Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selencelkim nassın kuzum.. iyisin artık dime.. fıstık nasıl
iyiyim bitanemm halsizlik dışındaaa hamdolsunn
ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigelin bak gonzalezim geldi selencelkim bile kalktı geldi alaala
kız ben senii yerimmm
hmm.. sağlık ve huzur olsun kusum.. hersey oluyor ..
ben de nasıl olim işte.. ilaçların etkisi git gide azalıyor.. elden bisey gelmiyo, iyiyim demekten baska.. diyecek sözler bitti :26::26:
Rabbimm şifanı versinn bitanemmm haklısınn iyi dielim iyi olalımm
hayırlısı ne ise o olsunnn umudumm canımm bencede üst katlar iyi oluyo kimse üstünden bişi çırpmıyoobende eşime diorumm konyada tutucamız evi üstten bull olmazmış bi altı olcakmışş

:125::125::125::125::125::125:

bak şimcikkkk yaaaa 55 dakkika sonra 5 yıl 5 ay 29 günlük olcam hala scorcipimmm yok ortadaaa
canbonum nirdisin yaaaaaa

selenim demek sende çorumlusunn:))) ben alacadanmm ama merkezde otrdk annemler hala çormda ah ah çok yakn ama gdemyz

artık haftasonu gidince görücez kusum.. çok acil çıkmaklık bi durumumuz yok şuan için .. yinede hayırlısı bakalım.. :26::26:

ben hatırlamıyom gonzalezim:44::44:belkim biliyorumdurda çıkaramadım kim oynuyorduki

kusum .. simdi yaş farkını ortaya çıkarttırma bana.. Allah Allah yaww

smdi sana sene... 19..(bindokuzyüz) kaç desem bilemedim kii

hayal-meyal trt 2 de mi oynuyordu ne.. :44: ablamla ne bakardık.. film yabancıydı kuzum, kim oynuyordu ismen bilmiyorum da..
tam bir uzaylılar gibiydi.. neler yediklerini simdi ben demiyeyim..

artık haftasonu gidince görücez kusum.. çok acil çıkmaklık bi durumumuz yok şuan için .. yinede hayırlısı bakalım.. :26::26:

olsun bıtanem yeni bi ev yeni bi hayat sizi beklıyorrrherşey güzel olacak senle olunca
ahhh ahhh ben ölene kadar bu binadayımmm yaaa

bulamadımmmmm seniii yarın devam edim sen bulursan şeyttt
eşim başımdaaaa bırak ben bakcam diooo masa üstüne git diorumm gitmiyooo
canlarımm sizlerii öpüyorummm yarın inşş grşrzz
hepinize iyi gecelerrr tatlı ruyalarrçıkmak zorundayımmm
haylotummm bu işin peişini bırakmadımm yarın devam edcemmm
Allahıma emanetsiniz

tamam selencelkim ben şey ederimmm
tatlı uykular ıyı gecelerrrr

valla kuzum.. üst katta ki oturanların maarifetleri saymakla bitmez
bir keresinde yağmur yağd yağacak çamasır asmısım sabahtan iyiyid hava, öğlen gibi hava bozmaya basladı, mtfaktan beri onu bakıyom ikide bir.. birses duydum balkon kapısı açık.. şıp şıp damlıyo bisey. heh dedim yağmur basladı.. anam bi bakarım yağmur yok henüz.. bide kafamı yukarı bakarsam.. üstte ki kadın.. tülbentini yıkamıs 2tane.. onları da sıkmamıs ki,. kırısmasın diye heralde.. altta ki ıslansın dursun.. niyeti vardı sanki.. bi çağırırsın teyzee teyzee...

--dedim teyze o tülbentleri sıkmadan mı astın.. asarken benim çamasırlarımı görmedin mi dedim..

kadın öölece bön bön yüzüme bakıyo .. dedim Allahım sabır ver..
yani 50-55 en fazla 60 yaşlarındalar teyzely amca.. ama ne görgü var ne bise.. ama sorarsan, bilmis kadın kendisi
bunun gibi kusum..
yaparlar, susarlar.. yaparlar ben derim.. demesem hep yapacaklar.. utanmalrı da yok anam
hele o sıralar, hep böyle sulu şeyler gelid basıma.. dedim enistenize.. ben bunlardan kafayı yicem.. dedim bir daha alt kat tut, bak seni naapıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…