- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.361
selencelkimmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnherkese slmmm ben geldimm hemde bu saatte
nedense bugün uyumadımm
nasılsınız bakalımm
geçmişe bi uzanım
sorma bitanemmm çok işim var:26::26:napalım hepsinin üstesinden gelicez mecburooo masasAllah selencelkim ne çok işin varmıs.. bizde yapsak olur heralde ya.. ama işte ortamını bulmak lazımm
özlettin kendini, artık daha sık gelmeye çalıs..
tasınma işi bizimde var bakalım hayırlııyla bi ev bulabilirsek, hemen tasıncaz.. enisteniz haber salmış dört bir yana
bi tane haber geldi ama bizim isteyebiliceğimiz sınırları biraz aşıyordu..o yüzden onu erteledik..
dedi enistenriz, böyle böyle olsun.. artık hayırlısı..
baska yer, baska mekan.. hersey daha güzel gelisir diye umuyoruz.. Rabbim nasip etsin yeter ki..
bizde seni öpüyoruz, kendine çok yi bak, bebisi de sev yerimize..
valla mııı yaaa çorumlumusun....
klnm hg nasılsın bitanemm minigimizi göremedin demekkslm millet ben geldim memlekette idim bulantılarımla baş etmeye çalışıodm
sizde neler var neler yok yeni hamişler varmı
gonzalezim çıktınmı
KUŞUM ... telden çok bakamadım.. anca o kadar yazabildim.. ama simdi pc deyim.. söyle bana, söyleyeyim sana
slm millet ben geldim memlekette idim bulantılarımla baş etmeye çalışıodm
sizde neler var neler yok yeni hamişler varmı
gonzalezimmmm nassınnnn
slm umut nasılşsın nasıl gidio canm
...............iyyim kusum gel bakem gül yüzünü göster hele
ziyaretçiler gelsenize konuşalımgizliden bakmayın alaalaa
herkese slmmm ben geldimm hemde bu saatte
nedense bugün uyumadımm
nasılsınız bakalımm
geçmişe bi uzanım
at fırçanı kuzum, arkandayım
sorma bitanemmm çok işim var:26::26:napalım hepsinin üstesinden gelicez mecbur
hayırlısı olsun canımm hepimizin hakkında
sen nasılsın tatlımmm agrıların geçtimii:26::26:
bende çorumluyummmmmmm kahraman çorumluu
klnm hg nasılsın bitanemm minigimizi göremedin demekk
iyyim kusum gel bakem gül yüzünü göster hele
....................................
anam bunun her yanı oynaknasıl da kıvırtıyor baksanıza
ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelin bak gonzalezim geldi selencelkim bile kalktı geldi alaala
:124::124::124::124::124::124::124::124:
iki haberim var kızlar
ilki ... tasıncaz demistim ya.. bu aksam yine arkadası aradı enistenizin.. iki ev daha bulmus.. biri 1. kat mış.. dieri ise 6. kat mış.. aynı bina heralde diye tahmin ediyorum bakalım gidince görcez.. teli kapatınca sorunca bunları dedi enisterniz ..
dedim 1. katı istemem.. smdi zaten mecburiyetten 1. katta oturuyom.. hayatımda ilk kez.. hiç sevmedim bazı yönlerden ..
enisteniz.. tmm haftasonu gelip bakarız bi ..
zaten şuan için evin suyu çıkmadı, şu 1-2 ay içinde ne ara olursa, tmm bu olur dediğimize tasıncaz insaAllah..
-----------
2. haberim ise..
enistenize yeni uygulamaya geçtik.. e bos durmayla olmuyo bu isler..gerçi çok çalısıyoz ama yinede yok napalım.. bi ara tutturucaz bakalım bizde bu işi
geçen günler arastırırken.. havuç suyu kürünü okuduk.. epey fayda gören var ..bakalım artık kısmet.. olursa yeni yer, yeni mekan..
birde... seremcem de demisti.. yine baska kızlarda demisti... biz de inandık.. o ilaca.. esim tmm onuda alalım dedi.. sonuçta zararı olan birsey değil.. vitamin yüklemesi diyeylim onada
bizden böyle simdilikk
ziyaretçi dedin de..
eskiden bi film vardı kusum sen bilir misin, bilmiyom da..
adı ziyaretçi ' ydi.. çok enteresan bi filimdi.. yani dizi diyelim.. haftada bir oluyordu..acayip bi filimdi diyeyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?