Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorcipim,meddcezirim,ngasgım nasılsınız kızçelerim

iyiyim demek adet olmuş kuşummmm..çok şükür diyeyimmm.
ama az önce bulantım başladı..akşam yemekte köfte yedim o mu ağır geldi bilmiyorum..oy oyyy.işte yesen bi türlü yemesen ayrı türlü..
aniden kaybolursam meraketmeyın tatlımmm

cnm tabi bhcg nin artısı da önemlii..sen yine de yaptırırsın..ama kimyasalda genelde ilk değerdüşük çıkıyor için rahat olsun senin değerin gayet güzel bence

önemli kuzum normalde yeni gebeliklerde değerin 2günde 2 kat yükselmesi lazım.ama senin değerin iyi maşallahama yinede yaptır tabi
bende sıkıldım içim daraldı.Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..

tamam kuzum aniden kaybolursan kesin banyodasındır
nasılmış benim teyzoşum anlat bakım

Son düzenleme:

inşallah salı günü yaptığımda yükselirrr ya ...:44::44:

tamam kuzum aniden kaybolursan kesin banyodasındır
nasılmış benim teyzoşum anlat bakım

iyidir herlad ekuzummmm
ctesi görcez kendileri,niiiiiii
inşallah edepsizlik edip bacaklarını açarsa belki cinsiyetini bile öğrenebilirizzzzzzzzzzzzzzz
halsız iştahsız saçmasapan bi haldeyimmmm..ruh gibiyim yaaa toparlanamadım henüzzz..evin haline baktıkça kaçasım geliyo valla..biri gelse eve rezil oludkkkk...e kocişte hafta içiç bişey yapamıyo yorgun ona da yazıkkkkkkkkkkofffffoffffff

hepinizden Allah razı olsun kızlar geçicek tabi bu günler ama çok zor olucak. İnş. hayırlısı olur artık rabbime bıraktım. en çok dış gebelikten korkuyorum. Size değerlerimi yazayım son adet tarihim 28 mart
29 nisan: 4,25
3 mayıs:74.6
7 mayıs:122.75
8 mayıs:181.5
9 mayıs: 215.67

kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum..
daha önce demiştim benimkinin patronunun eşi 2 ay önce hamile olduğunu öğrenmişti.Bazı hamileler vardır hani küçük görürler kalamayanları havalı konuşurlar.hepimiz yaşadık zamanında..ama bu anlattığım kişi öyle biri değil tam tersine onlara yemeğe gittiğimiz akşam yüzüme bakamadı anladım gözlerinden.bian bende hamile kalsam herhalde böyle olurdum dedim içimden.ben ona orda kaç haftalık oldu dedim karnını okşadım.7.haftamız üzülme seninde olcak inşallah dedi.dua ediyorum sana inan bana dedi.
bu anlattığım kişiler haliyle maddi durum açısından bizden kat ve kat üstünler.Rabbim daha çoğunu versin.kadın hamile kaldığından beri hediye geliyor hep firma çalışanlarından..benim eşim patronunun eşiyle aynı odada çalışıyor gün boyu.bugünde hediyelerin içinden mavi bi ayakkabı çıkmış.eşim bakmak istemiş merakla ama patronu önünü kapamış bi şekilde ...sonra eşide çekilde çocuk bakmak istiyor demiş .patronuda yok bakma sen demiş.ama bunu derken açıklama getirmiş.hani şuan tedavi aşamasındayız ya üzülmesini istememiş adam bakarken ayakkabıya.inanıyorumda gerçekten böyle dusunduklerıne cunku yuzlerınden belli oluyor.eşimde yok abi ne alaka amcasıyım ben onun demiş.
hani sormak istediğim böyle karşılaşmalarda nasıl çaba sarfediyonuz.yani ben beni düşünen kişilerde onlara gerçekten üzülmediğimi nasıl anlatabilirim.gözlerinde yanlış anlaşılmak istemiyorum

inşallah bitanemaçcak annesi inşallah teyzoşuda yelek örcek
atlatcan anım bugunlerıde cok az kaldı ev de dağınık kalsın boşverben gelırım toparlarım valla ıstersen

Az önce alıntı yapmıştım ama hepsi gitti şimdi aklımda kalanlara yazacağım nolur kimse alınmasın

Hoşbulduk hayalotum nasılsın canımın içiii, neee en doğurgan burç yengeç miymiş anam yoksa ben yengeç deil miyim bak şüpheye düştüm şimdik :44: albuki bütün özlelliklerini de taşıyodum ama kendimi yengeçlerin yüz karası ilan ediyoruuumm

karamkaram kuzumm nolur sakin ol... henüz kimyasal bi gebelik bile yaşayamayan biri olarak yazıyorum eminim çok zor bi durumdur.. ama herşeyin hayırlısı bitanem.. biz herzaman hayırlsını sağlıklısını istemiyor muyduk? Rabbim böylesini uygun gördüyse eminim vardır bi bildiği... hem kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik yaşama olasılığın da çok yüksek, lütfen yıpratma kendini ve bol bol dua et kuzumm.. inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bitanem

scorpionsumm, yerim ben sizii mden mi bulanıyo teyzoşum yarmazlığa mı başlamış oy oy oyyyy kuzum benimmmmm :52:

ngasgımm kuzummmm çok çok sevindim bitanem, sağlıcakla kucağına da alırsın inş bebeğimmm

Son düzenleme:

değerler artmış karamım ama ben hiç gebelik yaşamadığım için tam bilmiyorum bu durumları:26:
doktor değer iyide kesemi yok dedi.yoksa değerlerde düşükmü dedi:26:

tek sığınağım önce rabbim sonra eşim canım. dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden rabbim bu evledımdan sonra sağlıklı sıhhatlisini nasip eder inş. hepimize. çok sağol bu arada canım

kuzum yengeçlerin yüz karası heeebu tam bana uygun oldubendede bütün özellikleri mevcuttu meğersem bu yokmuş

kuzum valla ben çoğuna çocuk düşünmüyoruz demek zorunda kaldım, çünkü biri anlayış gösterse biri göstermiyor... ve ben onca anlayış gösteren insanınn içinden nedense anlayışsızlara sağlanıp kalıyorum.. günlerce üzüyorum kendimi :26:
ama eşinin patronuna da eşine de bayıldım kuzum, Allah gönüllerine göre versin ya ne kadar anayışlı insanlarmış
kuzum bence içinden nasıl geliyorsa öyle davran, seni anlayacak olan insan zaten bi çaba sarfetmeden anlar.. hem birileri yanlış anlamasın diye ekstra çaba sarfederek, farkında olmadan kendini üzer ve yıpratırsın kuzum

değerler artmış karamım ama ben hiç gebelik yaşamadığım için tam bilmiyorum bu durumları:26:
doktor değer iyide kesemi yok dedi.yoksa değerlerde düşükmü dedi:26:

değerlerin 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyomuş canm. daha kesede görünmüyo. kistik görüntü vara ama kese diyemem %99 düşecek dedi. bakalım eşime ctesi tekrar gelin teti yenileyelim demiş iç mi dış gebelik mi diye bakcak ona göre ya normal düşcek ya operasyonla alacaklarmış (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…