- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #48.921
çalış seninde olurkimbilirrr :)
msj sayıları yüksek olupta, aynı 5 kalp taşıyanlrın zoruna gitmis olabilir :)
bu sekilde bir istekte bulunmus olabilirler topikde sürekli dile getirip, haksızlık oluyor gibi..
bizden alınınca onlara gitmeyecek sonuçta bir kalp :)
yinede bilemeyiz tabii
slm kızlar nasılsınız?geçmişi okuyarak geldim:)misafirlerimizide gönderdk çok tatlı bebişleri var ya..
ngasg kuzumm bu ay ben de klomen +çatlatma iğnesi kullandım ve silkeletme olayını biz de her seferinde yaptık canımın içiii , inşş güzel haberler veririm ben de sizeeee
ama şuan adetime 6 gün var vee hiiiç bi belirtim yoksen bişe yaşadın mı kuzum geçen ay da böyle oldu ve 1 hafta geçtikten sonra adet oldum.. inş bu ay sonu güzel olur
çalış seninde olur
Günaydın kızlarrrr
günaydın herkese
benimkiler hep geldi.. duramadılar yine kandırdılar benii((
şu gebelik takviminden de nefret ediyorum bu yüzden deburaya her geldikçe canım acıyo
yönetim benim halimi ne bilsin,16yılım dolcak ağustosta bunu ne bilsin olamayıp, gözüne batar gibi şu takvim birde sinirlerimi iyice bozuyoo
ben bi süre gelmesem iyi olucak galibacünkü git gide hiç umudum kalmıyoooo, nolcak bu halimiz diye
bir bebeğimiz olsun deyince, bir bebeğimiz olur muu
günaydın gördün mü ngs de hamiş minicik bi parça şeklinde karnın da daha 5 haftalık mış başı falan oluşcakmış senin kaç gün oldu
sagol canım benım ınsallah olacak olacak olacakinşallah canım olacakkk ben umudumu kesmiştim 8 ay olmadı spermin yolculuğu bir mucizee...biz istedeğimiz zaman değilde rabbim kendi istediği zaman veriyorrr....rabbim nasip etsin inşallaaahh herkese bana bile yaşadıklarım şaka gibi geliyoorr eşim doktor pozitif diyene kadar inanamadı...şimdi namaz kılcağım ve herkesin için dua edceğim selametle öptüüümmm herkesi
aynen bebegım benımde:26:bu arada sanıyorum benim kırmızılar kendini göstermeye hazırlanıyor
belim ağrıyo bacaklarım kopuyo karnım ağrıyo haiften hafiften
ya umudum sen kan vermedinmi hala ben anlamadım senin işi gitmicekmiydin bugun gonzalezim bişey olduda benmi kaçırdım acep olayı:44::44::44:
canım benım hayırlısıyla alırsın kucagına ınsallah ılk bebgınmı senın?:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda
benım kulagımıda cınlat nolur noluuuuro masada beddua ederken kulağını çınlatırım artıkkk
bende gecen ay denedım ama sonuc husrandıflaşhh flaşhh.. flaşhh hamişlikte son nokta .silkelen hamis oll
Allahım yarabbim.. ne günlere kaldık..
geriç ben silkelenmedim..umudum yoktu cünkü ama.. nebilim bu adetim de benim bisey var yaww :44::44:
yolu mu şaşırdı netti,,insaAllah 9ay boyunca hep şaşırır
canım benım duamdasın hakkından hayırlısı olsun ınsallahslm kızlar bi kaç gündür giremiyorum ağlaya ağlaya hamilelik haberimi vermiştim size ve şu an ağlaya ağlaya yazıyorum. Çünkü hamileliğim sonlanmak üzere bebeğimin düşmesini bekliyorum umutsuzca. Hcg değerlerim çok az yükseliyor ve progesteron sonucumda çok düşük. doktorum %99 düşücek dedi. Kesemiz görünmüyo iç mi yoksa dş gebelik mi bilemiyrz. ssevincim kursağımda kaldı ne yapıcam ne edicem bilemiyrm. Tek yapabildiğim rabbime sığınmak. Ben seni bırakmıycam yavrum sende beni bırakma diyorum bu güne kadar hep umudum vardı ama bugün o da son buldu. başka bir doktora daha gittim aynı şeyleri söylesi kelimeler boğazıma düğümleniyo bağıra bağıra ağlama istiyorum ama yapamıyorum eşimi düşünüyorum o da benim kadar üzgün.Ne olur dua edin bana elimden bişey gelmiyoo evladımı göz göre göre kaybedicem. rüyama bile girdi kan pıhtısı olarak yere düştü tuttum onu 3 damla kan sıçradı. Çok zormuş rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. biliyorum o şu an bi kan pıhtısı ama benim canımda kanımda o benim doğmamış yavrum kokusunu içime çekemediğm kucağıma alamayacağım minicik meleğim. neyse yazamıyrm artık. Allaha emanet olun dualarınızda benide unutmayın. Dua ile kalın.....
