- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.361
ıyıyımmmm tatlımmmmmm tsk ederımmmmmmmmm suan turkıyedeyım kardeslerımın yanındayım ınternetım yokkk buraya da anca gelebıldımmmmmm sızlerı cok ozledımmmmmmmmmmm sende nasıl gıdıyor hersey yolundamı habıbtemmm
evett tatlımmmmmm eltım oldu kucuk dahaaaaa 16lıkk hahahha ben bıle utandım yaaaaa ıste oyleee ne dıyımmmm cok komıkkk yarın hamıle kalır bu cocuk cocuk buyuturamiiiiiiiiin canım
elti almıştın deme sen küçüktü sanırım yaşı
INS IYI HABERLER GELIRSIN CANIM BENIMMMMM neden esın gıtmıyor eger kı ıkınız bır bebek ıstıyorsanızzzz sorunu sadece kadında aranmamalı kusura bakmasın gıdecekk sınırlendırmesın benı gelırım orayacanm bende iim işte doktor rahim flmi çektrmemi söledi ve eşim içnde spermgram ... bakalm salı günü gtcez ama eşim pek gtme taraftarı değil yaa
evett tatlımmmmmm eltım oldu kucuk dahaaaaa 16lıkk hahahha ben bıle utandım yaaaaa ıste oyleee ne dıyımmmm cok komıkkk yarın hamıle kalır bu cocuk cocuk buyutur
INS IYI HABERLER GELIRSIN CANIM BENIMMMMM neden esın gıtmıyor eger kı ıkınız bır bebek ıstıyorsanızzzz sorunu sadece kadında aranmamalı kusura bakmasın gıdecekk sınırlendırmesın benı gelırım oraya
olur valla öylelerinin ilk denemede olur bebişibizim gibilerde amuda kalksa yinede olmuyo işte..sizin memleket nere daha kalmışmı 16 yaşında evlilik hayret onunla evleninde gözü görmüyomu çocuk olduğunu yaa
o yemek teyapamaz şimdi der ben bi arkadaşlarımla oynayım gelim falan
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldım kımsecıkler yoktuuuuuuuu sıkıldımmmmmm annemlere geldımmmmmmmmmmm burada net var dıyeee sureklı gırmeıyorummmmmmmmm hal hatır sormak ıcın gectımmmm kımsecıkler yok dıyeeee baska topıke yazdımmmmmmm habıbtemmmmmm benımmmmmmmmmm cok ozledımmmm hepınızı kımse yanlıs anlamasınnnn lutfennn hepınızı cok sevıyorummmmmmm
hayalotum geçmiş olsun kuzum noldu yaaa ilaçlar yan etki yapmştr belkim
canım benım gecmıs olsunnnnnn kıyamam sanaaa sızlerı senı cok ozledımmmmm
her ne olursa olsun sızler benım ıcın bır baskasınızzz hepınızı ayrı ayrı sevıyoruymmmmmmmmmmmmmmmmm aklımda dualarımda hep sızler varsınızzzz
kımsenın benı yanlıs anlamasını ıstememmmm sızler benım ıcın herkesten farklısınızzz senın geldıgını gormedımmmmmm canım benımmmmmmmm allah sızlerın gonlunerı gore versın hepınızı ayrı ayrı opuyorummmmmmm
evett tatlımmmmmm eltım oldu kucuk dahaaaaa 16lıkk hahahha ben bıle utandım yaaaaa ıste oyleee ne dıyımmmm cok komıkkk yarın hamıle kalır bu cocuk cocuk buyutur
INS IYI HABERLER GELIRSIN CANIM BENIMMMMM neden esın gıtmıyor eger kı ıkınız bır bebek ıstıyorsanızzzz sorunu sadece kadında aranmamalı kusura bakmasın gıdecekk sınırlendırmesın benı gelırım oraya
balkusum noldu sana kuzum yaaa
yok keserim bugünkü ilaçlarımı daha içmedim ben
arasıra oluyodu böyle karnım ama bugün bi fena şişti dün geceden belliydi eşim dedi karnın büyümüş bi sertti akşama doğru bı fenalaştımama uzanınca kendıme geldım biraz
ben iyileştim gonzalezim şimdi midem bulanmıyor artıkın ama kasıklarım davul gibi valladoğurdum doğuracam sanki 6 aylık varmıyım acep
ıyıyıyımmmm canımmmmmmmmmm bebıste ıyı cok sukurrrrrr...6 mayısta kontrolum varrrrr bakalımmm neler degısmıss allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnnn:26::26::26::26:
melekımmmmkızlar haberiniz varmı özel mesaj yazma aralığı 5 dk ya düşmüş
dikkat et kuzum :)
amınnnnnnnnnnn
melekımmmmvallahamı
tememnassın keserim
ara ara oluyo bitanem ama bukadar şiddetli olmadıdıydı hiçhayalotummmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnn muzık dınlıyordummm sımdı gordummm senııııı...hayrolaaa habıbtemmm neyın varrrr
inşallah ii olcam canm :)) şu kocamı ikna etseydm bi:)) yaa bu kezde korku sardı rahim filmi çok zor oluyormuş dyrlar offfffff napcam yaa
ara ara oluyo bitanem ama bukadar şiddetli olmadıdıydı hiç
bende bilmiyomki kistler yapıyo galıba tek yorumlama yapacağım neden bu :26:
doktora gıttıgımdede sormak aklımagelmıyoboyle anıden karnım kasıklarım şişiyo taş gıbı sanırsınki 6 7 aylık hamıleyım. sonra bi bulantı oluyo yumurtalıklarım sancı yapıyo bende anlamıyorum
canımmmm benımmmmmmmmm doktora gıttt su kıstlerden kurtul yaaaaaa sogan suyu ıyı gelmedımı habıbtemmmmmmmmmm ıhmal etmee lutfennnnnnnn
habıb tem artık kist tedavısını bıraktıktüp bebeğe başlıcaz hazıran gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?