Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben de çok çok özledim canımın içiiiiii, bu ara yoğunluktan klomenden yorgunluktan gelemedim...
cuma memlekete gitcez eşimin kontrolü var ben de tekrar dr. a gitcem, inşşş dediğin gibi bu ay olur kuzuummm
perşembe gününe kadar yokum kuzumm, şmdi de çok başım ağrıyo ama sizinle konuşmadan haber almadan yatmak istemedimmm bebeğimmmmmmmm

scorpionsumda iyiymiş çok şükür, geçenlerde girdim baktım yazdıklarına rahatladım çok şükür

kızlar benim gitmeme lazım kocişim homurdanarak gitti yattı ayıp olur hepinizi öptüm( umutcum seninki ayrı) iyi geceler

hadi bakalım hayırlısı meddım.hayırlı yolculuklar dılıyım .kazasız belasız inşallah
iyiymiş bitanem oda herkes ıyı cok sukur yok bı yaramazlık suan

kızlar benim gitmeme lazım kocişim homurdanarak gitti yattı ayıp olur hepinizi öptüm( umutcum seninki ayrı) iyi geceler

tatlı rüyalar destinacım...
hemen hemen aynı geçti bizim adamlar uyku odasına heralde

demin şu kapının önünden de bi adam geçti.. heralde benimkiydi o geçen ..
bnde kaçim barim... belim ağrıdı.. yatınca geçer belki..
sabahda nasıl kalkcam bilmiyom
hadi öptüm seni.. görüsürüz kuzum

kapının önündne bi adam mı geçtii ayyy koptum gece gece Allahımm kuzum benim, sen beni güldürdün ya gece gece.. RABBİM DE SENİ GÜLDÜRSÜN HER DAİM BİTANEMM..

İyi geceler balımmmmmmmm, öpüyorummm

hadi bende çıkayım artık.. gözler iyice gitmeye basladı..
sizlere tatlı rüyalar.. bol bebisli gecelerr , öptüümm kiii

çıkıyonmu gonzaleizm

bitanem gıttık gorustuk doktorla cumartesı gunuilaç verdı bana hazırandakı adetımle gıtcem başlıcaz bı aksılık cıkmassa tedavıye

hadi hayırlısı canımın içiii, ayy çok heyecanlandım gelsin teyzoşlarıımmmm.... baak teyzoşLARım diyorumm ona göreee

amiinnnn.. insaAllahh =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…