- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.401
olsun bıtanem yeni bi ev yeni bi hayat sizi beklıyorrrherşey güzel olacak senle olunca
ahhh ahhh ben ölene kadar bu binadayımmm yaaa
kusum .. simdi yaş farkını ortaya çıkarttırma bana..Allah Allah yaww
smdi sana sene... 19..(bindokuzyüz) kaç desem bilemedim kii
hayal-meyal trt 2 de mi oynuyordu ne.. :44: ablamla ne bakardık.. film yabancıydı kuzum, kim oynuyordu ismen bilmiyorum da..
tam bir uzaylılar gibiydi.. neler yediklerini simdi ben demiyeyim..
hayalotum bende ara ara iim ara ara kötüyüm
iim ballı lokmam:) batı bekliym sanrm bu ayda fos :) ay demek taşncn allah kolaylık versn bizde yaza taşncaz yozgattan tokata :)
valla kuzum.. üst katta ki oturanların maarifetleri saymakla bitmez
bir keresinde yağmur yağd yağacak çamasır asmısım sabahtan iyiyid hava, öğlen gibi hava bozmaya basladı, mtfaktan beri onu bakıyom ikide bir.. birses duydum balkon kapısı açık.. şıp şıp damlıyo bisey. heh dedim yağmur basladı.. anam bi bakarım yağmur yok henüz.. bide kafamı yukarı bakarsam.. üstte ki kadın.. tülbentini yıkamıs 2tane.. onları da sıkmamıs ki,. kırısmasın diye heralde.. altta ki ıslansın dursun.. niyeti vardı sanki.. bi çağırırsın teyzee teyzee...
--dedim teyze o tülbentleri sıkmadan mı astın.. asarken benim çamasırlarımı görmedin mi dedim..
kadın öölece bön bön yüzüme bakıyo .. dedim Allahım sabır ver..
yani 50-55 en fazal 60 yaşlarındalar teyzely amca.. ama ne görgü var ne bise.. ama sorarsan, bilmis kadın kendisi
bunun gibi kusum..
yaparlar, susarlar.. yaparlar ben derim.. demesem hep yapacaklar.. utanmalrı da yok anam
hele o sıralar, hep böyle sulu şeyler gelid basıma.. dedim enistenize.. ben bunlardan kafayı yicem.. dedim bir daha alk kat tut, bak seni naapıyom
bak şimcikkkk yaaaa 55 dakkika sonra 5 yıl 5 ay 29 günlük olcam hala scorcipimmm yok ortadaaa
canbonum nirdisin yaaaaaa
öle deme kusum.. zamanın ne göstereceğin bilemezsin ki..
hatta geçenlerde..
enisten dedi ki.. söyle balkusuna... sana oralardan ev bulsun.. ben gider gelirim hahaha
dedim sen git.. bizde fink atarız
sayma kusum..ben kendimi sayıyım mı :26::26:
ağustos geldiğinde sayarım artıkın
tamam selencelkim ben şey ederimmm
tatlı uykular ıyı gecelerrrr
bi ara annem derdiki uzaylı zekiye vardı onu hatırlıyom keçi kulak saçları vardı kızın onun gibi sanırsam
ne yiyoki alaala yarın netten izlicem bakım neymiş bu yedikleri
dua edinde tepenizde kaygananız yok.benim yatak odamın camını gorsenız hergun günün menüsü orda mevcut
melemen domates biber taneleri eşliğinde
yumurta kabukları zeytın çekirdeği
daha sayammı he bide balık kılçıkları
eniştemmmmmmmmmmmmm şiir hakettin benden
neka güzel olurdu hemen ayarlarız emlakçı hayalot bi o kalmıştı
kusum bi laf geldi aklıma .. hahahaha
--- koy tabağa, ye sabaha..faraşa süpür onları, sabaha koy kaygananın kapısına
bizde senin kadar uzun evli kalırız inşallah gonzalezim.valla çok imreniyom
medcezirimm hsgeldin arım balım peteğim nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?