Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyy deme
baktım şimdik :26:Rabbim yardımcıları olsun.habıbtemde hataydı dimeee

amin canım ne acı bişy kimi annesini kimi babasını kimi eşini kimi çocuğunu kaybetti yazık çok yazık tam bilemiyorum canım oralımı ?

25 yaşımı doldurcam inşallah cnmm
stress yapmasak olacak belkide oda elde değil
bide okul önncesi öğretmeniyim
her gün bıcır bıcır çocuklarla etkileniyo insann
teşekür ederimm canımmm çok sağol ilgilendiğin için

herzaman gel sohbet ederiz her konuda yardımcı olmayada calısırız
nekadar güzel mesleğin var
evet stres olumsuz etkılıyor ama ınsan azda olsa takılıyor cogu zaman
hakkımızda hayırlısı Rabbım nezaman ol derse ozaman gelcek meleklerımız

Teşekkür ederim canım sen ne kadar zamandır bebek bekliyorsun
Allah isteyen herkese versin
istemeyenlere vermesin çok üzülüyorum o kürtaj masasındaki bebeklere

noldu hemşirem..hayır olsun inşallah:26:
amaan eve dondm iki gunde kaynanamlari gorem dedm eltmle gorumcemde duymus bizide alin dedi neyse herifm topladi herkesi geldij kaynanalara neyms efndm gelmskn temizlik yapalm havada br kotu firtina resmen titreye titreye evi yikiyoz koy evi yani bde asilama olali bir ay olmadi.annemi goreydn kizcem bi uzerime titriyor gormelisin brda kymet blen yok bir esim sen otur corap giy terlik giy sen yapna etmw flan ondada kiskanclik olusuyor onlrda laf flan geliyo.suan kasklarim agriyor idrar yollarmi usuttm galiba yanma var cok gerildm yani valla aglarsa anan aglar gerisi yalan aglarmiss

Son düzenleme:

ayyy canım yaaa dikkat et kendine kesin üşütmüşsündür onlarda ne kadar anlayışsızmışlar hey allahım yaa saçlarını başlarını yolcan

Son düzenleme:
ayyy canım yaaa dikkat et kendine kesin üşütmüşsündür onlarda ne kadar anlayışsızmışlar hey allahım yaa saçlarını başlarını yolcan

ay kendmi biran dedikoducu gelin gbi hissettm ama napim valla cok zoruma gitti kmseye bisede dyemiyom herkes cok severler nrmalde scakkanli insanlar.ama bole olnca cokk gerildm ben ne ilaclar igneler yiyorum snra brda tekrar rahatsizlanyorm bde bnden torun istiyorlar

kıyamam canım nolur dikkat et kendine, hiç bişey sendne ve ebeğinden daha önemli olamaz :26: ya bu insanları anlayamıyorum kuzum, en anlayış beklediğin anlarda normal günde anlayışlı olan insanlar bile değişebiliyo

bende burdayimm nabersiniz.medcezircim mrb biz yeni karsilasiyoz sanirim uzun sure yoktun ben gulbis yaklasik 20 aydr bebek istiyorum her yolu deniyorum.burasi bana umut oluyor rahatlatiyor braz.sen nasilsn

aynen canim ya bnde anlamadim bu isi :26: ben zaten isten kacan biri deilim inanki koylu kiziyim zaten aliskinim oyle seylere ama dedigin gbi hersey bebegimin olmasini istedigim icin.cok dkkat ediyorum yeterki rahmim yumislerim zarar gormesnde sagsalim bebisim olsn ondan snra bir derdm kalmaz zaten butun turkiyeyi temzlerm bi olsn :)

bende burdayimm nabersiniz.medcezircim mrb biz yeni karsilasiyoz sanirim uzun sure yoktun ben gulbis yaklasik 20 aydr bebek istiyorum her yolu deniyorum.burasi bana umut oluyor rahatlatiyor braz.sen nasilsn

eve şekerim geçen hafta memleketeydim ondan yoktum çok çok memnun oldum canımın içiiiiii
bizde 14 aydır bebiş istiyoruz kuzum ama kısmet olmadı..son 2 aydır klomen kullanıyorum.. bu ay çatlatma iğnesi de oldum.. şimdi batıma 4 gün var heyecanla bekliyoruz kuzum.. inşş bu ay sonu hüsran olmaz
sana kesinliklee kaılıyorum bianem burası hepimizi rahatlaıyor bitanem, son zamanlarda yapığım en güzel şeylerden biri de bu topiği açmak oldu kuzumm birbirimize umut olduk desek olduk... çook güzel dosluklarımız ve paylaşımlarımız oldu, sen de hoşgeldin bitanem aramızzzzaaaaaaaaa
doğru söylüyosun canımın içiiii, her şey bebiş için. ben de nerdeyse attığım bütün adımları ona göre şekillendiriyorum biliyo musun...
özellikle son 1 hafta benim bıcırları beden eğitimi dersine bile çıkarmıyorum.. çünkü bazen unutup onlarla ben de oynamaya başlıyorum inşş hayırlısı ile tez zamanda gelsin meleklerimizzzz de biz de herkes de rahalasın kuzum

hoşgeldin kuzummm nasılsın bakalım:))

iyiiym bitanem, sabahan beriş dışardaydık kocişimle şimdi öğrendik reyhanlıda olanları... çooook üzldük ya, Rabbim sabır versin çok zor bi durum... Ülkemizi bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…