıkamıyomuş gibi gelir sana:26:hem asılama niye yapmıyonruz kuzum.. devlet desteği alamazsın ki.. bak enisten de seni sordu bu aksam.. dedim böyle böyle.. 2 kez asılama yapmadan desteği vermiyo devlet dedi sen parayı düsünme simdiden , Rabbim ne gelirse hayırlısını versin önce.. para konusu da zor ama onlar bi sekilde halloluyo kuzum, sen sıkma canını

tuzluları gonzalezım yapsın

sondaki şeytan kimkine

bak bak bak .. balkusuma bak sen, nasıl da gel beni öp diyo zaten bi gelsem yanına direk öpecem haberi yok

yaw bu tuzlu yapması niye zor gelir insana.. hadi tatlı yapmaya, o, bu , şu .. derken oluyor da, tuzlu ya gelince.. ne yapsam niye oluyo..

birde tuzlu yapmaya gıcık oluyom diye demis miydim daha önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…