- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.101
iyiyim canım hatay reyhanlıda olan olaya biraz canım sıkıldı malesef yine masum insanlar hedefte....
ayyy deme
baktım şimdik :26:Rabbim yardımcıları olsun.habıbtemde hataydı dimeee
amin canımne acı bişy kimi annesini kimi babasını kimi eşini kimi çocuğunu kaybetti yazık çok yazık tam bilemiyorum canım oralımı ?
canım ilk aylar olur böyle düşünceler.hepimiz öyle zannediyorduk.rabbım çok beklettirmez ınsallah hayırlı zamanda gonderır canım.merak etme
adetın düzenli ise netten ovulasyon hesaplayıcılara gir.sonadet tarıhını yaz.sana hangi günlerde çalışma yapacağını gösterırgunleri anlarsın.bu konuda anlamadığın sey olursa yardımcı oluruz herzaman..daha cok yeni zaten elbet olur bi zamanı var sadece kaç yaşındasın bu arada
arabistandan hataya gelmişti
inşallah bişey olmamıştır onlaraofff heyecan yaptım gittiği yeride unuttum ya
25 yaşımı doldurcam inşallah cnmm
stress yapmasak olacak belkide oda elde değil
bide okul önncesi öğretmeniyim
her gün bıcır bıcır çocuklarla etkileniyo insann
teşekür ederimm canımmm çok sağol ilgilendiğin için
canım yoktur bişy moralini bozma akşama gelir
herzaman gel sohbet ederiz her konuda yardımcı olmayada calısırız
nekadar güzel mesleğin var
evet stres olumsuz etkılıyor ama ınsan azda olsa takılıyor cogu zaman
hakkımızda hayırlısı Rabbım nezaman ol derse ozaman gelcek meleklerımız
amaan eve dondm iki gunde kaynanamlari gorem dedm eltmle gorumcemde duymus bizide alin dedi neyse herifm topladi herkesi geldij kaynanalara neyms efndm gelmskn temizlik yapalm havada br kotu firtina resmen titreye titreye evi yikiyoz koy evi yani bde asilama olali bir ay olmadi.annemi goreydn kizcem bi uzerime titriyor gormelisin brda kymet blen yok bir esim sen otur corap giy terlik giy sen yapna etmw flan ondada kiskanclik olusuyor onlrda laf flan geliyo.suan kasklarim agriyor idrar yollarmi usuttm galiba yanma var cok gerildm yani valla aglarsa anan aglar gerisi yalan aglarmissnoldu hemşirem..hayır olsun inşallah:26:
yok canm ne kusuru oyle yazp ciktm gremiyorm zaten sen naslsnGülbiş kusura bakma, araya girdim.
Umarım iyisindir şimdi.
amaan eve dondm iki gunde kaynanamlari gorem dedm eltmle gorumcemde duymus bizide alin dedi neyse herifm topladi herkesi geldij kaynanalara neyms efndm gelmskn temizlik yapalm havada br kotu firtina resmen titreye titreye evi yikiyoz koy evi yani bde asilama olali bir ay olmadi.annemi goreydn kizcem bi uzerime titriyor gormelisin brda kymet blen yok bir esim sen otur corap giy terlik giy sen yapna etmw flan ondada kiskanclik olusuyor onlrda laf flan geliyo.suan kasklarim agriyor idrar yollarmi usuttm galiba yanma var cok gerildm yani valla aglarsa anan aglar gerisi yalan aglarmiss
ayyy canım yaaa dikkat et kendine kesin üşütmüşsündüronlarda ne kadar anlayışsızmışlar hey allahım yaa saçlarını başlarını yolcan
kızlar nerelerdesiniz??????????
amaan eve dondm iki gunde kaynanamlari gorem dedm eltmle gorumcemde duymus bizide alin dedi neyse herifm topladi herkesi geldij kaynanalara neyms efndm gelmskn temizlik yapalm havada br kotu firtina resmen titreye titreye evi yikiyoz koy evi yani bde asilama olali bir ay olmadi.annemi goreydn kizcem bi uzerime titriyor gormelisin brda kymet blen yok bir esim sen otur corap giy terlik giy sen yapna etmw flan ondada kiskanclik olusuyor onlrda laf flan geliyo.suan kasklarim agriyor idrar yollarmi usuttm galiba yanma var cok gerildm yani valla aglarsa anan aglar gerisi yalan aglarmiss
kıyamam canım nolur dikkat et kendine, hiç bişey sendne ve ebeğinden daha önemli olamaz :26: ya bu insanları anlayamıyorum kuzum, en anlayış beklediğin anlarda normal günde anlayışlı olan insanlar bile değişebiliyo
geldim canımın içii
nasıslın kuzum, haftasonu ya ondan kimsecikler yok
bende burdayimm nabersiniz.medcezircim mrb biz yeni karsilasiyoz sanirim uzun sure yoktun ben gulbis yaklasik 20 aydr bebek istiyorum her yolu deniyorum.burasi bana umut oluyor rahatlatiyor braz.sen nasilsn
aynen canim ya bnde anlamadim bu isi :26: ben zaten isten kacan biri deilim inanki koylu kiziyim zaten aliskinim oyle seylere ama dedigin gbi hersey bebegimin olmasini istedigim icin.cok dkkat ediyorum yeterki rahmim yumislerim zarar gormesnde sagsalim bebisim olsn ondan snra bir derdm kalmaz zaten butun turkiyeyi temzlerm bi olsn :)
hoşgeldin kuzummm nasılsın bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?