- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.761
sen ne yapıcaksın bakimben gledim ama,,. selencelkim de gitmiss :26:
kısçeler.. yemek yapmam lazım benimde.. çıkayım da yemek yapim barim..
haydin görsürük
bende patlican kebabi pirinc pilav cacik nasil
ah priorim ah bu pazartesi tam bi kabustu çarşamba 1 saat erken çıkış koparmak için 40 takla attm senin de 1saatininde.... dedim sustum artık...bende yemeğimin olmnamasını tercihederdim ben burda kuru fasulye pilav yedim bask bişi gelmedi eşim aradı kuru pilav yemiş fabrakada akşamda dün den taptım hazır olsun die kuru pilav war anlıcağın yemek yapmamış olmayı tercih ederdimmmmmmmmm
AY kıyamam canım benimmm... zor durumm.. ama kahvaltı yapınn.. tost yapınn ... salata yapın ...
merhab ben perşembe günü 4’30da çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesi günü 10 gün boyunca 1 gün arayla ilişkiye girin demişti cumartesi günü başlıycaktık fakat biz cumartesi günü birlikte olamadık iğne olalı 3 gün oluyo geç kalmış sayılırmıyım yani ilişkiye girsekte bi faydası olur mu ? çocuk olma ihtimali nedir bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız lütfen şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
walla hemide 2 bardaktan yapmıştım bana bakliyat protoin olsun die 2 akşam yeriz diodum ama ewet çay demleyip yumurtalı ekmek yapıcam kendimede 1 dilim kepek ekmeğine yapıcam kocişe 1 kocaekmeği kızartıcam öle istedi beyimiz napcaz e e mecburrr
bestekıssçeeemm sana sağlıklı yumurtalı ekmek tarifi verimmm du .. yağın içine atma güzelim yımırtalı ekmekçiklerii...
yumurtanı hazırlaaa.. seviyorsan içine birez lor peyniri doğrunmış maydonoz yaprakları da atabilirsin... ( sıvı yağ ekle çırptığın yumurtaya) sonra teflon tavanı ısıt.... ısınınca azıcık sıvı yağ ya da tereyağı ( tercihe göre) ama sakın margarin kullanma çok zararlıekmeklerini batır yumurtaya at tavaya
altını üsütünü pişirrr... hem böylece diyetin bozulmazz.. diğer türlü çok yağ çekiyor ekmekler.. yalnız ekmeklerini düzgün kesmen gerekiyor .. diğer türlü her tarafı eşit pişmez,,,,, AFİYET OLSUN..Acıktım mı ne
canım adetin son 3 aya göre 31 gün sürüyor.buda demkki adetin 1 gün gecikmiş oluyormerhaba canım bana göre gecikti ebeye göre sadece 1 gün gecikmiş. bende pko olduğu için adet düzensizliği var sana adet satlarımı yazayım. Ocak 25, Şubat 28, Mart 28, nisan hala olmadı. valla bende anlamadım ne zaman adet olcam. kaç günüm geçti kafayı sıyırcam yakında:S
çıkmıştım bitanemhayalotuummkuuussumm nerdesiinnn
hoşgeldinizzzzzzzzzzzslm kızlar ben geldimm
nasılsınız bakalımmm
ben görmedim bitanem daha önce çıkmıştım benben geldimm haylotum umudum gitti
merhab ben perşembe günü 4’30da çatlatma iğnesi oldum doktorum cumartesi günü 10 gün boyunca 1 gün arayla ilişkiye girin demişti cumartesi günü başlıycaktık fakat biz cumartesi günü birlikte olamadık iğne olalı 3 gün oluyo geç kalmış sayılırmıyım yani ilişkiye girsekte bi faydası olur mu ? çocuk olma ihtimali nedir bu konu hakkında bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız lütfen şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
bencede super kacgundur canm cekiyordu eve geldm simdi hayalimi gerceklestireyim barim sizleride beklerim buyrun tabisen ne yapıcaksın bakim
uf süper sana gelilim bari bu akşam
çıkmıştım bitanemgelen olduda bi tanıdığımızın akrabası öldürülmüş haberi geldi üzüldüm Allah rahmet eylesin.düzcede oturuyolarmış sabah tv ye falanda çıkmışlar hatta ...
basınız sağolsun hayalotum
canımmm başınız sağolsunnn.. çok kötü olmuş yaa..
basınız sağolsun hayalotum
asetonumm nassınnnn ... minnak nasıllll.... o da heyecanlıdır şimdi anneciğine kavuşacağı içinnnn
canbonlarım başım çok kötü ağrıyo hala ya
adet olcam sanırım sata göre 10 gün kaldı
midemde bulanıyo 1 saattir offf bu nerden çıktı yine ya
ecehanım hoşgeldinnnhayırlısı olsun çok sevındım haberım yoktu benım:44::44:dualrım senınle kuzum tutcak inşallah bu sefer
gecmis olsun cnm belkide adet omazsıncanbonlarım başım çok kötü ağrıyo hala ya
adet olcam sanırım sata göre 10 gün kaldı
midemde bulanıyo 1 saattir offf bu nerden çıktı yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?