Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: "Allahümme bârik lena fî recebe ve şa'bân ve belliğna ramazan (Allah'ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır)."

karamım deme bak bu gece bol bol dua et kuzum yarın 3 aylar başlıyor.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.üzülme bundada vardır bi hayır.
abdest almaya gitcektim hayalotum bi baktım başlamış. yapabildiğim ttek şey dua etmek. hayırlısı benden gitmesiymiş demek kii kopacağız belkide bu akşam birbirimizden. yinede Rabbime şükürler olsun ki 1 haftada olsa bana anneliği yaşattı ne olduğunu tattırdı. İlk anneler günümü böyle geçirmek varmış ;( . Bu mübarek aylarda Rabbim yardımcımız olsun

Rabbim yardımcın olsun karamım.diyecek söz bulamadım inan ..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.ama emin ol şuan sonucu olumsuz olsada yakın bir zmanada sağlıklı bir şekilde tekrar yaşayacaksın bu duyguyu..Allahım dualarımızı kabul etse sağlıklı bi şeilde meleğini sana bağışlasa bu gecede..bugün inan tek duam sen oldun

Allah kat kat razı olsun canım. keşke yerleşmiş olsa tutunmuş olsa annesine ne adaklar adadım ne dilekler diledim onun içiin bi bilsen. Fırtınalar kopuyo içimde dünyam yıkıldı

Allah kat kat razı olsun canım. keşke yerleşmiş olsa tutunmuş olsa annesine ne adaklar adadım ne dilekler diledim onun içiin bi bilsen. Fırtınalar kopuyo içimde dünyam yıkıldı

inşallah kuzum.keşke olsa..
inşallah adaklarını gerçekleştireceğin günlerde gelcek balım.ben inanyorum.Şuan bi sınavdan geçiyosun ve bunu en başarılı şekilde geçiceğine inanıyorum ben senin..Rabbim sevdiği kullarını imtihana koyarmış.sabrını denermiş bakalım beni nekadar seviyor diye..ve biliyorum ben senin bu durumu sağlıklı bi şekilde atlatıcağını..ya varis teşbihi çekebilirsin bitanem.dualarımız kabul olur inşallah...

İnş. canım çekiyorum canım bol bol selavat getiriyorum. hamile kalmadan önce hep zekeriya aleyhisselamın duasını okurdum:
''RABBİM BANADA KATINDA TERTEMİZ BİR SOY NASİP ET. ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''

karamım ben çıkıyorum kuzum yarın gorusuruz ınsallah.dualrım senınle bitanem..Rabbim yardımcın olsun inşallah ...hayırlı geceler bitanem..

Hoşbuldum canım hayalotum bitanem nasılsın,inşallah Rabbim bu hayırlı günlerde gönlündeki dileğini hayırlısıyla kabul eder.İnan hep aklımdasın hep dualarımdasınız.
Canımıniçi inşallah bu hazırlık sürecinde sürpriz yapar da göbişine konar sağlıklı tosun minik fasülyen hayırlısıyla.
Seni çok seviyorum bende bitanem,kendine dikkat et Allah a emanet ol.

Ufaklıklar iyiler teyzesi ,kondurdum öpücüklerini ,onlarda seni çok çok öpüyorlar.

Canım güzel bişeye aracı olduysam ne mutlu bana.
İnşallah en yüksek derece da faydasını görürsün.
İnşallah hep hayırlı haberler alır,hayırlı haberler paylaşırsın.

Son düzenleme:

çok şükür kuzum iyiyim ..kırmızıları bekliyorum yine keşke bi süprizcik yapsa vala ne güzel olur
sağol kuzum Allah razı olsun çok öpüyorum seni
yerim ben o teyzoşlarımı:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…