- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.841
iyiyim tatlı kuşumm evet denk gelemedikk.. 23 nisanda tüm gün misafirim vardı giremedim nete.. sabah kahvaltıya aldımm .. biraz dışarda gezdik sonra da yemeğe götürdük bi yerlere.. akşam 6 yı geçiodu eve geldiiimde yorulmuşum biraz çalışma yaptık
sorda da uyumuşumm.. çok özledim ki ben seniiitabiiii ki tümmm kısçelerimi de özledimmm
ohhhhh şuna bak şuna havalara bak senselam kısçelerim.. bayram bitti ben yeni gelebiliyorum..sanki bayramı ben yaptım
ama öğlen gibi, enistenizle gezintiye çıkdık..havada pek güzeldi..giydiklerim tam geldi gün içersinde..
1saat önce geldik eve bi yorgunluk çayı içtik ..
smdi de yatmadan, sizlere bi bakayım dedim... buralardayım arada bakarım sizlere.. şu resimleri bi atayım yerine :)
Habibtelerim nasilsinizzzzzzz bennnnbb kocamı çok özledim bugün ağladım çok zor yaaa ilk ayrılışımız değil ama çok kötüyün yaaa
herkesler nerrrdeeeeee:44::44::44::44:
tebrik ederim canbonumcanlarımm hamileyimmmmDD Yaşasınn çook mutluyummm ALLAH hepinize nasip etsinn canlarımm cok opuyorum sızleriii D
hoşgelriniz şekerlerr
umuduuummm şekerim ben heppp en çoookk seni özlerim kiiii
hayalotuuumm
kuzumm nassın bakimmm.. aramızda kalsınn ben seni çokk özlüyomm ... kimselere söyleme he mi
hay allahım ya eltim geldi çıkıyorum priorim umudum
yıne gelırım ben bıraz surat asıyımda cabuk gıder belkım
öpüyorum
ohhhhh şuna bak şuna havalara bak senneka güzel gonzalezım enişteme 10 puan giydıklerinde tam gelmiş normalde küçükmü geliyodu bu kısmı anlamadım
habıbtelerın habıbtesı hoşgeldınızzzkıyamam ben sana ne kaldıki bitanem bırazdaha sabret gelır yıne eşin dayanamaz oda allah kolaylık sabır nasıp etsın
kız balkusum öpecem seni he.. demek giydiklerin normalde küçük mü geliyordu hee..
yaw napim kusum.. çok ağladım..atta ALAŞ vardı ya hani.. bikaç gündür gidememistik yanına.. o çok sevdiğim köpeğim..burada ki hayat enerjim.. en son cmrtesi yesin diey enistenle birseyler gönderdim..o günde görümceler gelicekti ya.. yemek için mtfaktan çıkamayacağım için..enisten gitit geldi birsey demedi .. normaled alaş yedi fln derdi..
bnde huylandım.. sahi dedim.. sen alaş için birnsey demedin yedi mi dedim..
---he yedi... dedi sessizce.. ama yüzü asık geldi sonradan anlıyorum..
dün gezmeye giderken o taraftan geçtik..bi baktım sağ arka bacağının üzerine basamıyodu.. indim arabadan.. sevdim yanıma gelid hayvan ama topallıyodu..onu hiç böyle görmemistim.. çok üzüldüm.. oğlum noldu sana dedim sevdimm öyle masumdu ki.. sanki halini anlıycak birini arıyoduenisten hadi gidelim artık deiycne bindim arabaya ama, o gezmeye gidinceye kadar arabada hep ağladımm snra yemek yicez..enisten diyo sen ne yicen.. canım bisey istemiyo dedim.. alaşı öyle görünce bütün gezme hevesim kaçtıı snra iste yaa dedim bi veterinere götürelim.. bisey yapalım..öyel durmasın hayvancağız.. çok perisan görünüyordu.. sen biliyordun da demedin bana dimi dedim..ogün onun için sessiz durdun alası sordğmda dedim.. yaa dedi zaten üzgünsün, bide buna üzülme diye demedim dedi..
snra yüzüm benüzgün olunca hiç iyi görünmüyom..(
dr a götürelim bisey yapalım deyince.. tmm yaparız yarın olsun biseyler ddi..
snra aksamdan eve gelmeden önce alaşa uğradık..bakdım dedesi bakıyor ya ona..zile bastım..dede balkona çıkdı..
dedim alaşa nolud böyle ben çok üzüldüm..bi veterinere götürelim, bisey yapalım çok perisan görünüyor dedim..
---kimisi araba fln ezdi diyor dedi.. kimis bska köpekler yapmıs diyor dedi..
artık ne oldğnu Allah bilir ..
bgün dr gelebiliyo buraya, diğer hayvanlara bakmaya inek gibi.. ozaman baktırcam dredi..
yokas alıp götürcekdim bgün için hayvanı.. yine bakmamıs olsalar, yapçam biseyler..
alaşı da götürcem gititğim yere..ona çok alıstım burda..
tebrik ederim canbonumhayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın rabbım
haydik halaya
:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:
cok saaolll bebegımm darısı başına inşallahh
ben geldimmmmmmmmmm
gonzalezim incem ama yorumumu okumuşun inmeye cesaret edemiyommm
inemmiii gııı
hoşgelriniz şekerlerr
umuduuummm şekerim ben heppp en çoookk seni özlerim kiiii
hayalotuuumm
kuzumm nassın bakimmm.. aramızda kalsınn ben seni çokk özlüyomm ... kimselere söyleme he mi
hay allahım ya eltim geldi çıkıyorum priorim umudum
yıne gelırım ben bıraz surat asıyımda cabuk gıder belkım
öpüyorum
heee ölee bişi duymuştummm gibi geldii.. araştıriiimmm ben deaman rahat bırakmasınlar kusum.. öf...
demin enistenle konusuyordum da.. napıyon dedi.. dedim kk dayım diye..
selamı vardıı , hep o mu göndercek ddi, bu kez de benden söyle , enistenden diyo
birde gelen msfair çabuk gitsin diye bisey okunup ona dğru bakılıyomus diye duydum ama neydi hatırlamıyoml okuncak seyi :44::44:
umuduummm kuzuummm sen nasılsın annem... geçmişi okuyon galibaaa.. bak ben gitcemm 12,30 da çooook acıktım... ablam olur musun ekmeğime salça sürer misin.. acıktıımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?