Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiiym bitanem, sabahan beriş dışardaydık kocişimle şimdi öğrendik reyhanlıda olanları... çooook üzldük ya, Rabbim sabır versin çok zor bi durum... Ülkemizi bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum

amin canım amin rabbim görüyo...zavallı insanlar ne hale geldi...

amin canım amin rabbim görüyo...zavallı insanlar ne hale geldi...

bunun böyle olacağı belliydi kuzum ya, suriyelilerin böyle bişey yapacağını hepimiz biliyorduk ama ama ama..........
bebeğimiz olmuyo diye üzülüyoruz yaa şu hale baksana evladı olan onca ana evlatsız kaldı..
Hayatını bebeğe göre şekillendirip kendine zindan etmenin bi anlamı yok yaa...
şu hale baksana bir sürü insanın ailesinden canları gitti ya... yaşamının baharında onca genç hayalleriyle..........
Sebep mii... hesapsız atılan adımlarla kendilerini kahraman ilan edenlerden başkası değil.. bunca şeyin sorumlusu onlar, nasıl hesap verecekler Rabbime...
Hayat çok garip kuzum yaaa , Allah herşeyin hayırlısını versin evladın da...

kesinlikle çok haklısın canım benim malesef olan yine suçsuz zavlallı insanalara oldu .... yarın anneler günü çoğu evlat anasız çoğu ana evlatsız kaldı

aminn aminn.bnde vurdum o ignelerden klomen flan oho neler neler.en son asilama oldm adetimin duzeni bozuldu braz o yuzden batimi blemiyorum.insss olmayiz artk.bu arada sen ogretmenmisiiin en sevdgim meslek.ama hemsire oldm ksmet iste

aminn aminn.bnde vurdum o ignelerden klomen flan oho neler neler.en son asilama oldm adetimin duzeni bozuldu braz o yuzden batimi blemiyorum.insss olmayiz artk.bu arada sen ogretmenmisiiin en sevdgim meslek.ama hemsire oldm ksmet iste

amin bitanem inşş inşş..... evet kuzum öğretmenimm, gulbiş hemşirem insna sürekli çocuklarla uğraşınca insan şu bebek olayını daha çok istiyo biliyo musun :26:

amin bitanem inşş inşş..... evet kuzum öğretmenimm, gulbiş hemşirem insna sürekli çocuklarla uğraşınca insan şu bebek olayını daha çok istiyo biliyo musun :26:

evet canım kesinlikle haklısın bende öyleyim okula gidince bazen ana sınıfı öğretmeninin öğrencileri dışarı çıkardığını görüyorum o an da hayat duruyor sanki onları izliycem diye derse geç girdim geçen gün

ayy evet kuzum ya bıcır bıcır cocuklar etrafnda dusunsene seninde canin cekiyor Allah sabr versn ben bugun esimin yigenleryle cok ugrastm oyle oldm hepsne dua ettrdim Allahm herkese bizm gibi melekler ver dyolar. senin icin daha zor hergun onlarn icndesin

Canlarımmm ben çıkıyorumm , başım çok ağrıdı Reyhanlıda olanları kabullenemiyorum ya sinirlerim çok bozuldu
ALlah hepsini bildiği gibi yapsın

çıkayım da biraz uzanayım, bi de kahve yapayım da kocişimle içelim belki başımın ağrısı geçerse yine gelirim...

Gulbiş hemşirem, keser öğretmenim yarın görüşürüz

Herkeseee iyi geceler

amin tatlim amin bnde cok uzuldum gecmis olsn sanada dinlen yarin gorusuruz ins kocaman optm

ayy bilmez miyimm, benim bıcırlar da 1. sınıf ama çok minikler yaa.. çoğu 5 yaşında zaten.. çok şekerler kuzumm ya
3 ayların başlangıcı olan şu mübarek günde Rabbim dualrımızı kabul etsin Peygamber Efendimiz (a.s.) yüzü suyu hürmetine bizlere de tüüüüümm isteyenlere de tez zamanda nasip etsin inşş

Son düzenleme:

amin canım benim inşallah o güzel günleride görücez... kendini fazla üzme valla bak bende çok üzüldüm bugün ağladım

hayalotum umudum priorim asetonum beste kızçem,gurbet kızçem adını sayamadıklarım arkidişler nerelerdesiniz??????

3:

Hayalotum sende mi gece kuşu oldu şekerim,uyku mu tutmadı iyisin demi canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…