- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.681
0hhh atlattın balım cok sukur yaaaahaydı gozun aydın bak annecın gelmedın sakın doğurma heeee çok az kaldı ya rabbım sagsalım kurtarsın evladınla senı
yoğutmu yapam ama ben oyogurdu yıyememkı mıdemi haşlıyor benım o
dime konuştu zaten hepcanım sen doktorun dediğine bak boşver hemşireyi ağzı olan konuşuyo çok biliyosa o otursun doktor koltuğuna alla allaaaa
bıtanem doktora gıttık pazartesi günü ama gözükmedi ozamancanımmmmmm 2 gunde 2 katına cıkması gerekıyorrrr senın degerınde coık guzel cıkmısssss hemsıreee salak bılmıyor bu ısı sadeceeeeeee ınsanın moralını bozsunlarrrrrrr hadı bakalımmm doktora kontrole gıtmedın mı pekı bakmadımı teyzosumaa
MAHAŞALLAH BE YERİM ONU BEN BE MİNİK PRENSESİM BENİM ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASİİP ETSİN
asetonummmmmm nasılsın demıstımmmmmm
görmedim alpınımmm iyiyim sen nasılsın bitanemm
neden midene yararı olması lazım ama..:26: sabahları süt içmeyi ihmal etme amaaatependeyim ona göre..abur cubura sonnn artık ne yersen bilki bebişinde onu yiyor elini vicdanına koy öle ye taaaammııııııı
ıyıyımmm canımmmmmmmmmm sagolllllllll gunler gecmıyor sankı cok streslıyım bugunlerde
bitanem ben köy sütüde içemiyom anneme çekmişim sanırsam oda benim gibi
ama çok dikkate ediyorum artık .zaten eşim arıyo yemek saatı koymusn kafasına gorehadı yemek yıcen dıyo zorla yemek yiyorum ama sabah karnım aç uyanıyorum 6 buçukta kavaltı yapıyorum süt içiyom geri yatıyom
1bbucuk günde 1 paket süt içiyom fazlamı sence :44:
hayırdır canım..niye streslisin?
habıbtem canın nıye sıkkınnnbak teyzoşumda hıssedıyo senı oda uzulur kuzum
canbonlarım biz geldikrabbim sizlerede biz demeyi nasip etsin inşallah
doktor iyi değerin dedi ..
11.05 te yaptırmıştım ilk kanı 21.35 te o gece 395.31 çıkmıştı
14.05 sabah verdim kanı 9 buçuk gıbı 985.94 çıkmış..
düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim
oyy canbonum sıkma canını bıtanem.cok zor tahmın edebılıyorum ama bu sekıl daha hayırlısı sonucuda daha güzel olcak ınsallahbılmıyorummm ıcımdekı sıkıntıyı ınsallah gecerrrrr esım yanımda olsaydı belkıde daha farklı oludu
aldım kuzum 985 çıktın sonucum rabbime sukurler olsun sizlerede yasatsın rabbımhayalotum canım aldınmı sonucunu gecmıse bakamıyorum:26:
hayalotum canım bitanem maşşşallah maşallah değerlerine. o hemşire halt etmiş değerin çok güzel... çok sevindim canımıniçii
bılmıyorum bu aralar canım sıkkın ne guzellll gorkemıne az kaldı gelmesıne ayyy canım benım yaaaaa kendını ıyı hıssettıgınde teyzosumu merak edıyoruzzzzzzzz
oyy canbonum sıkma canını bıtanem.cok zor tahmın edebılıyorum ama bu sekıl daha hayırlısı sonucuda daha güzel olcak ınsallahaz kald kuzum ne kaldı sunun surasında bıtanem
aldım kuzum 985 çıktın sonucum rabbime sukurler olsun sizlerede yasatsın rabbım
allah razı olsun bıtanemben o hemşireninnn
darısı sana ınsallah canbonum hayırlı zamanda sağlıklı sekılde
bitanelerim eşim gelduı ben çıkıyorum yemek yedıkten sonra gorusuruzbirazda işlerim var onlarıda halledım gelırım yıne
oyy canbonum sıkma canını bıtanem.cok zor tahmın edebılıyorum ama bu sekıl daha hayırlısı sonucuda daha güzel olcak ınsallahaz kald kuzum ne kaldı sunun surasında bıtanem
aldım kuzum 985 çıktın sonucum rabbime sukurler olsun sizlerede yasatsın rabbım
allah razı olsun bıtanemben o hemşireninnn
darısı sana ınsallah canbonum hayırlı zamanda sağlıklı sekılde
canbonlarım biz geldikrabbim sizlerede biz demeyi nasip etsin inşallah
doktor iyi değerin dedi ..
11.05 te yaptırmıştım ilk kanı 21.35 te o gece 395.31 çıkmıştı
14.05 sabah verdim kanı 9 buçuk gıbı 985.94 çıkmış..
düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim
neden midene yararı olması lazım ama..:26: sabahları süt içmeyi ihmal etme amaaatependeyim ona göre..abur cubura sonnn artık ne yersen bilki bebişinde onu yiyor elini vicdanına koy öle ye taaaammııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?