Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gelen giden yok kızçelerim
zaten olanlarda buraya gelmiyor sanırım
bende çıkıyorum biraz dinleneyim yine gelirim öpüyorum

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldım kımsecıkler yoktuuuuuuuu sıkıldımmmmmm annemlere geldımmmmmmmmmmm burada net var dıyeee sureklı gırmeıyorummmmmmmmm hal hatır sormak ıcın gectımmmm kımsecıkler yok dıyeeee baska topıke yazdımmmmmmm habıbtemmmmmm benımmmmmmmmmm cok ozledımmmm hepınızı kımse yanlıs anlamasınnnn lutfennn hepınızı cok sevıyorummmmmmm

hayalotum geçmiş olsun kuzum noldu yaaa ilaçlar yan etki yapmştr belkim

canım benım gecmıs olsunnnnnn kıyamam sanaaa sızlerı senı cok ozledımmmmm
her ne olursa olsun sızler benım ıcın bır baskasınızzz hepınızı ayrı ayrı sevıyoruymmmmmmmmmmmmmmmmm aklımda dualarımda hep sızler varsınızzzz
kımsenın benı yanlıs anlamasını ıstememmmm sızler benım ıcın herkesten farklısınızzz senın geldıgını gormedımmmmmm canım benımmmmmmmm allah sızlerın gonlunerı gore versın hepınızı ayrı ayrı opuyorummmmmmm

balkusum noldu sana kuzum yaaa

canm iim sen nasılsın neler yapyrsun?

ıyıyımmmm tatlımmmmmm tsk ederımmmmmmmmm suan turkıyedeyım kardeslerımın yanındayım ınternetım yokkk buraya da anca gelebıldımmmmmm sızlerı cok ozledımmmmmmmmmmm sende nasıl gıdıyor hersey yolundamı habıbtemmm

ıyıyıyımmmm canımmmmmmmmmm bebıste ıyı cok sukurrrrrr...6 mayısta kontrolum varrrrr bakalımmm neler degısmıss allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnn :26::26::26::26:

amiiiiiiiiin canım
elti almıştın deme sen küçüktü sanırım yaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…