Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd tatlımm çok özlemişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
sorma teyzesi büyüdü de o büyüdükçe ben benden geçer oldum..uyukluyorum resmen şu an..

maşallaaah size bitanemm, demek uyku basıyo teyzoşum benim yaaaa enneciğini çok yorma meleğim benimmmm
ya ben de seni çoook özledim cankuşum, memelkeketteydim yaa ondan gelemedim günlerce
şuan da da beklemedeyim bitanem batıma 5 gün var.. bakalım bu ay nasıl olcakk, inşş hakkımızda hayırlısı

ay allahım sen koru yarabbim ya
şükür edelim yinede halimize rabbim kimseye yaşatmasın.

haberleri okuyodum netten sanıyorum bugün olmuş
ALINTIDIR

Gaziosmanpaşa'da korkunç olay. 6 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kardeşini çamaşır makinesine atıp ölümüne neden olduğu iddia edildi.

Küçükköy Mevlana Mahallesi 833 sokaktaki korkunç olay iddialara göre şöyle gelişti; Annesi ve babaannesinin evde bulunduğu sırada iki kardeş 4. katta bulunan evlerini balkonunda oyun oynamaya başladı. Bu sırada 4 yaşındaki Ö.B balkonda bulunan 12 kilo yıkama kapasitesi bulunan çamaşır makinesinin içine girdi. 6 yaşındaki A.B de oyunun bir parçası olarak çamaşır makinesinin kapağını kapatıp düğmesine bastı. Yatsı namazından dönen dede, küçük torununu göremeyince korkunç olay ortaya çıktı.

Dedesinin kardeşin nerede sorusuna A.B, oyun oynarken, çamaşır makinesinin içine girdiğini söyledi. Balkondaki çamaşır makinesinin kapağını açan dede, Ö.B'yi çıkarıp, Özel Bilgi Hastanesi'ne götürdü. Yapılan kontrolde küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olaydan sonra anne Fethiye B., baba Kasım B., Babaanne ve dedeyi ifadelerine başvurmak üzere Şehit Tevfik Arslan polis merkezine götürüldü.

canım yaa bu haberi sabah okudum çok üzüldüm çok korkunç bir olay malesef

Gördüm bende canım ya izleyemedim hatta değiştirdim kanalı. allah kimseye yaşatmasınn. Tüylerim diken diken oldu

canım yaa bu haberi sabah okudum çok üzüldüm çok korkunç bir olay malesef

Gördüm bende canım ya izleyemedim hatta değiştirdim kanalı. allah kimseye yaşatmasınn. Tüylerim diken diken oldu

bende sabah izleyemedim akşamda yemek falan
dedim biraz bakınayım ne var ne yok dıye keşke bakmaz olaydımmm...
rabbım yardımcıları olsun.Allah acısın inşallah..

Allah esirgesin yaaaaa Rabbim kimseye vermesin, Allah sabır versin ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…