- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.761
heyy gidiim heyy.ecehanın bska topiklerde geziyorr.. asılama topiklerinde
seni de benide, bizi de unutttu sanırsam bu kısçe
görüyorum arada ama buraya gelmeden , asılama topiğinde yazıp gidiyor sanki
yalancı sen makarna koyarkene yarım saat olmuştur saate iyi baktınmıhuu ben geleli yarımsaat oluyo elmalısekerimm
hsbuldum hsbuldum.. gelin makarna yiyelim.. taze pişiyo..hayalot gibi dünden kalma değil
hahahahah haha
sanki bi ıslaklık var.. geliyo gibi mi acepp nee
alalaala unutmuşum napam:44::44::44:hani ben unuttum yazaydın ya
eniştem biz meraktan çatlıyoz sen gidiyon yol diyon yaçıkar kuzum çıkar orası bellide işte ahhh bu merak yokmu çok tehlikeli bişeymiş büyüyünce anladım
hadi bakalım hayırlısı bende batları hesaplıyomşimdi düzensiz ya 28 günde bir oolursam bat dünmüş 30 günde bir olursam bat yarın 34 olursam bat 14ünde yaw olsamda kurtulsam yasmine başlasam tüpe başlıcaz diye tarıhlerıde kaçırdık
demeeegelmez inşallah gelemiyesiceee
yoksa gelsin işte ne uğraştıyo bunlar bizleri yaaa
Kızlarrrr şimdi ebe aradııııı çok şükür HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEĞER 4den 79a yükselmişşşş
geldim geldim çok yoğun bir gündü önce genell cerrah gittim fıtık meselesini anlattın hamileysen kalır doğumdan sonra ameliyat olursun dedi kan tahlili yaptırdım veeeeeee sonuççç pozitif hamileyimmmhala inanamıyorum cidden büyük bir hikmet ve mucizee...226.43 çıktı beta hcg degeri...bence olacak mı diye düşünmeyin ummadığınız anda karşınıza çıkıyorrr...hep karnım ağrırdı adet olacağım zannederdim ama olmadııı...gögus ucumu çıkınca acırdı bir ara adet tarihinden önce ara ara halsizlikler vardıı....rabbim burdaki herkese nasip etsinnn inşallahhh...herkesiii öpüyorummm
inşallah teker tekr olacak herkes hamile olmayan kalmaycak burda ben inanıyorummm....inşallah sende adet olmassın hamile olursun canımm....ben kendi halayımı çekmedimmm yaaa dur çekeyimmm
bu arada kendinizi silkeletinnn mutlaka bu ay ilk defa denedimmm belkide o vesile olmuştur yada klomen yada proklatin düştüğü için...ama silkelesinder eşleriniz bacaklarınızdan tutup yukarı kaldırıp sağa sola sallasınlarr...inş olacak rabbim herkese nasip etsin
slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum ağlaya ağlaya hamilelik haberimi vermiştim size ve şu an ağlaya ağlaya yazıyorum. Çünkü hamileliğim sonlanmak üzere bebeğimin düşmesini bekliyorum umutsuzca. Hcg değerlerim çok az yükseliyor ve progesteron sonucumda çok düşük. doktorum %99 düşücek dedi. Kesemiz görünmüyo iç mi yoksa dş gebelik mi bilemiyrz. ssevincim kursağımda kaldı ne yapıcam ne edicem bilemiyrm. Tek yapabildiğim rabbime sığınmak. Ben seni bırakmıycam yavrum sende beni bırakma diyorum bu güne kadar hep umudum vardı ama bugün o da son buldu. başka bir doktora daha gittim aynı şeyleri söylesi kelimeler boğazıma düğümleniyo bağıra bağıra ağlama istiyorum ama yapamıyorum eşimi düşünüyorum o da benim kadar üzgün.Ne olur dua edin bana elimden bişey gelmiyoo evladımı göz göre göre kaybedicem. rüyama bile girdi kan pıhtısı olarak yere düştü tuttum onu 3 damla kan sıçradı. Çok zormuş rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. biliyorum o şu an bi kan pıhtısı ama benim canımda kanımda o benim doğmamış yavrum kokusunu içime çekemediğm kucağıma alamayacağım minicik meleğim. neyse yazamıyrm artık. Allaha emanet olun dualarınızda benide unutmayın. Dua ile kalın.....
bak artık bende bilmiyom bat tarihimi.. hesapalıyom.. snrada günüm geçiyo deyip hayal kuruom
şmdi makarnayı hangi iştahla yicem ben
offf dağlaar off
gitcekdim bide kan tahliline koca bi 0 alıp gelcekdim demek ki
canımmm gözün aydınnn..
Rabbim sağsağlimkucağına almayı nasıbetsinnn
darısı tüm kızçelerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum ağlaya ağlaya hamilelik haberimi vermiştim size ve şu an ağlaya ağlaya yazıyorum. Çünkü hamileliğim sonlanmak üzere bebeğimin düşmesini bekliyorum umutsuzca. Hcg değerlerim çok az yükseliyor ve progesteron sonucumda çok düşük. doktorum %99 düşücek dedi. Kesemiz görünmüyo iç mi yoksa dş gebelik mi bilemiyrz. ssevincim kursağımda kaldı ne yapıcam ne edicem bilemiyrm. Tek yapabildiğim rabbime sığınmak. Ben seni bırakmıycam yavrum sende beni bırakma diyorum bu güne kadar hep umudum vardı ama bugün o da son buldu. başka bir doktora daha gittim aynı şeyleri söylesi kelimeler boğazıma düğümleniyo bağıra bağıra ağlama istiyorum ama yapamıyorum eşimi düşünüyorum o da benim kadar üzgün.Ne olur dua edin bana elimden bişey gelmiyoo evladımı göz göre göre kaybedicem. rüyama bile girdi kan pıhtısı olarak yere düştü tuttum onu 3 damla kan sıçradı. Çok zormuş rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. biliyorum o şu an bi kan pıhtısı ama benim canımda kanımda o benim doğmamış yavrum kokusunu içime çekemediğm kucağıma alamayacağım minicik meleğim. neyse yazamıyrm artık. Allaha emanet olun dualarınızda benide unutmayın. Dua ile kalın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?