- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.041
hayalotum biliyomusun bende tam o haberi izliyordum cok kotu oldm yaaAllah her seyin hayirlisini versin
kızlar lekelenmelrim başladı sanırım yavaş yavaş terkediyo bebeğim beni. bu gece son gecemizz ;( ;(
abdest almaya gitcektim hayalotum bi baktım başlamış. yapabildiğim ttek şey dua etmek. hayırlısı benden gitmesiymiş demek kii kopacağız belkide bu akşam birbirimizden. yinede Rabbime şükürler olsun ki 1 haftada olsa bana anneliği yaşattı ne olduğunu tattırdı. İlk anneler günümü böyle geçirmek varmış ;( . Bu mübarek aylarda Rabbim yardımcımız olsunkaramım deme bak bu gece bol bol dua et kuzum yarın 3 aylar başlıyor.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.üzülme bundada vardır bi hayır.
abdest almaya gitcektim hayalotum bi baktım başlamış. yapabildiğim ttek şey dua etmek. hayırlısı benden gitmesiymiş demek kii kopacağız belkide bu akşam birbirimizden. yinede Rabbime şükürler olsun ki 1 haftada olsa bana anneliği yaşattı ne olduğunu tattırdı. İlk anneler günümü böyle geçirmek varmış ;( . Bu mübarek aylarda Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olsun karamım.diyecek söz bulamadım inan ..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.ama emin ol şuan sonucu olumsuz olsada yakın bir zmanada sağlıklı bir şekilde tekrar yaşayacaksın bu duyguyu..Allahım dualarımızı kabul etse sağlıklı bi şeilde meleğini sana bağışlasa bu gecede..bugün inan tek duam sen oldun
Allah kat kat razı olsun canım. keşke yerleşmiş olsa tutunmuş olsa annesine ne adaklar adadım ne dilekler diledim onun içiin bi bilsen. Fırtınalar kopuyo içimde dünyam yıkıldı
inşallah kuzum.keşke olsa..
inşallah adaklarını gerçekleştireceğin günlerde gelcek balım.ben inanyorum.Şuan bi sınavdan geçiyosun ve bunu en başarılı şekilde geçiceğine inanıyorum ben senin..Rabbim sevdiği kullarını imtihana koyarmış.sabrını denermiş bakalım beni nekadar seviyor diye..ve biliyorum ben senin bu durumu sağlıklı bi şekilde atlatıcağını..ya varis teşbihi çekebilirsin bitanem.dualarımız kabul olur inşallah...
İnş. canım çekiyorum canım bol bol selavat getiriyorum. hamile kalmadan önce hep zekeriya aleyhisselamın duasını okurdum:
''RABBİM BANADA KATINDA TERTEMİZ BİR SOY NASİP ET. ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN.''
allah kabul etsin bitanem..aminnnn....[/QUO
canım ben çıkıyorum eşimi uyandırcam sancılanmaya başladımAllaha emanet olll
hoş geldin nurlummmnasıl benim teyzoşlarım :13:benim yerime kuzucuklarımı yolunda bitanem sabah eşimle hastanede buluştuk tüp öncesi belli testler vardı onlar için kan verdik şimdi geldim eve şuanlık herşey yolunda canbonum .Allaha emanet ol seni seviyorum
kuzum çok saol..ilacıma sayende kavuştum taaaa İstanbullar'dan ilaç hem bulunamıyo..hem fiyatı da var.. postayla getirdik fln, üzerine bi 10tl daha eklendi..
şu bebis yada bebisler bana çok pahalıya patlıyo, bi gelsin bak naapçam onu
hemsiremle konustum.. bugün başla dedi.. adet olamadım henüz ama.. olmam gerekiyor hesaplamama göre .. bakalım şu önümüzdeki günlerde olmayı bekliyorum.. bir sürü ilaçtan sonra. adetim düzene girecek daha.. bakalım şu ilacımı 1ay kadar kullanıp, haziran ayının adetinin 2. yada 3. günü oraya bekliyorlar,. kontrol için, ult. (yumurta da ki düzelmeye), ve kan tahlili için.. bakalım artık hayırlısı.b. insaAllah iyi gelir bu ilaç bana, yalnız 1kutu yetmicek 1ay için, 2.kutuyu artık Ankara'da ki ablamız 10güne kadar çıkcak piyasaya dediklerinden yollıycak artık
allah kabul etsin bitanem..aminnnn....[/QUO
canım ben çıkıyorum eşimi uyandırcam sancılanmaya başladımAllaha emanet olll
Karam Allah yardımcın olsun,herşey de var bir hayır.
Hayalotumunda dediği gibi söylenecek söz yok,
Bol sabır ve sağlık diliyorum.
Karam Allah yardımcın olsun,herşey de var bir hayır.
Hayalotumunda dediği gibi söylenecek söz yok,
Bol sabır ve sağlık diliyorum.
çok sağol nurlum. hayırlısı artık yapacak bişeyim yok.
amin kuzum aminnn....
GÜNAYDINN canlarımmmmm
GÜNAYDINN canlarımmmmm
Hoşbuldum canım hayalotum bitanem nasılsın,inşallah Rabbim bu hayırlı günlerde gönlündeki dileğini hayırlısıyla kabul eder.İnan hep aklımdasın hep dualarımdasınız.
Canımıniçi inşallah bu hazırlık sürecinde sürpriz yapar da göbişine konar sağlıklı tosun minik fasülyen hayırlısıyla.
Seni çok seviyorum bende bitanem,kendine dikkat et Allah a emanet ol.
Ufaklıklar iyiler teyzesi ,kondurdum öpücüklerini ,onlarda seni çok çok öpüyorlar.
Canım güzel bişeye aracı olduysam ne mutlu bana.
İnşallah en yüksek derece da faydasını görürsün.
İnşallah hep hayırlı haberler alır,hayırlı haberler paylaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?