- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.281
canlarımmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzz hepınızı cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledımmmmm nete gıremıyorummm sonundaaa esasoglanın dugunu oldu 16lıkla evlendıben utandım beee neyseee dedıkoduları sonra konusuurzzz canlarımmmmmm hepınız nasılsınızzzz ıyı haberlerınız var mı ben ve kızım cok ıyıyızzz masallahı varrrrr hepınızı cok opuyorummmmmm
slmmm kızlar nasılsınız bakalım klomen vermişti dokor biraz önce geldim hastahaneden bin sürü yumurtan var dedi bu seferde hamile kalamassan ne diyim 6. kat aşağıya atarm kendimi gibi bir şey söyledi ...kısmet kader artık ya inş bu ay yumurtalardan biri tutardahamile kalabilirim...
Ohhhh beeee net çok şükür düzeldi artıkkk
ay kaç gündür deli etti bizi
canlarım benim kırmızılar 1 hafta gecikeli de olsa bugün geldi.. ilk kez 8 gün gecikmeli oldum yaa:44: klomenin etkisi sanırım
adet 3 gün geçince test yaptırmıştık çıkmamıştı ondan dolayı da umudum yoktu zaten ama sürekli stresliydim yaa
niye olmuyorum bişey mi var kist mi var diye diye kendimi yedim durdum kaç gündür...
söktürücü verir diye dr.a da gitmek istemedim, neyseki geldi artık kırmızılar.. adetin 3. günü giderim artık dr.a......
bu ay rahim filmi çektirmeyi düünüyorum ama burda değil.. memlekete gidelim diyoruz...
ama kafam çorba gibi :44:
şimdi 3. günü burdaki dr.a gitcem ya o yine klomen vercek büyük ihtimalle..
12. gün gel diyecek o zaman da ben burda değilim...kullanmasam mı ki...e bi taraftan da klomeni arka arkaya denemek lazım gibi bişey okumuştum o aklımı kurcaladı:44:
canbonlarım bu arada cumartesi gününe randevu aldım saat 2 buçukta eşimle gitcez bakalım nedıycek bana.eğerki tüpte anlaşırsak direk orda yaptırcaz eşimle uzun uzun konuştuk karar verdık.hayırlısı artık
valla canım yaa sorma başımdan gitti nihayet :))))
priorim cano nasılsın bakem:)))
benimkide maç izliyo ama bizde çekmiyor o kanal komşuya gitti
bende sizleri bekliyorum bıtanem
he valla kuzum.. bidaha ki oraya geldiğimde bulucam seni haberin olsun kusum
melegimm çok sevindim inş hayırlı haberlerle dönersinn herşey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versinncanbonlarım bu arada cumartesi gününe randevu aldım saat 2 buçukta eşimle gitcez bakalım nedıycek bana.eğerki tüpte anlaşırsak direk orda yaptırcaz eşimle uzun uzun konuştuk karar verdık.hayırlısı artık
seremcem nasılsın canım ya naptın kırmızılar geldi demiştin ya merek ettim acaba lekelenme mi oldu çünkü batım 21 nisan demiştin ya:)
slm kızlar aranıza yeni katıldım çok kötü durumdayım anlatayım sizde fikirlerinizi belirtin gecen hafta salı günü test yaptırdım kanda 25.98 cıktı değerim 1 hafta sonra tekrar test yaptırdığımda 23.35 cıktı doktor düşük yapıcaksın sanırım dedi ama bekleyelim dedi bugün yani 48 saat geçti tekrar kandan test yaptırdım 29.95 cıktı sebebi nedir sizlerinde fikrini almk istyorum bu arada gebelik günüm en fazla 15. günümde falanımdır
slm kızlar aranıza yeni katıldım çok kötü durumdayım anlatayım sizde fikirlerinizi belirtin gecen hafta salı günü test yaptırdım kanda 25.98 cıktı değerim 1 hafta sonra tekrar test yaptırdığımda 23.35 cıktı doktor düşük yapıcaksın sanırım dedi ama bekleyelim dedi bugün yani 48 saat geçti tekrar kandan test yaptırdım 29.95 cıktı sebebi nedir sizlerinde fikrini almk istyorum bu arada gebelik günüm en fazla 15. günümde falanımdır
gel annnemm gel. beklerim ben seni...h.sonu olursa ben bulurum seni...gelirim yanına ..hatta evime de beklerim..
herkese günaydınn canlarımm
geçmişe fazla gidemedim :26::26:
nasıl gidiyo bakalım inş herşeyiniz yolundadırr:44:
beni sorarsanız iyileştim dedim artık kk rahat girerim dedim
ama evler baya temizlik istiyodu saolsun yagmurda haline bırakmıyo cam siliyorum:86::86:
çarşamba ve perşembe kuranım oluyoo bide mevsim alerjim varr onun sıkıntısıı
haftaya eşim işten çıkıp konyada işe başlıycak o gitmeden yapılcak işler var
onları halletmemiz lazımm okullar kapanıncada evi taşıycaz baya iş varr offf
bütün işler üst üste geldii kermes için yaptıgım örgüler var okunacak cüzlerim varr kısaca çokkk işimm varrr
sizlerii çok özledimm canlarımmm hepiniz aklımdasınız acaba napıyolar die düşünüp duruyorumm
akşam 9.30 uyumuş oluyorumm şimdide işe başlamadan hemencik acıp yazım dedimm gene kurana gitcem
evi toplayımm barii ne çok konuşmuşumm
hepinizin hakkında hayırlısı olsunn Rabbim tez zamanda dileğinizi gerçekleştirsinn burdakii bütünn arkadaşlarınn
hepinizii çokk seviyorumm vee kocaman öptümmm
tatlım hoşgeldinn... ben o levele daha gelemedim... konu hakkında fikrim yok.. umarım ters bir durum yoktur.. kızlar gelir birazdan.. yazarlar sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?