Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasıl yazıcağımı,nasıl anlatacağımı bilmiyorum..ama YA BEN HAMİLEYMİŞİM
bu ne bi rüya ne bi hayal gerçek sanırım....
bugün keserimle yazışırken misafir geldi .onlar gittikten sonra ağrım başladı yine sonra geri geçti..
yine bi umut eşime bişey demeden gittim test aldım.
saat 9 falandı tam kkya gircektim dedim hayalot şu testi bi yap sabaha kadar boşuna bekleme dedim..yaptım osırada kendimede kızıyorum cıkmıycak diye..
hep başka odalara kaçardım bu sefer dikildim başında bi baktım ikinci çizgiiiiama testin en sonunda diğeride ortada meğersem test kaymış...
eşimi aradım ya test bozuk yada hamileyim
medıcanaya gittik kan verdik.doktora gosterdım testı degılsındır dedı bu test yanlıştır çizgileri kaymış.ama dedim bende hiç ikinci çizgi yoktu dedım.bı bakalım ozaman dedı..
sonucu almaya gıdemedım.eşim gitti.bide beni kandırdı yok diye.bi bakarımki kağıda pozitif yazıyor...
ya ben hala inanamıyorum.doktor demişki kadın doğuma gidin kese gorunur demiş.değerimde 395,31miş
ama ben nasıl hamile kaldım nasıl ettim.Rabbim öyle büyükmüşki ...inşallah keseyide gorurum.nasıl bir duygu inanın öyle alıştırmışımkiii kendimi olmayacağına ben..
ya doktorlar bile demişti olmaz diyee...Allahım sana şükürler olsun ya size yemin ederim şuraya ilk geldiğim günden beri en son ben hamile kalıcam diyodum.gerçekten gönlümden allahım ben onları gorım hamılelıklerını diyodum.Rabbım banada yaşattı bu duyguyu.Rabbim her kim nerde istiyorsa nasip etsin inşallah
en başta şuan aklımda tek bir kişi var bugün ve dün ilk öğrendiğimdede karamıma çok dua ettim.rabbim karamıma bi mucize gönder diye.inşallah rabbım kabul eder dualrımı..
umudummmm ,meddim,keserim,priorim,beste kızçem ,hemşirem,sayamadıklarım inanın gönlümden gecıyorsun uz ama isimler aklıma gelmiyor şuanher kım varsa evlat hasretiyle yanan rabbım bu duyguyu yaşatsın inşallah...........

hayırlı olsun canım çook sevindimm Allah bizede nesip etisin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Hayalotum

Canım ne desem ne yazsam bilemiyorum o kadar sevindim ki anlatamam.
Heyecanını gözümde canlandırıyorum sanki yanındaymışım gibi inan bende heyecanlanıyorum bitanem.
Allah a şükürler olsun.
Hayırlı ,uğurlu olsun.
İnşallah sağlıkla kucağına al bebişini,(kuzucum bunu sana yazdığıma inanamıyorum,uyumaya gidecektim mutluluktan uykum kaçtı)

Tebrik ederim tekrar tekrar .
Allah a emanet olun ,hep mutlu ol ,seni seviyorum minik meleğini de
Rabbim korusun emanetini.

Allah evlat bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

nurlum sabah oldu ama ben hala hamileyim ya
Allahım dualrınızı kabul etti sizlerdende razı olsun rabbim..
amin nurlum çok sağol.ben nasıl hamıle kaldım vallahi eşimle aklımız almıyor..aslında bugün doktora gitcektik ama yoktur biyerde..ayyy okadar güzel şey yazmışın nurlum seni çok sevıyorum ama elllerim titriyor ya inan yazarken..
bu arada belim ,bacaklarım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi aynen.inşallah bişey olmaz

hayırlı olsun canım çook sevindimm Allah bizede nesip etisin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

amin inşallah.rabbim herkese nasip etsin inşallah.....bu kk daki tüm arkadaşlarıma ve tüm evlat özlemi çekenlere hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar yollasın rabbım

ya Allahin isine bakyaaaa canimm benimm cok sevindimmmm sanki ben hamile olmusum gbi sevindimm Allahim kucagina da koysun bebisini hala inanamiyorum canm benm yaa HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN

ya Allahin isine bakyaaaa canimm benimm cok sevindimmmm sanki ben hamile olmusum gbi sevindimm Allahim kucagina da koysun bebisini hala inanamiyorum canm benm yaa HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN

