- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.861
kusum benim.. iyi olmaya çalısıyom iste alaşa canım sıkıldı biraz ..
bunu yazmısım ama, ben bska bir işe bakıyordum yazamadım sana
olim arım balım.. gel mama yapim sana
kuzumm çoook geçmişler olsunn.. inşallah alaş ın iyileşir hemenciikk.. ben köpecikklerii çooook severim.. kesin alaş da çoook tatlıdırr... üzülme sen iyi olcak ooo...
saolasın balım.. insaAllah.. eğer bgün dr bu taraflara gelmemis olupta. alaşı görmediyse.. ya veteriner getr dicem enistene.. yada alıp götürcem.. dedisi olupta tam ilgilenmiyo sankii
eskiden ben hiç sevmezdim..amcamın vardı köpeği.. biri gider, biri gelirdi..bir keresinde bahçede salıktı..av köpeği oldğu için biraz saldırgandı..annemin üstüne yürümüstü, taa geçmis zaman ben lise yıllarımad fln dı,...annemin bağırışına binadan nasıl çıktığımı bilemedim merdvenlerden..annemi korumak için .. amcama da demediğim bırakmadım.. o zamann((
o halinden midir nedir..artık sevmem diyordum ki.. bu alaş baska çıkdı..
tasması eskimisdi , tasma aldım ona..
hiç yıkanmamıstı, köpekler yıkanmayı sevmezmiş..geçen yazın..dedesine diyediye yıkattım neyse ki.. dedi sampunaı yok..hiç yıkanmadı..tmm ben alırım dedim..tuttum sampuan aldım alasıma..hani insan esvince hersey yapası geliyo.. o dede de yıkadı iset bigünü..ama öyel güzel oldu ki.. hem tüylü.. hemde siyah beyaz.. yarı husky e benziyo.. kafasının üst tarafındaki tüyler fln.. birde hisli haycan sokulup duruyo, öyle saldırganlığı yok, yılısıklığı yok ..aşıları da yapılmıs simdiye kadar..
çok uslu köpecikk ,aynı ben
bigünü o dedenin ninesi var.. diyo bana..
sen bunu bizden çok seviyosun.. al götür bunu dedi..
cünkü çoğunluk bize pati veriyor..tsk diye sanırım..onlara yapmıyomus bunu
insaAlah burdan giderken götürebilirim.. yoksa gititğim yerde hep onu düsüncem acaba napıyo diye..
hani size de gelirsem bigünü alasımla gelirikk
slm canlar biz geldikbugün normal doğum olacağı için kadın doğumcum bi sıkıntı olmasın diye rutin kontrol amacaıyla kardiyolojiye yönlendirdi neysecime özel hastane olduğu iiçin yine ayrı bi giriş yaparak ücret ödedik.doktorun odasında ultrasona benzer bi cihaz var onla baktı ve sonucu alabilmem için üstünde kendi kaşesi bulunan küçük bi kağıt verdi aşağıdan onaylatman gerek dedi neysecime indim meğer o onaylatma paraymış o cihazla baktı diye 52.5 tl istediler.tabiki vermek istemedim.ben zaten muayene ücretimi ödemişim hem farklı bi yere yönlendirmeden odada kendin baktın. ee yüzüme bakıp ne olduğunu anlamayacağına göre o zımbırtıyla bakacan. ücretli olduğunuda sölemiyolar.öle sinirlendim ki kendimi salak gibi hissettim. aynı hastanede her ay kadın doğumada gidiyorum ve sadece giriş ücreti ödüyorum oda ultrasonla bakıyor onda neden para istemiyorlar.bimerede sağlık bakanlığınada şikayet ettim.eşimde kızdı gerekirse hastane değiştiririz dedi.
heee ölee bişi duymuştummm gibi geldii.. araştıriiimmm ben de
yafffruumm alaş iyi olur inşallahh.. hee farkettim başka işlerle meşgul olduğunu.. sen bana bakmadın ben de gittim mamaları yedim geldim .. Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin Amin ..
bizim çook köpeğimiz oldu.. av köpeğimiz de vardı babamlarda..ailecek severiikk köpecikleri..ben oynarım onunlaa... :118::118: getir sen getirr
iş yerlerinde ayın personeli yapıyolar yaaa... biz de ayın hamişi yapsak .. resmini ascak bi yer bulsakkk
woooooww bayanlar nassınız bakim priorim uyudun mu dinlendin mi bakem tatilinde nassıdın ben çalıştım koca ewde hopiş hopiş uyudu daha yeni girebildim patronun oğlu acaip gerio beni bi çakıcam
asetonum hsgeldiniz kuzum ..
bu özel hastaneler ne paracı anam ya... Allah kursartın bunların eline düsenleri..
bizde çok paraödedik bu kezkinde..
kan tahlilleri için.. esime diyorlar..ben burdan kan için islemleir yaptım..esinizin aşşağıya inip bandrol alması gerekiylor dediler..
esim gitti geldi.. almıs bandrolu.. snrdan diyor, şu kadar ücret ödedim..
işleri güçleri para.. bari aldıkları paraya istedğimiz güzellikleri görebilseydikk
hele ben basbakanı bi bilsam, bi sesimi duyurabilsem.. neler diyecem.. sikayet anlamında..
milletin 3 çocuk istemesini biliyo.. ama hiç bunların çcukları oluyor mu diyen yokk..
iğne paraları bir o kadar tuzlu maaliyeti
devlet desteği vardı az buçuk.. artık o da yok..
ne var ne yok cepten.. snra elde var 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?