Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sorma bitanemmm çok işim var:26::26:napalım hepsinin üstesinden gelicez mecbur
hayırlısı olsun canımm hepimizin hakkında
sen nasılsın tatlımmm agrıların geçtimii:26::26:
valla mııı yaaa çorumlumusun....
bende çorumluyummmmmmmkahraman çorumluu
slm millet ben geldim memlekette idim bulantılarımla baş etmeye çalışıodm
sizde neler var neler yok yeni hamişler varmı
klnm hg nasılsın bitanemm minigimizi göremedin demekk

slm millet ben geldim memlekette idim bulantılarımla baş etmeye çalışıodm
sizde neler var neler yok yeni hamişler varmı

evveettt sevgili soğan kürü üstadımız da gelmisss en sonunda
yaptrana kadar canım çıkmıştı yahuu
insaAllah bizlerde böyle senin gibi haber verebilmeyi, bu gece yapılıpta kabul olunan duaların arasında Rabbim kabul eylesin..
--- insan "ANNE" olabilmek için...O meleğin kokusunu duyabilmek için, mide bulantısını bile can-ı gönülden istiyor

scorpionsumuzun dısında yok maalesef kln im

Son düzenleme:
slm umut nasılşsın nasıl gidio canm

ah kln in sen yazmışsın ama o sırada ben burda yoktum ki, sadece adım kalmıs :26:

nasıl olsun kusum, uğrasıp duruyoz ..
priorimin dediği gibi, SENİN LEVELE gelebilmek için

hmm.. sağlık ve huzur olsun kusum.. hersey oluyor ..
ben de nasıl olim işte.. ilaçların etkisi git gide azalıyor.. elden bisey gelmiyo, iyiyim demekten baska.. diyecek sözler bitti :26::26:

iki haberim var kızlar

ilki ... tasıncaz demistim ya.. bu aksam yine arkadası aradı enistenizin.. iki ev daha bulmus.. biri 1. kat mış.. dieri ise 6. kat mış.. aynı bina heralde diye tahmin ediyorum bakalım gidince görcez.. teli kapatınca sorunca bunları dedi enisterniz ..

dedim 1. katı istemem.. smdi zaten mecburiyetten 1. katta oturuyom.. hayatımda ilk kez.. hiç sevmedim bazı yönlerden ..

enisteniz.. tmm haftasonu gelip bakarız bi ..
zaten şuan için evin suyu çıkmadı, şu 1-2 ay içinde ne ara olursa, tmm bu olur dediğimize tasıncaz insaAllah..
-----------

2. haberim ise..
enistenize yeni uygulamaya geçtik.. e bos durmayla olmuyo bu isler.. gerçi çok çalısıyoz ama yinede yok napalım.. bi ara tutturucaz bakalım bizde bu işi

geçen günler arastırırken.. havuç suyu kürünü okuduk.. epey fayda gören var ..bakalım artık kısmet.. olursa yeni yer, yeni mekan..

birde... seremcem de demisti.. yine baska kızlarda demisti... biz de inandık.. o ilaca.. esim tmm onuda alalım dedi.. sonuçta zararı olan birsey değil.. vitamin yüklemesi diyeylim onada

bizden böyle simdilikk

ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigelin bak gonzalezim geldi selencelkim bile kalktı geldi alaala

ziyaretçi dedin de..

eskiden bi film vardı kusum sen bilir misin, bilmiyom da..
adı ziyaretçi ' ydi.. çok enteresan bi filimdi.. yani dizi diyelim.. haftada bir oluyordu..acayip bi filimdi diyeyim sana

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy1. kat olmasın ayak altı herkes damlar valla
6.katta olmasın bak hamile kalınca çıkamassın ben diyem sana asansörü varmıymış sor enişteme benım gonzalezim çıkamaz heryere alaalaaa
hayırlısı olsun canbonum herşey gönlünce olsun nedıyeyımmmhayde bismillahhhh

ziyaretçi dedin de..

eskiden bi film vardı kusum sen bilir misin, bilmiyom da..
adı ziyaretçi ' ydi.. çok enteresan bi filimdi.. yani dizi diyelim.. haftada bir oluyordu..acayip bi filimdi diyeyim sana

ben hatırlamıyom gonzalezim:44::44:belkim biliyorumdurda çıkaramadım kim oynuyorduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…