- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.381
hayırlısı olsunnnn habıbtemmmm ınsallahhhhhhhhhh ıyı haberlelrle gelırsınnnnn neden hemen tup bebek dendıkı catlatma ıgnesı asılamaa olması gerekmezmıydı oncelıkleeeee
sen o diyenlere bakma kuzum zor değildir.elbetteki her işin bi zorluğu var ama çekemeyeceğin bi ağrı olsa emin ol narkozlu bi işlem olurdu bu olayRabbım kolaylık nasıp etsın keserim
inşallah kolay geçer offf
çatlatma iğnesini bana hiç bi doktor vermedi.aşılamayıda bi doktor gerek yok olmaz dedi bu ankaraya gıtmıstım gecen haftalarda dırek tüp yapalım dedi.sonra ben düşünim dedim burda ki tüp bebek merkezine gıttım oda dediki yaşınız genç isterseniz 1 kere aşılama yapalım olmazsa direk tüpe geçelim dedi.onuda eşim istemiyorfiyat bakımından vs..
oyuzden tüpe karar verdik.ama devlet hastanesine gıdıyo olsaydım yine çatlatma iğnesi vermiyodu bana doktor aşılama yapıcaktı 3 kez sonra belki laparoskopi sonra tüp bebek.okadar beklemek uğraşmak istemedik bunları orda yapmam 1 seneyi geçer habıbtem
ıns ıyı haberlerle geleceksın habıbtemmmmmmmmm allah sabır versınnnn canımmmmmmmm dualarım senınleee yeruheeeee ıns ıkız ucuz besız onuz
ıns ıyı haberlerle geleceksın habıbtemmmmmmmmm allah sabır versınnnn canımmmmmmmm dualarım senınleee yeruheeeee ıns ıkız ucuz besız onuz
slmmm men geldimnasılsınız kızlar
asetonum hoşgeldinizzzzzzzzziyiyim çok şükür sen nassın
eh işte idare eder.sen rahatsızsın galiba kıyamam hayalotuma..canım benim uzan biraz kasık ağrısına iyi gelir
aradı bugün iki kere çattım kendisinlere iyice aklı basına gelsibinşallah habıbtemmmbenım naz iremim nasıl annesi. habibin aradımı bu arada dün
onuzmu
aradı bugün iki kere çattım kendisinlere iyice aklı basına gelsib
Evettttttttttt onuzzzzzzzzzz: :
yattım dınlendım asetonumgeçti şimdi ağrılarım çok şükür
iyi sevindim canım..doktor biraz suyun azalmış ama tehlikeli bi durum yok dedi.dün eltimle konuştuğumda laf arasında sölemiştim bunu.bugün sabahın 9 unda aramış eğer suyun azsa sezeryan olursun dedi.bende doktor öle bişey sölemedi dedim.az daha dicektim felaket tellallığınamı başladın diye
bitanem son ayların zaten sık sık kontrole gıdıceksin bi aksılık olmadan tamamlıcan rabbımın ıznıyle ınsallahbakma sen o eltiye
öle zaten annemde mayısın 15 i gibi gelecek yanıma ondanda güç alırım ben
hadi bakalımay asetonum ya valla bak doğurur doğurmz gir yaz he çatlarım ben meraktan
yazmaz olurmuyum hiç bitanem..oğlumun resminide eklerim görürsünüz teyzesii
asetonum ben heyecan yaptım uyuyamam şimcik ya
inşallah kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?