Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlısı olsunnnn habıbtemmmm ınsallahhhhhhhhhh ıyı haberlelrle gelırsınnnnn neden hemen tup bebek dendıkı catlatma ıgnesı asılamaa olması gerekmezmıydı oncelıkleeeee

çatlatma iğnesini bana hiç bi doktor vermedi.aşılamayıda bi doktor gerek yok olmaz dedi bu ankaraya gıtmıstım gecen haftalarda dırek tüp yapalım dedi.sonra ben düşünim dedim burda ki tüp bebek merkezine gıttım oda dediki yaşınız genç isterseniz 1 kere aşılama yapalım olmazsa direk tüpe geçelim dedi.onuda eşim istemiyor fiyat bakımından vs..
oyuzden tüpe karar verdik.ama devlet hastanesine gıdıyo olsaydım yine çatlatma iğnesi vermiyodu bana doktor aşılama yapıcaktı 3 kez sonra belki laparoskopi sonra tüp bebek.okadar beklemek uğraşmak istemedik bunları orda yapmam 1 seneyi geçer habıbtem

inşallah kolay geçer offf

kolay geçicek keserim ınanıyorum ben hem normal muaneden tek bi farkı ilaç verilmesi sancısıda adet sancısı kadar oluyomuş kasıklarında hissediyomuşun sadece okadarher ay çekiyoruz o sancıyı öyle düşün.bazı yerlerde çok abartılı yazıyolar inan bana hem çok ağrılı bişey olsa herkes gıder anestezi alır bu fılmı defalarca cektıren var bu şekil demekki öyle bi ağrı yok ortada.

Son düzenleme:

ıns ıyı haberlerle geleceksın habıbtemmmmmmmmm allah sabır versınnnn canımmmmmmmm dualarım senınleee yeruheeeee ıns ıkız ucuz besız onuz

yattım dınlendım asetonumgeçti şimdi ağrılarımçok şükür

iyi sevindim canım..doktor biraz suyun azalmış ama tehlikeli bi durum yok dedi.dün eltimle konuştuğumda laf arasında sölemiştim bunu.bugün sabahın 9 unda aramış eğer suyun azsa sezeryan olursun dedi.bende doktor öle bişey sölemedi dedim.az daha dicektim felaket tellallığınamı başladın diye

bitanem son ayların zaten sık sık kontrole gıdıceksin bi aksılık olmadan tamamlıcan rabbımın ıznıyle ınsallahbakma sen o eltiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…