Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaaaaaaaaaa priorim allah seni napmasın emikalbime iniyodu sevinçten yaaaa
aha ilk gördüm böyle oldum
sonra böyle oldum
tam böyle yapıp halaya geçiyordumki
ahanda birden böyle oldum
inşallah rüyan hayırlara çıksın gerçek olsun inşallah

nasıl heyecan yaratıyooo di meee

gonzalezim senin ilaca bakarken yeni açılmış bu topik.alıntı yaptım bu ilacı kimse bulamamış dahabende bakım burda sorım bi belkim istanbulda vardır yoksada artık beklemekten başka çaren yok doktorunla konuşup

Kızlar aramadığım yer kalmadı, İzmir, Denizli, Konya. Bulamadım maalesef. Bulan, yada ne bileyim elinde olup da kullanmayan var mı? Satın alabilirim. Başka dhea lar varmış ama cesaret edemiyorum. Dr Biosteron yazmıştı. Mayısın 2. haftası ithal edilecekmiş ama ben hemen kullanmak istiyorum.

amin şekerparemm aminn

kızlarrr ben geldim çok şükür hsg yi çektirdim fazla acı duymadım sadece aleti yerleştirirken ve ilacı verirken biraz acıdı...ama çok şükürr kurtuldum kafamda çok büyütmüşüm...3 gibi sonuçlarımı alcamm....

keserimmm kuzucummm hadi geçmişlen olsun bebemmm .. hayırlı sonuçlar al inşallah

keserim çok sevındım canım
inşallah sonucuda güzel çıkcak...geçmiş olsun

sonuçlarımı aldım tüplerde iltihap var oyüzden tam olarak görünmemiş diğer ay tekrar çekicez dedi moralim bozuldu napcam bilemedim bir sürü ilaç verdi

sonuçlarımı aldım tüplerde iltihap var oyüzden tam olarak görünmemiş diğer ay tekrar çekicez dedi moralim bozuldu napcam bilemedim bir sürü ilaç verdi

kuzucummm üzülme bakiimm.. bak ilaç vermişlerrr geçecekk sonra iyi olcak herşeyy.. ya tedavisi olamayan bişi olsaydı datlımm.. toparlan bakimm yok onda bişiiii...

canım cok gecmıs olsun nerede cektırdın? bende cekılıp cekılmemekte kararsızım:26::26::18:

priorim gülbişim sernesim saolasınız canlarımm yarın yine gidicem ilaç yazcak doktor moralman çökmüş durumdayım canım sıkılıyor belkide düpler kapalıdır saatlerdr ağla ağla kafayı yiycem....

canım cok gecmıs olsun nerede cektırdın? bende cekılıp cekılmemekte kararsızım:26::26::18:

saolasn canm ben yozgatta özel hastanede çektrdm bence hemen gdp çktr erteleme....benm iltihap çıktı ilaç kullancam 1 ay sonra tekrar çektrcem ama okadr kötüm ki sinrlerm bozuldu napcam aynı stresi tekrar yaşıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…