Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umut canım nasılsın pek gıremıyorum gırdıgımdede muhabbetın ucunu yakalayamıcam dıye okuyup gecıyorum
gecmısten haberım yok
senın bı tedavın vardı sankı tup ıcın ne oldu oldumu?????

hsgeldin yazsaatim..
geçmis hemen hemen aynı gibi..
scorpionsumuz hamile sükür ..
diğer kızlarad uğrasıyorlar işte..
hayalotumuz Ankar'ya gitmisti tedavi için.. orada ki dr asılamada çok şansın olmasada, tüp deneyebilirsin tavsiye ederim fln demis.. O da smdi ıstanbul da. tedaviye giricek..
cmartesi günü randevusu var Umut tüp bebekte.. bakalım ne diyecekler..

beni hiç sorma balım.. benim 4. tüp te olmadı.. yumurta toplama islemimiz güzel gitit ama.. döllenme esnasında sorunlar çıkdı ve transferimiz iptal oldu maalesef..
daha değisik bir yıkım oldu bizim için ama, ben tel de transfer islemimiz iptal denilince, şoka girdim resmen .. hiç bunu düsünmemistik..hersey güzel gidiyordu cünkü..
Rabbim bu kez kinde de, bu kadarına izin verdi..yine yıkıldık ağladık, iste toparlanmaya çalısıyoruz bitanem ..

anlıyacağın kafayı sıyırmaya az kaldı

canım ne dıyebılırımkı
rabbım ınsallah bu dunyadada obur dunyadada sevındırsın senı

inşallah meddim hadi hayırlısıbakalım bizde cumartesi gıtcez gorusmeye nasıpte varsa yıcez o meyveden yoksa napalım rabbım buyukturözledim ya az gırıyosun artık gercı yorgun oluyosunuz ama ben özlüyom işte banane banane

balımm ya pc den kalkmıştım wc için kocam kapatmış , gel tv de izle dedi.. gelemedim bi daha..
olsun bitanem eşlere vakit ayırmak gerek
sağol selencelkım hoşgeldinnnnnnnnnhayırlısı artıkkkk...sen nasılsın fındık kurdu nasıl

günaydın kızlar nasılsınız hayalotum senin adına çok sewindim ufff bende cumartsi gitmiştim dr a 1 hafta oldu bile ya allahım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız güzelim

iyiyim çok şükür beste kızçem sen nassın.inşallah bitanem.rabbım senıde meleğine bekletmeden kavuştursun inşallah

hoş geldin bitanem aramıza.nickin çok güzelmişcanım tebrık edeyım ınsallah tutunur meleğin sana hayırlısı ise.ben yaşamadım aramızda yaşayan arkadaşlarımız var anlattığın şekilde..bu değerin 2 günde bir 2 katı olacak kadar artması gerekiyor gebelikte.zaten gelirlerle anlatırlar sana.onlar kimyasal gebelik yaşadı maalesef ama biri şuan hamile ve sağlıklı gıdıyor herşey.doktorun nedıyosa onu yap bu donemde.meleğin sağlıklıysa tutunsun hayırlısı olsun hakkında inşallah.dualrımız seninle .konuşmak sohbet etmek ıstersen herzamn burdayız.her konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız canım.rabbım yardımcın olsun
geçmiş olsun seremcemimmmsende mi kimyasal yaşamıştın:26:rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah
umut canım nasılsın pek gıremıyorum gırdıgımdede muhabbetın ucunu yakalayamıcam dıye okuyup gecıyorum
gecmısten haberım yok
senın bı tedavın vardı sankı tup ıcın ne oldu oldumu?????

sen atla ortaya suedam bakma muhabbete bi selam versen bile yeter
hoş geldin bitanem küçük suedam nasıl
özledim ya aklımdan kimi geçiriyorsam ogun mutlaka yazıyor sabahta seni geçirdim sen gelmişin
özledik eskisi gibi gir artık ya

Allah seni napmasın priorim emi level he
valla ben bunca senedir hiç gelemedimm,, beni heç karıstırma

artık kafa iyice kıyak bi hale geliyor bunca yaşanılanlardan sonra.. o yüzden byle bi cvp verebiliyorum

napalım gülcess halimizee..

geçen ay ki halime de ben gülüomm şimdii..

belim ağrıoo oramdan bu gelioo şuramdan şu gelioo..öteki tarafım batıoo...

güleliiimmmm her daimmm

siz de mi öğle arasına çıktınızz... hadi mesai başladııı heres pc başınaa

siz de mi öğle arasına çıktınızz... hadi mesai başladııı heres pc başınaa

ben geç kalktm kahvaltı falan anca grebldm:)))) bu arada yine dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif:)) bu ayda ümidi kestik bakem:)

gelmişsinizzzz ve hemencik gitmişsinizzzz
nedense bian bana söylenmiş gibi hissettim

ben geç kalktm kahvaltı falan anca grebldm:)))) bu arada yine dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif:)) bu ayda ümidi kestik bakem:)

günaydın diyeyimmi her daimhayırlısı keserim ama daha erkende olabılır kırmızılar yok sonuçtabirazdaha bekle olmasada rabbım buyuktur sonuçta gebelik yaşayabılıyosun bi sorun yok

evet canım daha 2 gün var :) ama sanmıyorum olmasada sorun yok yane:))) daha zaman var demekki bu okulun stresinden de olmuyordur belki canımı herşeye sıkar oldum valla anacığım olmazsada çalışmalara devam

evet canım daha 2 gün var :) ama sanmıyorum olmasada sorun yok yane:))) daha zaman var demekki bu okulun stresinden de olmuyordur belki canımı herşeye sıkar oldum valla anacığım olmazsada çalışmalara devam

ne hayırlı olucaksa senin için öyle olsun keserim.
okuldaki stres engellermi bilemem ama stresi indirebildiğin kadar en aza indir
ya bende okulda yok ama herşeye sinirleniveriyorum napcaz bu işi

Son düzenleme:
Hayalotum evet canım benimde başımdan geçti malisef inş bidahaya gerçeği gelir meleğimin Rabbim büyük dua ediyorum sürekli çok

bana cvp veren yardımcı olmaya çalısıan arkadaslarım çok tşk ederim çok yeni olduğumdan bildirim gelmese nereye yazdığımı bulamadım zamanla öğrencem sanırım bu siteyi ama dostluğunuza bayıldım dualarınızı bekliyorum inş. meleğim düşmez yarın tekrar kan vercem bakalım değerim artmışmı azalmısmı

herrrkeesslere demiştim benn...

bak ama olmazz kiii yine yoksun şekerimm

nie tutturamıom ki sizleri yaaa.. istifa ediim ben olmadı... :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…