Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlaar kimseckler yokmu napiyonuz kocisleri gorunce burayi unuttunuzmu oh.benm kocacim ise gitti canm skılıyor :-(

Herkeslere iyi geceler canlarım tatlı ve bol bebişli rüyalar inş meleklerimiz yüzünden uyuyamayacagımız çabucak günler gelir o günler inş yakındır

bnde uyuya kalmısım.. uyudum büyüdüm dermişimm
yaw .. kısçelerim.. benim şu ilaç.. Ankara'da yada net de ki satıslarında da yok ..
Ankara'da ki teyzemizin kızı.. kaç yere bakdım, bakdırdım depolara varıncaya kadar dedi..
şuan elimizde yok, piyasada yok, yurtdısından geldiği için, 10 güne kadar gümrükten geçmesini bekliyoruz <<<< demisler..
sbah arayıp dicem...bulamazsanız arayıp dr hanımla görüselim dedilerdi...
bakalım nolcak.. haydin ben çıkam.. görüsmek üzere

Son düzenleme:

kuzucummm ilacın adını ver bana bi de ben bakiimm olaar mı :44::44::44:

Günaydın kısçelerrrrrrrr...

benim hcg 64 müşşş..

hemşire dedi gözün aydın hamilesin

elim ayağım titredi nolduğumu bilemedim

sonra gözümü bi açtım ki rüyaymış

ve kendime dedim ki sen ancak rüyanda hamile kalırsın

Son düzenleme:

ayy nasil heycanlandm bilemezsin ama ruyaymis ins bigun bu mujdeyi aynen boyle verirsin yani hepimiz veririz boyle mujdeler ins

gunaydinn iyiym tsk sen naslsin aksam nerelerdeydiniz yaa cok skldm iyi alistim ha ben size ;-)

iyiym tatlım sağol... şekerim ben akşamları pek giremiyorumm... dün akşam bi niyetlendim ama misafir geldi... bir de bankacıyım işler yoğun çok arada kaçamak yapıyorum .. giriyorum foruma

priorim inan rüyada olsa bende heyecanlandım..rüyan bu ay çıksında gör bayramı o zaman...topicte halay çekeriz

priorim inan rüyada olsa bende heyecanlandım..rüyan bu ay çıksında gör bayramı o zaman...topicte halay çekeriz

asetonum günaydın.. minnak a da günaydın akşam benim evde minnaklar vardı pek bi güzellerdi.. inş canım Allah hayırlısını versin ... evet çoook heyecanlıdııı.. bat 3 mayıs benim.. ama ne bebişş ne adet hiç bi belirti yokk :44::44: ama kendimi dinlemiomm onu öğrendimm..

sanada günaydın bitanem.bat ın yakınmış.bendede hiç belirti yoktu aynen kendini dinlemeyeceksin inancınıda kaybetme yeter.tabiii bide çalışmalara devamm

sanada günaydın bitanem.bat ın yakınmış.bendede hiç belirti yoktu aynen kendini dinlemeyeceksin inancınıda kaybetme yeter.tabiii bide çalışmalara devamm

şekerim geçen ay kendimi çok kaptırdım.. oram ağrıyı buramda sızı var şu tarafımı hissetmiom dedim.. test yaptırdım kriz geçirdim bişi yokmuşş.. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım benim hepimizee inşallah

niyee kimseciklerrrrr yokkk :44::44:...

tatilll yarınnn .....

gelin burayaaaa

ben yalnız kaldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…