- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.301
umut canım nasılsın pek gıremıyorum gırdıgımdede muhabbetın ucunu yakalayamıcam dıye okuyup gecıyorum
gecmısten haberım yok
senın bı tedavın vardı sankı tup ıcın ne oldu oldumu?????
hsgeldin yazsaatim..
geçmis hemen hemen aynı gibi..
scorpionsumuz hamile sükür ..
diğer kızlarad uğrasıyorlar işte..
hayalotumuz Ankar'ya gitmisti tedavi için.. orada ki dr asılamada çok şansın olmasada, tüp deneyebilirsin tavsiye ederim fln demis.. O da smdi ıstanbul da. tedaviye giricek..
cmartesi günü randevusu var Umut tüp bebekte.. bakalım ne diyecekler..
beni hiç sorma balım.. benim 4. tüp te olmadı.. yumurta toplama islemimiz güzel gitit ama.. döllenme esnasında sorunlar çıkdı ve transferimiz iptal oldu maalesef..
daha değisik bir yıkım oldu bizim için ama, ben tel de transfer islemimiz iptal denilince, şoka girdim resmen .. hiç bunu düsünmemistik..hersey güzel gidiyordu cünkü..
Rabbim bu kez kinde de, bu kadarına izin verdi..yine yıkıldık ağladık, iste toparlanmaya çalısıyoruz bitanem ..
anlıyacağın kafayı sıyırmaya az kaldı
Sağol kuzummmmmm, cuma günü gitcem inşş bakalım ne diyecek :44:
Rabbim hayırlısı ile kavuştursun biizi meleklerimize inşşşşş
senin de c.tesi randevun varmış, hadi bakalım hayırlısıgüzel haberlerini alırız inş bitanemmmm
oyy kuzummmm bende seni seviyorum canım hayalotum benimiyi ki varsın balımmm
ahh ahhh o düşünmeler yok mu, aslında işin sırrı orda be keserim..
bi aklımızdan atabilsek, yatak odamıza çocuk yapma fikrini dışarıda bırakarak girebilsekveee sonrasında bat günümüze kadar stres yapmasak düşünmesek o bebişler hemen konuvercek göbişlerimize ama nerdeeeeeeee bazen keşke birazcık gamsız olabilseydim diyorum yaa azcık rahat bi insan olsaydımm ahhhh ahhhhhhhh
inşş hayırlı haberlerini alırız keserimmmmmm
okulda nasıl olsun be kuzumm, gitmiyo artık yaaa sabrım tükenmeye başladı sanırım
havalar da düzeldi ya kudurdu benimkiler resmenöğretmenlerin yaz tatiline laf eden çok ama keserim işin iç yüzünü ne yazık ki bilmiyolar...o tatil de olmasa var yaa biz kafayı sıyırırdık herhalde
inş kuzum inşşş, umarım klomen sende işe yarar... benim bi arkadaşımda klomen kullandığı ay hmile kaldıinşş darısı başına ngasgımmmmm Rabbim gönlümüze düşen bebişlerimizi tez zamanda göbişlerimize de kondursun inşşşşşş
gurbetkızçeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm çok özledim, nasılsın kuzumm
olsun bitanembalımm ya pc den kalkmıştım wc için kocam kapatmış , gel tv de izle dedi.. gelemedim bi daha..
sağol selencelkım hoşgeldinnnnnnnnnmelegimm çok sevindim inş hayırlı haberlerle dönersinn herşey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versinn
bitanemm rüyanda hayırlara çıksınn inşşş ben hissediyorum sonuçlar güzel gidicek o bebiş gelecekk
günaydın kızlar nasılsınız hayalotum senin adına çok sewindim ufff bende cumartsi gitmiştim dr a 1 hafta oldu bile ya allahım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız güzelim
hoş geldin bitanem aramıza.nickin çok güzelmişslm kızlar aranıza yeni katıldım çok kötü durumdayım anlatayım sizde fikirlerinizi belirtin gecen hafta salı günü test yaptırdım kanda 25.98 cıktı değerim 1 hafta sonra tekrar test yaptırdığımda 23.35 cıktı doktor düşük yapıcaksın sanırım dedi ama bekleyelim dedi bugün yani 48 saat geçti tekrar kandan test yaptırdım 29.95 cıktı sebebi nedir sizlerinde fikrini almk istyorum bu arada gebelik günüm en fazla 15. günümde falanımdır
geçmiş olsun seremcemimmmyok canım kırmızılar geldi bi kere lekelenmem oldu 3 aylık evliyken meğerse kimyasalmış oda değer yükselmişti geri düştü onda bundada öyle sandım ilk çünkü hemen gelmedi ama 2 gündür felakettim aşırı yoğundu ağrılar filan bugün iyiyim şükür azaldı baya
umut canım nasılsın pek gıremıyorum gırdıgımdede muhabbetın ucunu yakalayamıcam dıye okuyup gecıyorum
gecmısten haberım yok
senın bı tedavın vardı sankı tup ıcın ne oldu oldumu?????
Allah seni napmasın priorim emilevel he
valla ben bunca senedir hiç gelemedimm,, beni heç karıstırma
artık kafa iyice kıyak bi hale geliyor bunca yaşanılanlardan sonra.. o yüzden byle bi cvp verebiliyorum
siz de mi öğle arasına çıktınızz... hadi mesai başladıııheres pc başınaa
gelmişsinizzzz ve hemencik gitmişsinizzzz
ben geç kalktm kahvaltı falan anca grebldm:)))) bu arada yine dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif:)) bu ayda ümidi kestik bakem:)
nedense bian bana söylenmiş gibi hissettim
günaydın diyeyimmi her daimhayırlısı keserim ama daha erkende olabılır kırmızılar yok sonuçta birazdaha bekle olmasada rabbım buyuktur sonuçta gebelik yaşayabılıyosun bi sorun yok
evet canım daha 2 gün var :) ama sanmıyorum olmasada sorun yok yane:))) daha zaman var demekkibu okulun stresinden de olmuyordur belki canımı herşeye sıkar oldum valla anacığım olmazsada çalışmalara devam
ben geç kalktm kahvaltı falan anca grebldm:)))) bu arada yine dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif:)) bu ayda ümidi kestik bakem:)
nedense bian bana söylenmiş gibi hissettim
günaydın diyeyimmi her daimhayırlısı keserim ama daha erkende olabılır kırmızılar yok sonuçta birazdaha bekle olmasada rabbım buyuktur sonuçta gebelik yaşayabılıyosun bi sorun yok
slm ben geldimmmmm
slm ben geldimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?