- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.801
çok şükür destinam
sen nasılsın..hoşgeldinnn
hepinizden Allah razı olsun kızlar geçicek tabi bu günler ama çok zor olucak. İnş. hayırlısı olur artık rabbime bıraktım. en çok dış gebelikten korkuyorum. Size değerlerimi yazayım son adet tarihim 28 mart
29 nisan: 4,25
3 mayıs:74.6
7 mayıs:122.75
8 mayıs:181.5
9 mayıs: 215.67
hehehehe yüzümü gören cennetlik demi çoook mübarek insanım yaww biliyorum
iyiyim kuzucum ev bakmayla uğraştık den nasılsın
normal değilmiş canım bugün başka bi doktora daha gittim o da normal değil düşecek dedii maleseffkuzummm değerlerin gayet normal değil mi ya, burda hamiş arkadaşlarımız var onlar daha iyi bilir tabi ama:44:
normal değilmiş canım bugün başka bi doktora daha gittim o da normal değil düşecek dedii maleseff((((
kuzum valla ben çoğuna çocuk düşünmüyoruz demek zorunda kaldım, çünkü biri anlayış gösterse biri göstermiyor... ve ben onca anlayış gösteren insanınn içinden nedense anlayışsızlara sağlanıp kalıyorum.. günlerce üzüyorum kendimi :26:
ama eşinin patronuna da eşine de bayıldım kuzum, Allah gönüllerine göre versin ya ne kadar anayışlı insanlarmış
kuzum bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran, seni anlayacak olan insan zaten bi çaba sarfetmeden anlar.. hem birileri yanlış anlamasın diye ekstra çaba sarfederek, farkında olmadan kendini üzer ve yıpratırsın kuzum
hoşgeldin kuzuuummmm
ev mi bakıyorsunuz, çok yorucu iş yaa inşş gönlünüze göre bi ev bulursunuz çok uğraşmadan bitanemm
Hakkınızda hayırlısı olsun canımın içii,bol bol dua et olur mu kuzum
normal değilmiş canım bugün başka bi doktora daha gittim o da normal değil düşecek dedii maleseff((((
üzüldüm canım yaaa ilk gebeliğinmi ????
değerlerin 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyomuş canm. daha kesede görünmüyo. kistik görüntü vara ama kese diyemem %99 düşecek dedi. bakalım eşime ctesi tekrar gelin teti yenileyelim demiş iç mi dış gebelik mi diye bakcak ona göre ya normal düşcek ya operasyonla alacaklarmış(((
evet canım 1,5 senelik uğraş sonucunda olmuştu
ngasg kuzumm bu ay ben de klomen +çatlatma iğnesi kullandım ve silkeletme olayını biz de her seferinde yaptık canımın içiii , inşş güzel haberler veririm ben de sizeeee
ama şuan adetime 6 gün var vee hiiiç bi belirtim yoksen bişe yaşadın mı kuzum geçen ay da böyle oldu ve 1 hafta geçtikten sonra adet oldum.. inş bu ay sonu güzel olur
hehehehe yüzümü gören cennetlik demi çoook mübarek insanım yaww biliyorum
iyiyim kuzucum ev bakmayla uğraştık den nasılsın
öncelikle inşallah rabbimden bir mucize gerçekleşirde kendini sağlıklı bi şekilde gösterir kararamım.
ama senın hakkında hayırsızsa sağlıksız bı gebelıkse eger sonucu bu şekil bile olsa Rabbim büyük kuzum.ya sabır dıycez..Rabbım daha beterını gostermesın.hep hayırlsıını ıste.ve cok guclu ol..
amin canım hep dua edyorum. şu an ezan başladı burda okunan ezanlar hürmetine Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın. Eğer nasibimde varsa evladım sımsıkı tutunsun sağlıklı şekilde annesinin rahmine tutunsunn bırakmasın beni ben onu bırakmak isttemiyorum çünküüü
cennetlıksın destınam
oyyyy çok zor ya rabbım işinizi kolaylaştırsın inşallah.
nolsun bitanem kırmızıları bekliyom işte
%1lik mucize bekliyorum canım Allahtan ümit kesilmez tabii. hayırlısı diyorumm inş. bu olmazsa en kısa zamanda tekrar anne olurum. güçlü oolmaya çalışıyorum ama bazen öyle bir doluyorum ki canımm ağlamaya başlıyorum. elim hep karnımda uyurken bile tutuyomuşum eşim öyle diyo :) neyse cancağızlarım eşim kızıyo gel diyoo. yarın burda olurum ben tam gün öpüyorum hepinizi
bizimde tam tersi meddim.uçan kuş biliyor sanki.bu birden oldu ve kalabalıklaştı bi anda.inanırmısın yüzyüze bakıpta evlendiğimden buyana tanışamadığım kişiler bile biliyor artık malesefhani ilk zamanlar çok yıprattı beni bu süreç çok ağlattılar ama onada alışıyorsun.aslında belki daha çok güçlendiriyolar seni biyandanda.. tartışılır bi konu..ama bunlar gerçekten çok iyi insanlar.yemin ederim o gece ikimizde çok kötü olduk.hani o benim için üzüldü ben benim için üzülüyor diye üzüldüm bugünde eşim anlatırken gözleri doldu birden sanki ama güldüde.o bana göre daha bi duygusal gibi geliyor benim yengeç burcu olmama rağmen hani dedim böyle durumda kalınca ne denilebilir.aslında eşimin dediği en doğrusu ama yinede oda üzülmüş belli buduruma. sanırım bunları düşünmemek en iyisi.sonuçta nekadar plan yaparsan yap hayat ters yönden akıyor...
amin canım hep dua edyorum. şu an ezan başladı burda okunan ezanlar hürmetine Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın. Eğer nasibimde varsa evladım sımsıkı tutunsun sağlıklı şekilde annesinin rahmine tutunsunn bırakmasın beni ben onu bırakmak isttemiyorum çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?