- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #47.781
çıkmıştım bitanemgelen olduda bi tanıdığımızın akrabası öldürülmüş haberi geldi üzüldüm Allah rahmet eylesin.düzcede oturuyolarmış sabah tv ye falanda çıkmışlar hatta
bak mesaj kutun dolmuş yineeeee
bnde uyuya kalmısım..uyudum büyüdüm dermişimm
yaw .. kısçelerim.. benim şu ilaç.. Ankara'da yada net de ki satıslarında da yok ..
Ankara'da ki teyzemizin kızı.. kaç yere bakdım, bakdırdım depolara varıncaya kadar dedi..
şuan elimizde yok, piyasada yok, yurtdısından geldiği için, 10 güne kadar gümrükten geçmesini bekliyoruz <<<< demisler..
sbah arayıp dicem...bulamazsanız arayıp dr hanımla görüselim dedilerdi...
bakalım nolcak..haydin ben çıkam.. görüsmek üzere
günaydın kısçem nasılsın bakiimmm bu sabahh .
Günaydın kısçelerrrrrrrr...
benim hcg 64 müşşş..
hemşire dedi gözün aydın hamilesin
elim ayağım titredinolduğumu bilemedim
sonra gözümü bi açtım ki rüyaymış
ve kendime dedim ki sen ancak rüyanda hamile kalırsın
gunaydinniyiym tsk sen naslsin aksam nerelerdeydiniz yaa cok skldm iyi alistim ha ben size ;-)
ayy nasil heycanlandm bilemezsinama ruyaymis ins bigun bu mujdeyi aynen boyle verirsin yani hepimiz veririz boyle mujdeler ins
priorim inan rüyada olsa bende heyecanlandım..rüyan bu ay çıksında gör bayramı o zaman...topicte halay çekeriz
sanada günaydın bitanem.bat ın yakınmış.bendede hiç belirti yoktu aynen kendini dinlemeyeceksin inancınıda kaybetme yeter.tabiii bide çalışmalara devamm
bugün çok şükür geçti asetonumgeçmiş olsun hayalotumm. migrenin varsa midene vuruyor olabilir bendede oluyor çünkü kuvvetli bi ağrı kesici yok mu:26:
inşallah kuzum benim dularım seninle ecehanımçok çok sagol canım hİç umudum yok ama inş bu sefer tutar.. haberinin olmamasını çok dogal, söylememiştim burda canımk.,ibak
keşkeeeeeeegecmis olsun cnm belkide adet omazsın
hemşirem avatarın neka güzel olmuş yaaakizlaar kimseckler yokmu napiyonuz kocisleri gorunce burayi unuttunuzmu oh.benm kocacim ise gitti canm skılıyor :-(
valla bende haberlerde olduğu kadar biliyorum umudumAAAnasıl olmus öylee :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?