Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy bana haftaya cumaya köyden misafir geliyor:18::18:babamın amcasının oğlu ne yemek yapım ruh ikizim

bebeğim fırında güzel bi yemek yaparsın ister tavuklu ister etli(türlü tarzı), yanına güzel bi pilav, çorba, salata, cacık, az olur diyosan azcık da sarma dolma yap istersen çeşit olsun ... klasik oldu biraz ama bence güzel menüü ayyyyyyy karnım acıktı biden

evet ablalarım hıc beklemezken aklımdan tamamen sılınıpte kendımı işe vermısken bı anda geldı işte ama farkında olamadım bugun doktordaydım dusuk tehlıkesı varmıs ınsallah dualarınızla bısey olmaz hep dualarımdasınız sızde ısteyen herkese versın rabbım bebıslerı ıkız ıkız üçüz üçüz

ayy güzel oldu valla bende acıktımmm sağol kuzum mezede ekledimmi bikaçtane daha tamamdır bu işilk defa gelcekler eşiyle kuzum .

kız emedarım ben seni yerim haaaa
allahımın izniyle ve dualrımızla hiç bişeycık olmaz inşallah
halayıda çekmeden olmaz annesi..
rabbım kucağına almayı nasıp etsın kızçemmm

kız emedarım ben seni yerim haaaa
allahımın izniyle ve dualrımızla hiç bişeycık olmaz inşallah
halayıda çekmeden olmaz annesi..
rabbım kucağına almayı nasıp etsın kızçemmm

inşalla ablam ya yaaa acayip bı hallerdeyım sankı boyle heryerımde karıncalar dolaşıyomus gıbıyım

duyarım demi ya bısey hıssetmıyorum şimdi :44::44::44::44: eşim hıc bı tepkı vermeden işe gitti bısey demedı o daha da şokta galıba

hiç bi tepki vermedi mii adamcağız naısl şoka girdiyse artıkk Rabbim mutluluğunuzu daim etin bitanem, darısı da bizlere olsuunnnnn
du ben de halay çekcem ooohhhh bir bir geliyo hamiş haberlei yine, Allah artırrsııınnnnnn

amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaa canlarım kaç saatir manzara resmi bakıyorum büyük boy ama bulamadım nolur bana yardım edin, yarın yağlıboya tablo başlıcam da

yaaa canlarım kaç saatir manzara resmi bakıyorum büyük boy ama bulamadım nolur bana yardım edin, yarın yağlıboya tablo başlıcam da

bu nasıl kızçem geç kaldım ama
çok güzel resimler buldum buarada ama manzara arıyomuşun benim gözüm başka yerlere daldı yinedur onlarıda eklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…