Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhab ben perşembe günü 4’30da çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesi günü 10 gün boyunca 1 gün arayla ilişkiye girin demişti cumartesi günü başlıycaktık fakat biz cumartesi günü birlikte olamadık iğne olalı 3 gün oluyo geç kalmış sayılırmıyım yani ilişkiye girsekte bi faydası olur mu ? çocuk olma ihtimali nedir bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız lütfen şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

AY kıyamam canım benimmm... zor durumm.. ama kahvaltı yapınn.. tost yapınn ... salata yapın ...

AY kıyamam canım benimmm... zor durumm.. ama kahvaltı yapınn.. tost yapınn ... salata yapın ...

walla hemide 2 bardaktan yapmıştım bana bakliyat protoin olsun die 2 akşam yeriz diodum ama ewet çay demleyip yumurtalı ekmek yapıcam kendimede 1 dilim kepek ekmeğine yapıcam kocişe 1 kocaekmeği kızartıcam öle istedi beyimiz napcaz e e mecburrr

şekerim bunu iğneyi kullanan kızlar bilirler gelirler birazdan.. ama Allah tan ümit kesilmez olacaksa olur zaten devam edin siz çalışmalara..

bestekıssçeeemm sana sağlıklı yumurtalı ekmek tarifi verimmm du .. yağın içine atma güzelim yımırtalı ekmekçiklerii...

yumurtanı hazırlaaa.. seviyorsan içine birez lor peyniri doğrunmış maydonoz yaprakları da atabilirsin... ( sıvı yağ ekle çırptığın yumurtaya) sonra teflon tavanı ısıt.... ısınınca azıcık sıvı yağ ya da tereyağı ( tercihe göre) ama sakın margarin kullanma çok zararlı ekmeklerini batır yumurtaya at tavaya
altını üsütünü pişirrr... hem böylece diyetin bozulmazz.. diğer türlü çok yağ çekiyor ekmekler.. yalnız ekmeklerini düzgün kesmen gerekiyor .. diğer türlü her tarafı eşit pişmez,,,,, AFİYET OLSUN.. Acıktım mı ne

süpermiş hem de daha pratik allah razı olsun yawrrrıııııııııımmmmmmm

canım adetin son 3 aya göre 31 gün sürüyor.buda demkki adetin 1 gün gecikmiş oluyorbebiş senleyse olmassın.değilse 1 hafta içinde olman gerekir ama inşallah meleğin seninledir bitanem
hayalotuumm kuuussumm nerdesiinnn
çıkmıştım bitanem gelen olduda bi tanıdığımızın akrabası öldürülmüş haberi geldi üzüldüm Allah rahmet eylesin.düzcede oturuyolarmış sabah tv ye falanda çıkmışlar hatta
slm kızlar ben geldimm
nasılsınız bakalımmm
hoşgeldinizzzzzzzzzzz

ben geldimm haylotum umudum gitti
ben görmedim bitanem daha önce çıkmıştım ben

canım merhaba.yumurta iğne vurulduktan sonra 24 -36 saat arası çatlar.Ama Allah büyüktür hiç belli olmaz bu işler .sen çalışmaktan vazgeçme devam edin ..Rabbim gönlünüze göre versin...

canımmm başınız sağolsunnn.. çok kötü olmuş yaa..

canımmm başınız sağolsunnn.. çok kötü olmuş yaa..

basınız sağolsun hayalotum

sağolun kızçelerde ben bu kişiyi tanımıyodum.burda oturan bi komşumuzun görümcesi rahmetli kişi
Allah ıslah etsin böyle kocalarıkadına zaten hep çektirmiş en sonundada canına varana kadar kadıncağızın2 de çocuğu varmış

canbonlarım başım çok kötü ağrıyo hala ya
adet olcam sanırım sata göre 10 gün kaldı
midemde bulanıyo 1 saattir offf bu nerden çıktı yine ya

asetonumm nassınnnn ... minnak nasıllll.... o da heyecanlıdır şimdi anneciğine kavuşacağı içinnnn

iyiyiz cok şükür gün sayıyoruz işte.. valla benim heyecanlı olduğum kesin onuda bilemem ama annesine kıyamaz o..nerden bulacak benim gibi onu seveniii

canbonlarım başım çok kötü ağrıyo hala ya
adet olcam sanırım sata göre 10 gün kaldı
midemde bulanıyo 1 saattir offf bu nerden çıktı yine ya

geçmiş olsun hayalotumm. migrenin varsa midene vuruyor olabilir bendede oluyor çünkü kuvvetli bi ağrı kesici yok mu:26:

ecehanım hoşgeldinnnhayırlısı olsun çok sevındım haberım yoktu benım:44::44:dualrım senınle kuzum tutcak inşallah bu sefer

çok çok sagol canım hİç umudum yok ama inş bu sefer tutar.. haberinin olmamasını çok dogal, söylememiştim burda canımk.,ibak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…