- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.081
e asılama.. çok basit bi islem.. onu yaptırsana bi kuzum :26::26:
onu bi kere denedik tutmadı canım yaaa o yüzden tüp daha garanti (belli olmaz tabi de )
onu bi kere denedik tutmadı canım yaaa o yüzden tüp daha garanti (belli olmaz tabi de )
destina aşılamayı kaça yaptırdınız :26:
canım ilaca 400 verdik ama biz doktora çok para verdik proftu yaptırdığımız her muayenede 170 aldı
tüpün bile garantisi yok be kuzumyinede Rabbim ol desin tabi de.. cünkü o kadar emek var.. zahmet var..
nerde yaptırdınızki hangi profta
ben umut tüp bebekle anlaştım tüp içinde oyuzden fiyat kıyaslıycaktım:26:
ben nevşehirde oturuyorum kayserinin meşhur doktoruydu bu gittiğimiz özel muayenehanesiydi
şöyle bi hesap yaptım yaklaşık 1.500 tutmuştu
öyle valla hayırlısı bakalım şimdi adet oldum zaten bu ay ovülasyon testiyle deniycez artık kısmet
aa evt.. bak bu iyi fikir :26:
soğan kürü yaptın mı.. buda hamile kalmayı kolaylastırıyo
demin kln vardı burada.. görmüşündür..
onada soğan kürü yap diye diycanım çıkdı.. smdi hamis.. :))
meddcezırım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim
nasıllsınız canlarım, kaç gündür gelemedim ama aklım hep sizde.. bu klomen beni bi tuhaf ediyo yaa, sürekli başım dönüyo gibi oluyo bi halsizlik var baş ağrısı da cabası... Rabbim görüyo yaşadıklarımızı, inşş mükafatını da tez zamanda gönderir de bütün bu yaşadıklarımızı bi anda unutuveririz
siz nasılsınız canlarımmmmm, ne var ne yookk
umutcum bişey sorcam hani 15 yıllık evlisinya sen kaç yaaşındasın????
kuzum 33 yasım bitti.. ocakta..
ben geldim
nasıllsınız canlarım, kaç gündür gelemedim ama aklım hep sizde.. bu klomen beni bi tuhaf ediyo yaa, sürekli başım dönüyo gibi oluyo bi halsizlik var baş ağrısı da cabası... Rabbim görüyo yaşadıklarımızı, inşş mükafatını da tez zamanda gönderir de bütün bu yaşadıklarımızı bi anda unutuveririz
siz nasılsınız canlarımmmmm, ne var ne yookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?