Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canm bende iim işte doktor rahim flmi çektrmemi söledi ve eşim içnde spermgram ... bakalm salı günü gtcez ama eşim pek gtme taraftarı değil yaa

amiiiiiiiiin canım
elti almıştın deme sen küçüktü sanırım yaşı
evett tatlımmmmmm eltım oldu kucuk dahaaaaa 16lıkk hahahha ben bıle utandım yaaaaa ıste oyleee ne dıyımmmm cok komıkkk yarın hamıle kalır bu cocuk cocuk buyutur
canm bende iim işte doktor rahim flmi çektrmemi söledi ve eşim içnde spermgram ... bakalm salı günü gtcez ama eşim pek gtme taraftarı değil yaa
INS IYI HABERLER GELIRSIN CANIM BENIMMMMM neden esın gıtmıyor eger kı ıkınız bır bebek ıstıyorsanızzzz sorunu sadece kadında aranmamalı kusura bakmasın gıdecekk sınırlendırmesın benı gelırım oraya

olur valla öylelerinin ilk denemede olur bebişi bizim gibilerde amuda kalksa yinede olmuyo işte..sizin memleket nere daha kalmışmı 16 yaşında evlilik hayret onunla evleninde gözü görmüyomu çocuk olduğunu yaa
o yemek te yapamaz şimdi der ben bi arkadaşlarımla oynayım gelim falan:52
gerçekten komik yaaaaaaaa

Son düzenleme:

cocuk hareketlerı varrrr evetttt

habıbtem hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
neka iyi etmişinnnhabıbtem ama yanlış anlaşılma olmuş kuzuhay allahım yanasılsın habıbtem ıyımısın

hayalotum geçmiş olsun kuzum noldu yaaa ilaçlar yan etki yapmştr belkim

yok keserim bugünkü ilaçlarımı daha içmedim ben
arasıra oluyodu böyle karnım ama bugün bi fena şişti dün geceden belliydi eşim dedi karnın büyümüş bi sertti akşama doğru bı fenalaştım ama uzanınca kendıme geldım biraz

habıbtem bende senı cok sevıyorumda ben olayı anlamadım kuzum ya:44::44:

valla canım beni snir ediyo sanki sanki çocuk sadece bana ait olacak ama mecbur gelecek

dikkat et kuzum :)

hayalotummmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnn muzık dınlıyordummm sımdı gordummm senııııı...hayrolaaa habıbtemmm neyın varrrr

amınnnnnnnnnnn

melekımmmmvallahamı

temem nassın keserim

inşallah ii olcam canm :)) şu kocamı ikna etseydm bi:)) yaa bu kezde korku sardı rahim filmi çok zor oluyormuş dyrlar offfffff napcam yaa

Son düzenleme:
hayalotummmmmmmmmmmmmm hosgeldınnnnnnnn muzık dınlıyordummm sımdı gordummm senııııı...hayrolaaa habıbtemmm neyın varrrr
ara ara oluyo bitanem ama bukadar şiddetli olmadıdıydı hiç
bende bilmiyomki kistler yapıyo galıba tek yorumlama yapacağım neden bu :26:
doktora gıttıgımdede sormak aklımagelmıyoboyle anıden karnım kasıklarım şişiyo taş gıbı sanırsınki 6 7 aylık hamıleyım.sonra bi bulantı oluyo yumurtalıklarım sancı yapıyo bende anlamıyorum

inşallah ii olcam canm :)) şu kocamı ikna etseydm bi:)) yaa bu kezde korku sardı rahim filmi çok zor oluyormuş dyrlar offfffff napcam yaa

sen o diyenlere bakma kuzum zor değildir.elbetteki her işin bi zorluğu var ama çekemeyeceğin bi ağrı olsa emin ol narkozlu bi işlem olurdu bu olayRabbım kolaylık nasıp etsın keserim

canımmmm benımmmmmmmmm doktora gıttt su kıstlerden kurtul yaaaaaa sogan suyu ıyı gelmedımı habıbtemmmmmmmmmm ıhmal etmee lutfennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…