Allah razı olsun canımm. Hyırlısı tabi ama insanın canı çok yanıyomuş çok zormuş. Rabbim duyduğun an annelik duygusunu veriyomuş. içim bin parça ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. herkes sağlıksızsa düşsün ne olcak dediğinde öyle canım yanıyo ki içimden ben onu bırakmıcam obebeğimde annesini bırakmıcak annesi kadar inatçı o da diyorum. ama kötü sonada yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Ne olur dua edin bana şu an ağlamak ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. hayırlı cumalar dua ile kalınsagol canım benım ınsallah olacak olacak olacak
aynen bebegım benımde:26:
canım benım hayırlısıyla alırsın kucagına ınsallah ılk bebgınmı senın?
benım kulagımıda cınlat nolur noluuuur
bende gecen ay denedım ama sonuc husrandı
canım benım duamdasın hakkından hayırlısı olsun ınsallah
ngs adına çok sevindim canım. Ben bebeğimi geçen cuma buldum bu cuma kaybedeceğim günü bekliyorum;( sağlıksız gebelikmişiz %99 düşük dediler, miniğim canım kanım benden gidicekmişş. Annesini nırakacakmış teyzesi ;(
bitanem çok özür dilerim ama allahtan herşey belki de dğişir değerlerin he olamaz mı üzülme rabbim bu mübarek gün bütün dualarını kabul eylesin senin le tüm kalbimiz tezesinin goncası yerim bn ikinizide üzme kendini daha çok etkilenmesin morelini yüksek tut en azından hamile kalabiliosun bak ne güzelllllllllll buda bi umut
ya canım benım senı cok cok ıyı anlıyorum gecen gun bı akrabamızın 2 tane cocugunun oldugunu ogrendım bu akrabamın tam 15 sene cocugu olmamıs umudunu kaybetmısken 1 kızı olmus kızı 5 yasında sımdı bıde oglu oldu masallah yanı bıraz daha sabret sana sabret dıyorum ama ben 2 senede cıldırasım gelıyo o yuzden senı anlıyorum canım benım ama umudunu kaybetmegünaydın herkese
benimkiler hep geldi.. duramadılar yine kandırdılar benii((
şu gebelik takviminden de nefret ediyorum bu yüzden deburaya her geldikçe canım acıyo
yönetim benim halimi ne bilsin,16yılım dolcak ağustosta bunu ne bilsin olamayıp, gözüne batar gibi şu takvim birde sinirlerimi iyice bozuyoo
ben bi süre gelmesem iyi olucak galibacünkü git gide hiç umudum kalmıyoooo, nolcak bu halimiz diye
bir bebeğimiz olsun deyince, bir bebeğimiz olur muu
karam sana progestan verdımı doktor
özür dilenecek bişey yok bitanem nerden bileceksin ki. Allahıma sığınıyorum yapacakk bişeyim yok %1 ihtimalde olsa bebeğimi bana bağışla diyorum... Almasın benden ben çok istedim onuu ne hayaller kurdum ne dualar ettim bu kadar erken olmamalıydı benden gidişi. Acısı çokk büyük. Gidersede annesini beklesin cennetin kapısında minik kelebeğim.
özür dilenecek bişey yok bitanem nerden bileceksin ki. Allahıma sığınıyorum yapacakk bişeyim yok %1 ihtimalde olsa bebeğimi bana bağışla diyorum... Almasın benden ben çok istedim onuu ne hayaller kurdum ne dualar ettim bu kadar erken olmamalıydı benden gidişi. Acısı çokk büyük. Gidersede annesini beklesin cennetin kapısında minik kelebeğim.
vermedi sernesimm
peki ne şikayetin wardı da bu çıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?