- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.021
ayy bana haftaya cumaya köyden misafir geliyor:18::18:babamın amcasının oğlu ne yemek yapım ruh ikizim
bebeğim fırında güzel bi yemek yaparsın ister tavuklu ister etli(türlü tarzı), yanına güzel bi pilav, çorba, salata, cacık, az olur diyosan azcık da sarma dolma yap istersen çeşit olsun... klasik oldu biraz ama bence güzel menüü ayyyyyyy karnım acıktı biden
evet ablalarım hıc beklemezken aklımdan tamamen sılınıpte kendımı işe vermısken bı anda geldı işte ama farkında olamadım bugun doktordaydım dusuk tehlıkesı varmıs ınsallah dualarınızla bısey olmaz hep dualarımdasınız sızde ısteyen herkese versın rabbım bebıslerı ıkız ıkız üçüz üçüz
kız emedarım ben seni yerim haaaa
allahımın izniyle ve dualrımızla hiç bişeycık olmaz inşallah
halayıda çekmeden olmaz annesi..
rabbım kucağına almayı nasıp etsın kızçemmm
inşalla ablam ya yaaa acayip bı hallerdeyım sankı boyle heryerımde karıncalar dolaşıyomus gıbıyım
allahım bozmasın bu neşeni inşallah en yakın zamanda pıtpıtlarıda duyarsın kuzum
duyarım demi ya bısey hıssetmıyorum şimdi :44::44::44::44: eşim hıc bı tepkı vermeden işe gitti bısey demedı o daha da şokta galıba
duyarım demi ya bısey hıssetmıyorum şimdi :44::44::44::44: eşim hıc bı tepkı vermeden işe gitti bısey demedı o daha da şokta galıba
evet ablalarım hıc beklemezken aklımdan tamamen sılınıpte kendımı işe vermısken bı anda geldı işte ama farkında olamadım bugun doktordaydım dusuk tehlıkesı varmıs ınsallah dualarınızla bısey olmaz hep dualarımdasınız sızde ısteyen herkese versın rabbım bebıslerı ıkız ıkız üçüz üçüz
ayy güzel oldu valla bende acıktımmmsağol kuzum mezede ekledimmi bikaçtane daha tamamdır bu iş ilk defa gelcekler eşiyle kuzum .
bilmiyom artık nasıl soksa ama mumkunse yarın şoktan cıkmıs bı halde gelsın yoksa almam onu eve yanı
şimdi kötü oldum hemşirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?