Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzummm değerlerin gayet normal değil mi ya, burda hamiş arkadaşlarımız var onlar daha iyi bilir tabi ama:44:

hehehehe yüzümü gören cennetlik demi çoook mübarek insanım yaww biliyorum

iyiyim kuzucum ev bakmayla uğraştık den nasılsın

hoşgeldin kuzuuummmm
ev mi bakıyorsunuz, çok yorucu iş yaa inşş gönlünüze göre bi ev bulursunuz çok uğraşmadan bitanemm

bizimde tam tersi meddim.uçan kuş biliyor sanki.bu birden oldu ve kalabalıklaştı bi anda.inanırmısın yüzyüze bakıpta evlendiğimden buyana tanışamadığım kişiler bile biliyor artık malesefhani ilk zamanlar çok yıprattı beni bu süreç çok ağlattılar ama onada alışıyorsun.aslında belki daha çok güçlendiriyolar seni biyandanda.. tartışılır bi konu..ama bunlar gerçekten çok iyi insanlar.yemin ederim o gece ikimizde çok kötü olduk.hani o benim için üzüldü ben benim için üzülüyor diye üzüldümbugünde eşim anlatırken gözleri doldu birden sanki ama güldüde.o bana göre daha bi duygusal gibi geliyor benim yengeç burcu olmama rağmenhani dedim böyle durumda kalınca ne denilebilir.aslında eşimin dediği en doğrusu ama yinede oda üzülmüş belli buduruma.sanırım bunları düşünmemek en iyisi.sonuçta nekadar plan yaparsan yap hayat ters yönden akıyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun canımın içii,bol bol dua et olur mu kuzum

amin canım hep dua edyorum. şu an ezan başladı burda okunan ezanlar hürmetine Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın. Eğer nasibimde varsa evladım sımsıkı tutunsun sağlıklı şekilde annesinin rahmine tutunsunn bırakmasın beni ben onu bırakmak isttemiyorum çünküüü

ngasg kuzumm bu ay ben de klomen +çatlatma iğnesi kullandım ve silkeletme olayını biz de her seferinde yaptık canımın içiii , inşş güzel haberler veririm ben de sizeeee
ama şuan adetime 6 gün var vee hiiiç bi belirtim yok sen bişe yaşadın mı kuzum geçen ay da böyle oldu ve 1 hafta geçtikten sonra adet oldum.. inş bu ay sonu güzel olur

öncelikle inşallah rabbimden bir mucize gerçekleşirde kendini sağlıklı bi şekilde gösterir kararamım.
ama senın hakkında hayırsızsa sağlıksız bı gebelıkse eger sonucu bu şekil bile olsa Rabbim büyük kuzum.ya sabır dıycez..Rabbım daha beterını gostermesın.hep hayırlsıını ıste.ve cok guclu ol..

hadi bakalım inşallah kuzum

klomen çooook zor be bende kullandım menapoza girmiş gibiydim heheheehhe

%1lik mucize bekliyorum canım Allahtan ümit kesilmez tabii. hayırlısı diyorumm inş. bu olmazsa en kısa zamanda tekrar anne olurum. güçlü oolmaya çalışıyorum ama bazen öyle bir doluyorum ki canımm ağlamaya başlıyorum. elim hep karnımda uyurken bile tutuyomuşum eşim öyle diyo :) neyse cancağızlarım eşim kızıyo gel diyoo. yarın burda olurum ben tam gün öpüyorum hepinizi

aminnnnn....hakında hayırlısı ne ise onu yaşatsın rabbim..

kuzum tabi ağlıcan yeri gediğinde içine atma sakın.ama yıpratmada kendini.eşinin yanında ol herşey rabbimden...yarın gorusuruz ınsallah allaha emanet olun

millete laf lazım be kuzum, bişeyi duyar duymaz yaymakta üstlerine yok maşallaah.. uzatttıkça uzatıp, ekledikçe ekliyolar bi de
Rabbim eşinin patronu gibi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın hepimiziii
dediğin gibi düşünmemek en iyisi, içinden nasıl geliyosa öyle yaşıyacaksın vee kimsenin dediğine takılmayacaksın... aslında hayat felsefemiz bu olsa her şey çook daha güzel olcak ama nerdeeeeeee??? ah ahhh.. hele bi de yengeç kadınıyız kii işimiz çooook daha zor

inş kuzum inşş dularım seninle bitanem, Rabbim hakkınızda hayırlısnı versin.. eğer hayırlı ve sağlıklı bi bebekse kuzun seni bırakmaz merak etme bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…