hemşiremmmm allah razı olsun kuzum.inşallah darısı başına olsun.valla gulbısım bende ınanamıyorum halaama test yanlış çıkmaz dıme

amin hayalotum amin ins bigun bizler icinde cekilir halaylar sukurler olsn sen tattin bu duyguyu.mutlulugun daim olsn bidenem tabikide yanls cikmaaz Allah korusun ortmenim yaa dupeduz sen hamissin yigenimizede iyi bak artk anesiiii

amin hayalotum amin ins bigun bizler icinde cekilir halaylar sukurler olsn sen tattin bu duyguyu.mutlulugun daim olsn bidenem tabikide yanls cikmaaz Allah korusun ortmenim yaa dupeduz sen hamissin yigenimizede iyi bak artk anesiiii

gulbisim ben hep sanırdım ki böyle hissetcem falan yani değişik duygular olcak sanıyodum.
ama hiç öyle olmadı bu Rabbimin gerçekten bi mucizesi
hamile değilmişim gibi geliyor hani test yapmasam hiç anlamam varmı yokmu
içinizi feraj tutun gerçekten verince veriyomuş güzel rabbim şükürler olsun
darsısı sizlere olsun inşalalh

canım benim işte bu benm anneler günü hediyem oldu.... şu an sevinçten gözlerim dolu dolu ...inan uzun zamandır hiç bu kadar sevinmemiştim...ayyy ne dicemi bilemiyorum...kuzum benim keşke yanında olsaydımda sana sıkı sıkı sarılıp sevincimizi paylaşabilseydik..rabbim sana şükürler olsunnnnn

ayy çokkkk sevindim ya yazıyı heyecan içinde okudummm aaaa hayalot hamileymişş dedimmm hç beklenmedik anda bir mucize oluyor ne zaman nasıl olduğunu bilmeden tebrikler hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhh6464:

olmayacaksın adett canım merak etme bendede şu an bile adet olacakmış gibi ağrılar oluyorrr üstelik kan değerin benimkinide geçmişş hadi hayırlısı bakalımm dualarım kabul oldu hamilesin ne güzell herkes teker teker kalcak inşallahhh

insallah Allahim insallah :))

bizede umut oldun canm zaten bi kat daha icim rahatladi valla kendi haline braktim Rabbim ne zaman isterse vereir.biliyorum sira bizede gelecekk

hayalimmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmm nasıll sevindimm nasılll mutlu oldummmm inanamassınnn okurkenn gözlerimm dolduuuu çokk mutluuuumm şükürlerr olsunnnnn bitanemmm rabbimmm evlatcını koruusnnnnnnn sanaaa sağlıklı gebelikler versinnnnn evlatcınaaaa sağlıkk versinn sıhat versinn inşallahhhh çokkk sevindimmmmm bitanemmmmm çokkkkkkkkkkkk

aaaaaaaaaaaaaa hayalotummmm coook cook sevındım bitanemmm ne kadar sevındım mutlu oldum anlatamam ayyy bebegımmm ALLAHım sag salım bebeklerımızı kucagımıza almayıı nasıp etsınn inşallahhh cnmm cok sevındımm pc başında cıglıkk atsımm var ınan cok mutlu oldummm cok sevındımmm ALLAHm evlat hasretıyle kımseyı ımtıhan etmesın kımseye aratmasınnn darısı dıger arkadasların basınnaaaaaa sen bana halay cektınnn sıraaa bendeeeeeeeeeeeeeee

meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inannnn okurkenn gözlerim dolduuu nasıl oldum anlatamammm şuannn resmenn ellerim titriyoooo yazarkennn nasıllll sevindim nasıl mutlu oldummmm bakk bebişin sana Anneler günü hediyesi olarak geldiiiiAllahımmm tamamına erdirsinnn
saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşş bebegimmmmm kaç gün geçti bat bitanemmmmeleğimmmm 1 ayyy bel ve kasık agrın olur tatlımmm canını sıkma sakınnn sanki adet olacakmış gibiii bendede ve diger annelerde oldu hepp sakın aklına bişi getirme bebişin seninle her zaman dularımdasınız meleğimmm bütünn bekleyen ve isteyen herkes
şimdi halay zamanııı
:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Hayalotum canım benim çok sevindim inş sağ selim kucağına alırsın ilk başta inanamadım ama okuyunca acayip mutlu oldum darısı bizim başımıza inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…