Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habipteemm.... gelemiyorsun eskisi gibi sık sık özletin kendini
nihayet yılın düğünü oldu he Allah utandırmasın balım .. esasoğlan kaç yasındaydı ki :44::44:
sen ve kızına masaAllah kusum .. öpüyoruz seni

hsg ngasg .. cnm bir sürü yumurta olması önemli değil.. önemli olan o yumurtacıklarının dolu olması.. ins doludur da.. klomenle Rabbim muradını verir insaAllah ..
kuzum sende soğan kürü yapsana.. bak kln e elli kere dedim.. nazlana nazlana yaptı smdi hamile... topiğe bile gelemiyo.. :26:ama sen gel tamam mı, smdi olumsuz örnek olmasın yinede
hatta ben bile yapacam.. adetim de, yumurtacıklarda belkim bi düzene girer de, körün tası gibi spoş yolunu şaşışırda, belkim bisey olur

kusum hsgeldin .. bu net.. bu pc bizleri deli ediyor evt .. haklısın kuzum

yaw balım sen soğan kürü yapmıstın dime.. :44::44: smdi diceksiniz her gelene bunu diyon diye
ama faydası oluyor.. adet düzene giriyor böyle zamanlarda
şmdi klomen için arka arkaya kullanılcağı hakkında bisey diyemiyorum da..
o gititğin dr klomen den bska bisi vermiyo mu , kafam takıldı simdi :44::44:

hadi hayırlısı olsun kusum..

valla canım yaa sorma başımdan gitti nihayet :))))

priorim cano nasılsın bakem:)))

yavvrummm kusura bakma canımmm.. akşam pc den kalkmıştım.. eşim de gel televizyondan izleee ne istiyosan dedi ve pc yi kapatmışşş iyiym şekerimm sen nasılsın

melegimm çok sevindim inş hayırlı haberlerle dönersinn herşey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versinn
bitanemm rüyanda hayırlara çıksınn inşşş ben hissediyorum sonuçlar güzel gidicek o bebiş gelecekk

günaydın kızlar nasılsınız hayalotum senin adına çok sewindim ufff bende cumartsi gitmiştim dr a 1 hafta oldu bile ya allahım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız güzelim

herkese günaydınn canlarımm

geçmişe fazla gidemedim
:26::26:
nasıl gidiyo bakalım inş herşeyiniz yolundadırr
:44:
beni sorarsanız iyileştim dedim artık kk rahat girerim dedim

ama evler baya temizlik istiyodu saolsun yagmurda haline bırakmıyo cam siliyorum
:86::86:
çarşamba ve perşembe kuranım oluyoo bide mevsim alerjim varr onun sıkıntısıı

haftaya eşim işten çıkıp konyada işe başlıycak o gitmeden yapılcak işler var

onları halletmemiz lazımm okullar kapanıncada evi taşıycaz baya iş varr offf

bütün işler üst üste geldii kermes için yaptıgım örgüler var okunacak cüzlerim varr kısaca çokkk işimm varrr

sizlerii çok özledimm canlarımmm hepiniz aklımdasınız acaba napıyolar die düşünüp duruyorumm

akşam 9.30 uyumuş oluyorumm şimdide işe başlamadan hemencik acıp yazım dedimm gene kurana gitcem

evi toplayımm barii ne çok konuşmuşumm

hepinizin hakkında hayırlısı olsunn Rabbim tez zamanda dileğinizi gerçekleştirsinn burdakii bütünn arkadaşlarınn

hepinizii çokk seviyorumm vee kocaman öptümmm

slm kızlar aranıza yeni katıldım çok kötü durumdayım anlatayım sizde fikirlerinizi belirtin gecen hafta salı günü test yaptırdım kanda 25.98 cıktı değerim 1 hafta sonra tekrar test yaptırdığımda 23.35 cıktı doktor düşük yapıcaksın sanırım dedi ama bekleyelim dedi bugün yani 48 saat geçti tekrar kandan test yaptırdım 29.95 cıktı sebebi nedir sizlerinde fikrini almk istyorum bu arada gebelik günüm en fazla 15. günümde falanımdır

seremcem nasılsın canım ya naptın kırmızılar geldi demiştin ya merek ettim acaba lekelenme mi oldu çünkü batım 21 nisan demiştin ya:)

yok canım kırmızılar geldi bi kere lekelenmem oldu 3 aylık evliyken meğerse kimyasalmış oda değer yükselmişti geri düştü onda bundada öyle sandım ilk çünkü hemen gelmedi ama 2 gündür felakettim aşırı yoğundu ağrılar filan bugün iyiyim şükür azaldı baya

tatlım hoşgeldinn... ben o levele daha gelemedim... konu hakkında fikrim yok.. umarım ters bir durum yoktur.. kızlar gelir birazdan.. yazarlar sana..

canım benim de fikrim yok kızlar bilir yazar yawaş yawaş ama sonrada daha yüksek çıkmış belki yerleşiodur aklını kötü şey getirme bence olacağına warır de morelini yüksek tut geçmiş olsun

ooo masasAllah selencelkim ne çok işin varmıs.. bizde yapsak olur heralde ya.. ama işte ortamını bulmak lazımm
özlettin kendini, artık daha sık gelmeye çalıs..
tasınma işi bizimde var bakalım hayırlııyla bi ev bulabilirsek, hemen tasıncaz.. enisteniz haber salmış dört bir yana
bi tane haber geldi ama bizim isteyebiliceğimiz sınırları biraz aşıyordu..o yüzden onu erteledik..
dedi enistenriz, böyle böyle olsun.. artık hayırlısı..
baska yer, baska mekan.. hersey daha güzel gelisir diye umuyoruz.. Rabbim nasip etsin yeter ki..
bizde seni öpüyoruz, kendine çok yi bak, bebisi de sev yerimize..

umut canım nasılsın pek gıremıyorum gırdıgımdede muhabbetın ucunu yakalayamıcam dıye okuyup gecıyorum
gecmısten haberım yok
senın bı tedavın vardı sankı tup ıcın ne oldu oldumu?????

arkadasım aramıza hsgeldin ..
yalnız bu senin durumun hakkında, böyle birsey yaşamadığım için birsey diyemiycem.. ama düsük dediğine göre, bu gibi durumu yaşayan baska arkadas var..
o yada bska bi arkadas biliyorsa, sana daha çok yardımıcı olabilir..

ama düsük olsa bile, sonrasında düsükten sonra yani. hamile kalma şansın yüksek diyorlar ki.. arkadasımızda gördük bunu şükür ki hamile hersey güzel gidiyor

her zaman gel aramıza bekleriz.. kaç senelik evlisin.. naparsırn ne edersin.. gle tanısalım kaynasalım

tatlım hoşgeldinn... ben o levele daha gelemedim... konu hakkında fikrim yok.. umarım ters bir durum yoktur.. kızlar gelir birazdan.. yazarlar sana..

Allah seni napmasın priorim emi level he
valla ben bunca senedir hiç gelemedimm,, beni heç karıstırma

artık kafa iyice kıyak bi hale geliyor bunca yaşanılanlardan sonra.. o yüzden byle bi cvp verebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…