Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çalış seninde olur
slm kızlar nasılsınız?geçmişi okuyarak geldim:)misafirlerimizide gönderdk çok tatlı bebişleri var ya..

darısı başına inşalalhhh

canımm meddi cezirim adete bir iki gün kalaya kadar kendinde belirti arama...valla ben hç hissetmedimm göğsüm ağrımıyordum ucuna bakıyordum sıktığım zaman ağrıyordu sadece sanki adet olacakmışım gibi karın ağrılarım vardı adet günümde ve uykudan uyandığımda ayakta duramaycak kadar bir halsizlik vardı başkada bir belirti olmadı ama en başından beri beyaz su gibi akıntı vardı halada devam ediyor inşallah sende bu ay hamilesindir canımmm...

çalış seninde olur

derdim o olaydı, gece-gündüz yazardım.. :)
topikde sürekli dile getirirdim.. ki.. kalbim çoğaldı deyip sevinmistim.. :)

ama bizim kalplerimiz birilerine batmış olucak ki, dile getirip, buraya geliş amaçlarını unutmus kisiler galiba :)

neyse ben naçizane fikrimi söyledim..
yada 5 kalpten sonra.. GOLD üye.. Altın üye.. Gümüs üye gibi nitelendirilebilirdi :)

günaydın herkese

benimkiler hep geldi.. duramadılar yine kandırdılar benii ((

şu gebelik takviminden de nefret ediyorum bu yüzden de buraya her geldikçe canım acıyo

yönetim benim halimi ne bilsin, 16yılım dolcak ağustosta bunu ne bilsin olamayıp, gözüne batar gibi şu takvim birde sinirlerimi iyice bozuyoo

ben bi süre gelmesem iyi olucak galiba cünkü git gide hiç umudum kalmıyoooo, nolcak bu halimiz diye
bir bebeğimiz olsun deyince, bir bebeğimiz olur muu

canım ne olur öyle konuşma Rabbim büyüktür vardır zamanı elbet..biliyorum ben bu kadar üzülürken
senin yüreğinin yangını hepimizden büyük ama ne olur sen inançlı bi insansın bu bizim sınavımız mış..
tabi insan bazen katlanamıyo ama unutma arkadaşım bizi ayakta tutan az da olsa umudumuz olması onuda kaybedersek biz bu sınavı kaybetmiş oluruz Rabbim bunun mükafatını vercektir elbet ben inanıyorum

günaydın gördün mü ngs de hamiş minicik bi parça şeklinde karnın da daha 5 haftalık mış başı falan oluşcakmış senin kaç gün oldu

ngs adına çok sevindim canım. ben bebeğimi geçen cuma buldum bu cuma kaybedeceğim günü bekliyorum;( sağlıksız gebelikmişiz %99 düşük dediler, miniğim canım kanım benden gidicekmişş. annesini nırakacakmış teyzesi ;(

sagol canım benım ınsallah olacak olacak olacak
aynen bebegım benımde:26:
:18::18: evet..bir iki gündür yalancı sancılarım oluyor..bugün kalktım hastane çantasını hazırladım nolur nolmaz diye:18::18: aslında seviniyorum ama korkuyorumda
canım benım hayırlısıyla alırsın kucagına ınsallah ılk bebgınmı senın?
o masada beddua ederken kulağını çınlatırım artıkkk
benım kulagımıda cınlat nolur noluuuur
bende gecen ay denedım ama sonuc husrandı
canım benım duamdasın hakkından hayırlısı olsun ınsallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun canımm. Hyırlısı tabi ama insanın canı çok yanıyomuş çok zormuş. Rabbim duyduğun an annelik duygusunu veriyomuş. içim bin parça ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. herkes sağlıksızsa düşsün ne olcak dediğinde öyle canım yanıyo ki içimden ben onu bırakmıcam obebeğimde annesini bırakmıcak annesi kadar inatçı o da diyorum. ama kötü sonada yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Ne olur dua edin bana şu an ağlamak ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. hayırlı cumalar dua ile kalın

bitanem çok özür dilerim ama allahtan herşey belki de dğişir değerlerin he olamaz mı üzülme rabbim bu mübarek gün bütün dualarını kabul eylesin senin le tüm kalbimiz tezesinin goncası yerim bn ikinizide üzme kendini daha çok etkilenmesin morelini yüksek tut en azından hamile kalabiliosun bak ne güzelllllllllll buda bi umut

özür dilenecek bişey yok bitanem nerden bileceksin ki. Allahıma sığınıyorum yapacakk bişeyim yok %1 ihtimalde olsa bebeğimi bana bağışla diyorum... Almasın benden ben çok istedim onuu ne hayaller kurdum ne dualar ettim bu kadar erken olmamalıydı benden gidişi. Acısı çokk büyük. Gidersede annesini beklesin cennetin kapısında minik kelebeğim.

ya canım benım senı cok cok ıyı anlıyorum gecen gun bı akrabamızın 2 tane cocugunun oldugunu ogrendım bu akrabamın tam 15 sene cocugu olmamıs umudunu kaybetmısken 1 kızı olmus kızı 5 yasında sımdı bıde oglu oldu masallah yanı bıraz daha sabret sana sabret dıyorum ama ben 2 senede cıldırasım gelıyo o yuzden senı anlıyorum canım benım ama umudunu kaybetme

bak bu ayetlere guven canım ben oyle yapıyorum

1)Biz insanlara bir rahmet taddırdığımız zaman onunla sevinirler;kendi ellerinin takdim ettiği dolayısıyla onlara bir kötülük isabet ettiğinde hemen umutsuzluğa kapılırlar.
(RUM:36)

2)"...Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin.Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah'ın
rahmetinden umut kesmez."
(YUSUF:87)

3)(Benden onlara) De ki :"Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım.Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin.Şüphesiz Allah bütün günahları bağışlar.Çünkü O bağışlayandır,esirgeyendir."
(ZÜMER:53)

Bak ne güzel yamış kızçem umudunu yitirme

peki ne şikayetin wardı da bu çıktı ortaya

vermedi sernesimm

aslında bana adetıme 10 gun kala verıyo doktor daha ıyı tutunsun dıye ama bı turlu tutunamadı
benım kız kardesımde bos gebelık gecırdı kese dagınıktı o cok progestan ıcmıstı kendı kendıne dusmedı kurtaj oldu 7 haftalıkken
o yuzden vardır doktorların bı bıldıgı canım bak ne guzel hıc olmazsa hamıle kalabıldın onu arkası gelır
ınsallah dusmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…