- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.781
scorcipim,meddcezirim,ngasgım nasılsınız kızçelerim
biraz moralim bozuldu canım üzüldm karama ya benim kide yükselmesse ben o zaman sağlık ocağına gideyimde salı günü tekrar baktırayım beta hcg ye artış olmuş mu sonçta önemli bir şey dimi hayalotum :44::44::44:
biraz moralim bozuldu canım üzüldm karama ya benim kide yükselmesse ben o zaman sağlık ocağına gideyimde salı günü tekrar baktırayım beta hcg ye artış olmuş mu sonçta önemli bir şey dimi hayalotum :44::44::44:
iyiyim demek adet olmuş kuşummmm..çok şükür diyeyimmm.
ama az önce bulantım başladı..akşam yemekte köfte yedim o mu ağır geldi bilmiyorum..oy oyyy.işte yesen bi türlü yemesen ayrı türlü..
aniden kaybolursam meraketmeyın tatlımmm
cnm tabi bhcg nin artısı da önemlii..sen yine de yaptırırsın..ama kimyasalda genelde ilk değerdüşük çıkıyor için rahat olsun senin değerin gayet güzel bence
önemli kuzum normalde yeni gebeliklerde değerin 2günde 2 kat yükselmesi lazım.ama senin değerin iyi maşallahama yinede yaptır tabi
bende sıkıldım içim daraldı.Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..
inşallah salı günü yaptığımda yükselirrr ya ...:44::44:
tamam kuzum aniden kaybolursan kesin banyodasındır
nasılmış benim teyzoşum anlat bakım
iyidir herlad ekuzummmm
ctesi görcez kendileri,niiiiiii
inşallah edepsizlik edip bacaklarını açarsa belki cinsiyetini bile öğrenebilirizzzzzzzzzzzzzzz
halsız iştahsız saçmasapan bi haldeyimmmm..ruh gibiyim yaaa toparlanamadım henüzzz..evin haline baktıkça kaçasım geliyo valla..biri gelse eve rezil oludkkkk...e kocişte hafta içiç bişey yapamıyo yorgun ona da yazıkkkkkkkkkkofffffoffffff
hepinizden Allah razı olsun kızlar geçicek tabi bu günler ama çok zor olucak. İnş. hayırlısı olur artık rabbime bıraktım. en çok dış gebelikten korkuyorum. Size değerlerimi yazayım son adet tarihim 28 mart
29 nisan: 4,25
3 mayıs:74.6
7 mayıs:122.75
8 mayıs:181.5
9 mayıs: 215.67
Az önce alıntı yapmıştım ama hepsi gittişimdi aklımda kalanlara yazacağım nolur kimse alınmasın
Hoşbulduk hayalotum nasılsın canımın içiii, neee en doğurgan burç yengeç miymişanam yoksa ben yengeç deil miyim bak şüpheye düştüm şimdik :44: albuki bütün özlelliklerini de taşıyodum ama kendimi yengeçlerin yüz karası ilan ediyoruuumm
karamkaram kuzumm nolur sakin ol... henüz kimyasal bi gebelik bile yaşayamayan biri olarak yazıyorum eminim çok zor bi durumdur.. ama herşeyin hayırlısı bitanem.. biz herzaman hayırlsını sağlıklısını istemiyor muyduk? Rabbim böylesini uygun gördüyse eminim vardır bi bildiği... hem kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik yaşama olasılığın da çok yüksek, lütfen yıpratma kendini ve bol bol dua et kuzumm.. inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bitanem
scorpionsumm, yerim ben sizii mden mi bulanıyo teyzoşum yarmazlığa mı başlamış oy oy oyyyy kuzum benimmmmm:52:
ngasgımm kuzummmm çok çok sevindim bitanem, sağlıcakla kucağına da alırsın inş bebeğimmm
Az önce alıntı yapmıştım ama hepsi gittişimdi aklımda kalanlara yazacağım nolur kimse alınmasın
Hoşbulduk hayalotum nasılsın canımın içiii, neee en doğurgan burç yengeç miymişanam yoksa ben yengeç deil miyim bak şüpheye düştüm şimdik :44: albuki bütün özlelliklerini de taşıyodum ama kendimi yengeçlerin yüz karası ilan ediyoruuumm
karamkaram kuzumm nolur sakin ol... henüz kimyasal bi gebelik bile yaşayamayan biri olarak yazıyorum eminim çok zor bi durumdur.. ama herşeyin hayırlısı bitanem.. biz herzaman hayırlsını sağlıklısını istemiyor muyduk? Rabbim böylesini uygun gördüyse eminim vardır bi bildiği... hem kimyasaldan sonra sağlıklı bi gebelik yaşama olasılığın da çok yüksek, lütfen yıpratma kendini ve bol bol dua et kuzumm.. inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursun bitanem
scorpionsumm, yerim ben sizii mden mi bulanıyo teyzoşum yarmazlığa mı başlamış oy oy oyyyy kuzum benimmmmm:52:
ngasgımm kuzummmm çok çok sevindim bitanem, sağlıcakla kucağına da alırsın inş bebeğimmm
kızlar meraba nabersiniz ??????
kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum..
daha önce demiştim benimkinin patronunun eşi 2 ay önce hamile olduğunu öğrenmişti.Bazı hamileler vardır hani küçük görürler kalamayanları havalı konuşurlar.hepimiz yaşadık zamanında..ama bu anlattığım kişi öyle biri değil tam tersine onlara yemeğe gittiğimiz akşam yüzüme bakamadı anladım gözlerinden.bian bende hamile kalsam herhalde böyle olurdum dedim içimden.ben ona orda kaç haftalık oldu dedim karnını okşadım.7.haftamız üzülme seninde olcak inşallah dedi.dua ediyorum sana inan bana dedi.
bu anlattığım kişiler haliyle maddi durum açısından bizden kat ve kat üstünler.Rabbim daha çoğunu versin.kadın hamile kaldığından beri hediye geliyor hep firma çalışanlarından..benim eşim patronunun eşiyle aynı odada çalışıyor gün boyu.bugünde hediyelerin içinden mavi bi ayakkabı çıkmış.eşim bakmak istemiş merakla ama patronu önünü kapamış bi şekilde ...sonra eşide çekilde çocuk bakmak istiyor demiş .patronuda yok bakma sen demiş.ama bunu derken açıklama getirmiş.hani şuan tedavi aşamasındayız ya üzülmesini istememiş adam bakarken ayakkabıya.inanıyorumda gerçekten böyle dusunduklerıne cunku yuzlerınden belli oluyor.eşimde yok abi ne alaka amcasıyım ben onun demiş.
hani sormak istediğim böyle karşılaşmalarda nasıl çaba sarfediyonuz.yani ben beni düşünen kişilerde onlara gerçekten üzülmediğimi nasıl anlatabilirim.gözlerinde yanlış anlaşılmak istemiyorum
değerler artmış karamım ama ben hiç gebelik yaşamadığım için tam bilmiyorum bu durumları:26:
doktor değer iyide kesemi yok dedi.yoksa değerlerde düşükmü dedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?