Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

heyy gidiim heyy. ecehanın bska topiklerde geziyorr.. asılama topiklerinde

seni de benide, bizi de unutttu sanırsam bu kısçe

görüyorum arada ama buraya gelmeden , asılama topiğinde yazıp gidiyor sanki

alaala:26:
neysem iyiymiş ozaman sonuçta gelir nasılsa

Son düzenleme:
huu ben geleli yarımsaat oluyo elmalısekerimm

hsbuldum hsbuldum.. gelin makarna yiyelim.. taze pişiyo.. hayalot gibi dünden kalma değil

haha hahah haha
yalancı sen makarna koyarkene yarım saat olmuştur saate iyi baktınmı
yaw makarnayı herkes pişirir bi sulu yemek yapta görelim

bak artık bende bilmiyom bat tarihimi.. hesapalıyom.. snrada günüm geçiyo deyip hayal kuruom

şmdi makarnayı hangi iştahla yicem ben

Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş

slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum ağlaya ağlaya hamilelik haberimi vermiştim size ve şu an ağlaya ağlaya yazıyorum. Çünkü hamileliğim sonlanmak üzere bebeğimin düşmesini bekliyorum umutsuzca. Hcg değerlerim çok az yükseliyor ve progesteron sonucumda çok düşük. doktorum %99 düşücek dedi. Kesemiz görünmüyo iç mi yoksa dş gebelik mi bilemiyrz. ssevincim kursağımda kaldı ne yapıcam ne edicem bilemiyrm. Tek yapabildiğim rabbime sığınmak. Ben seni bırakmıycam yavrum sende beni bırakma diyorum bu güne kadar hep umudum vardı ama bugün o da son buldu. başka bir doktora daha gittim aynı şeyleri söylesi kelimeler boğazıma düğümleniyo bağıra bağıra ağlama istiyorum ama yapamıyorum eşimi düşünüyorum o da benim kadar üzgün.Ne olur dua edin bana elimden bişey gelmiyoo evladımı göz göre göre kaybedicem. rüyama bile girdi kan pıhtısı olarak yere düştü tuttum onu 3 damla kan sıçradı. Çok zormuş rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. biliyorum o şu an bi kan pıhtısı ama benim canımda kanımda o benim doğmamış yavrum kokusunu içime çekemediğm kucağıma alamayacağım minicik meleğim. neyse yazamıyrm artık. Allaha emanet olun dualarınızda benide unutmayın. Dua ile kalın.....

canımmm gözün aydınnn..
Rabbim sağsağlimkucağına almayı nasıbetsinnn
darısı tüm kızçelerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

evetttttttttttttt..evettttttttttttttttt..
kızlar kesinlikle silkeletin kendinizii..vallaçok işe yarıyor bizden söylemesi..

merhaba cnm..sanırım seninle yeni karşılaşıyoruz..öncelikle çok çok geçmiş olsun..ama lütfen üzme kendini..seninle aynı şeyleri bende yaşadım..ocak ayında hamile kaldım 9 gün sürdü..en başından belliydi kimyasalolacağı..değerim yavaş yükseliyordu..üzülmedim diyemem ama bu dünyanın sonu değildi..çok araştırdım forumları okudum..kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığını çok insan yazmıştı..doktorum da hamile kalabildiğini biliyoruz artık hiç kafana takma keyfine bak..ister korun ister korunmadan devam et dedi..biz korunmamayı tercih ettik..ve ben kimyasal gebelikten sonra sadece 1 kez adet gördüm..bak şimdi minnakımla 3. ayı dolduruyoruz çok şükür..
yüreğine su serpecek tek bir düşünce var.öncelikle hayırlı olan bu değilmiş..Rabbimin bir bildiği var elbet..kusurlu embriyolar tutunamaz ve düşermiş..ilerde daha büyük sorunlar acılar ve üzüntüler yaşatabilirdi sana..
biliyorum bu günler çok zor..helede adet olmayı beklemek..kan değerinin düşüşünü beklemek..ama eminim çok yakında yenıden hamile olacaksın..ve sağlıkla gelecek bebişin..
adetin yoğun ve sancılı olabilir cnm..ben işten izin almış 2 gün dinlenmiştim..acayip sancılarım olmuştu..sonuçta rahim zarımız kalınlaşıyo hamilelikte ve atılması zorlaşıyo..
Allh yardımcın olsun..ama bu gnler geçecek sabret ve şükret..ve bol bol hayırlısı için dua et..dualarım seninle...

bak artık bende bilmiyom bat tarihimi.. hesapalıyom.. snrada günüm geçiyo deyip hayal kuruom

şmdi makarnayı hangi iştahla yicem ben

bitanem bende hayal kuruyom çalışma bile yapamadık hemide hayal kurmak bedava sonuçta
hem bu ay olmassa ilaca başlıcan kuzum üzülme

karam karam
canım çok üzüldüm belkide hayırlı bir evlat olmaycaktı sana belki hastalıklı olacaktı her şerde vardır bir hikmet hakkında hayırlısı olsun canım ya...inşallah çok yakın zamanda tekrar hamile kalırsın...

Son düzenleme:

canım nasıl yardımım dokunur yada nasıl sana duygularımı ifade etsem bilemiyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.Ama ne olur yıpratma kendini rabbim daha büyük sıkıntılara sokmasın.eşine ve sana uzun ömür ve sağlık nasip etsin yine olur bu sefer inan sorunsuz bi şekilde alıcaksın meleğini kucağına..çok arkadaşımız yaşadı anlattıklarını scorpionsumuzda yaşadı ve 2 . ayında çok şükür hamile kaldı..darısı başına olur inşallah.eşinle en kolay şekilde atlatırsınız inşallah bu durumu.demekki rabbim böyle uygun gördü bundada bi hayır vardır emin oldemekki sağlıksız bir gebelikti..ben inanıyorumki tekrar bizlere o güzel haberi vericeksin vakti zamanı geldiğinde.Biran önce kendini toparlarsın inşallah aramıza dönersin.dualrım seninle ....

biraz moralim bozuldu canım üzüldm karama ya benim kide yükselmesse ben o zaman sağlık ocağına gideyimde salı günü tekrar baktırayım beta hcg ye artış olmuş mu sonçta önemli bir şey dimi hayalotum :44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…