- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.381
iyiyim bitanemm halsizlik dışındaaa hamdolsunnselencelkim nassın kuzum.. iyisin artık dime.. fıstık nasıl
ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gelin bak gonzalezim geldi selencelkim bile kalktı geldi alaala
Rabbimm şifanı versinn bitanemmm haklısınn iyi dielim iyi olalımmhmm.. sağlık ve huzur olsun kusum.. hersey oluyor ..
ben de nasıl olim işte.. ilaçların etkisi git gide azalıyor.. elden bisey gelmiyo, iyiyim demekten baska.. diyecek sözler bitti :26::26:
hayırlısı ne ise o olsunnn umudumm canımmiki haberim var kızlar
ilki ... tasıncaz demistim ya.. bu aksam yine arkadası aradı enistenizin.. iki ev daha bulmus.. biri 1. kat mış.. dieri ise 6. kat mış.. aynı bina heralde diye tahmin ediyorum bakalım gidince görcez.. teli kapatınca sorunca bunları dedi enisterniz ..
dedim 1. katı istemem.. smdi zaten mecburiyetten 1. katta oturuyom.. hayatımda ilk kez.. hiç sevmedim bazı yönlerden ..
enisteniz.. tmm haftasonu gelip bakarız bi ..
zaten şuan için evin suyu çıkmadı, şu 1-2 ay içinde ne ara olursa, tmm bu olur dediğimize tasıncaz insaAllah..
-----------
2. haberim ise..
enistenize yeni uygulamaya geçtik.. e bos durmayla olmuyo bu isler..gerçi çok çalısıyoz ama yinede yok napalım.. bi ara tutturucaz bakalım bizde bu işi
geçen günler arastırırken.. havuç suyu kürünü okuduk.. epey fayda gören var ..bakalım artık kısmet.. olursa yeni yer, yeni mekan..
birde... seremcem de demisti.. yine baska kızlarda demisti... biz de inandık.. o ilaca.. esim tmm onuda alalım dedi.. sonuçta zararı olan birsey değil.. vitamin yüklemesi diyeylim onada
bizden böyle simdilikk
ha kusum ha.. hop bir ki üç.. hop bir ki üç
keserim hsgeldin kusum nassın bakim
iyiyim bitanemm halsizlik dışındaaa hamdolsunn
kız ben senii yerimmm
Rabbimm şifanı versinn bitanemmm haklısınn iyi dielim iyi olalımm
hayırlısı ne ise o olsunnn umudumm canımmbencede üst katlar iyi oluyo kimse üstünden bişi çırpmıyoo bende eşime diorumm konyada tutucamız evi üstten bull olmazmış bi altı olcakmışş
hg keserimmmm bekle gülümm batıı daha varmışşiim ballı lokmam:) batı bekliym sanrm bu ayda fos :) ay demek taşncn allah kolaylık versn bizde yaza taşncaz yozgattan tokata :)
keserim seremcemim hoşgeldinizzzz
evet balımmm çorumm sungurlu ailem hepsi ankaradaa bende ankarada dogdum büyüdümmselenim demek sende çorumlusunn:))) ben alacadanmm ama merkezde otrdk annemler hala çormda ah ah çok yakn ama gdemyz
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy1. kat olmasın ayak altı herkes damlar valla
6.katta olmasın bak hamile kalınca çıkamassın ben diyem sana asansörü varmıymış sor enişteme benım gonzalezim çıkamaz heryere alaalaaa
hayırlısı olsun canbonum herşey gönlünce olsun nedıyeyımmmhayde bismillahhhh
:78::78::78:
hoşbulduk canm nassın:)
ben hatırlamıyom gonzalezim:44::44:belkim biliyorumdurda çıkaramadım kim oynuyorduki
artık haftasonu gidince görücez kusum.. çok acil çıkmaklık bi durumumuz yok şuan için .. yinede hayırlısı bakalım.. :26::26:
evet balımmm çorumm sungurlu ailem hepsi ankaradaa bende ankarada dogdum büyüdümm
kuzummm bende uzaklaşcam ailemdennkonyaya gidicemm
evet canımm mevlana şehrii herkes öle dioo hayırlısı olsun bakalımcanım bizm akrabaların çoğuda ankarada:) konyada ii diyorlar benm arkadaşm var da orda:)
bulamadımmmmmseniii yarın devam edim sen bulursan şeyttt
eşim başımdaaaa bırak ben bakcam diooomasa üstüne git diorumm gitmiyooo
canlarımm sizlerii öpüyorummm yarın inşş grşrzz
hepinize iyi gecelerrr tatlı ruyalarrçıkmak zorundayımmm
haylotummm bu işin peişini bırakmadımm yarın devam edcemmm
Allahıma emanetsiniz
iyiyim bitanemm halsizlik dışındaaa hamdolsunn
kız ben senii yerimmm
Rabbimm şifanı versinn bitanemmm haklısınn iyi dielim iyi olalımm
hayırlısı ne ise o olsunnn umudumm canımmbencede üst katlar iyi oluyo kimse üstünden bişi çırpmıyoo bende eşime diorumm konyada tutucamız evi üstten bull olmazmış bi altı olcakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?