Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neden midene yararı olması lazım ama..:26: sabahları süt içmeyi ihmal etme amaaa tependeyim ona göre..abur cubura sonnn artık ne yersen bilki bebişinde onu yiyor elini vicdanına koy öle ye taaaammııııııı

canım sen doktorun dediğine bak boşver hemşireyi ağzı olan konuşuyo çok biliyosa o otursun doktor koltuğuna alla allaaaa
dime konuştu zaten hep terazide yanlıştı zaten 58 kilo çıktım yuh dedım 2 gun once 56 600düm dedimkim dedi diyo
bıtanem doktora gıttık pazartesi günü ama gözükmedi ozamanbu değerle gözükmez dedi 1000 i geçmesi gerekıyomus.salı gününe randevu verdı bakalım hayırlısı artık
MAHAŞALLAH BE YERİM ONU BEN BE MİNİK PRENSESİM BENİM ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASİİP ETSİN

amın kuzum amınnnn

Son düzenleme:

bitanem ben köy sütüde içemiyom anneme çekmişim sanırsam oda benim gibi
ama çok dikkate ediyorum artık .zaten eşim arıyo yemek saatı koymusn kafasına gorehadı yemek yıcen dıyozorla yemek yiyorumama sabah karnım aç uyanıyorum 6 buçukta kavaltı yapıyorum süt içiyomgeri yatıyom
1bbucuk günde 1 paket süt içiyom fazlamı sence :44:

Son düzenleme:

sütün zararı olmaz canım iç..1 kaşıkta pekmez yemeye çalış..

hayalotum canım bitanem maşşşallah maşallah değerlerine. o hemşire halt etmiş değerin çok güzel... çok sevindim canımıniçii

bılmıyorummm ıcımdekı sıkıntıyı ınsallah gecerrrrr esım yanımda olsaydı belkıde daha farklı oludu
oyy canbonum sıkma canını bıtanem.cok zor tahmın edebılıyorum ama bu sekıl daha hayırlısı sonucuda daha güzel olcak ınsallahaz kald kuzum ne kaldı sunun surasında bıtanem
hayalotum canım aldınmı sonucunu gecmıse bakamıyorum:26:
aldım kuzum 985 çıktın sonucum rabbime sukurler olsun sizlerede yasatsın rabbım
hayalotum canım bitanem maşşşallah maşallah değerlerine. o hemşire halt etmiş değerin çok güzel... çok sevindim canımıniçii

allah razı olsun bıtanem ben o hemşireninnn
darısı sana ınsallah canbonum hayırlı zamanda sağlıklı sekılde

bitanelerim eşim gelduı ben çıkıyorum yemek yedıkten sonra gorusuruz birazda işlerim var onlarıda halledım gelırım yıne

bılmıyorum bu aralar canım sıkkın ne guzellll gorkemıne az kaldı gelmesıne ayyy canım benım yaaaaa kendını ıyı hıssettıgınde teyzosumu merak edıyoruzzzzzzzz

gönlünü ferah tut canımmm... dua et bol bol..rahatlatır seni.. valla bende miniğimi merak ediyorum nasıl bişey diye resmini atarım bitanem bi doğsunnn

bitanelerim eşim gelduı ben çıkıyorum yemek yedıkten sonra gorusuruz birazda işlerim var onlarıda halledım gelırım yıne

Amin canımmm. Sen eşine bak hatta o sana baksınn :) yorma kendini öptm çok

masallah canım amin darısı bıze

ah balım benim insaAllahh.. Rabbim bizlere biz demeyi nasip eder ..

dr değerin iyi dediyse hemsireyi bsver sen kusum ..
masaAllah senin pıtırcığın değeri daha daha yükselcek insaAllah..

eyvah eyvah bizim byram harçlığı iki katına yükselcek bu gidisle

ooo asetonum iyi bi haşla sen bu hayalotumuzu

abur cubur bir yana, cigara bilem var işin içinde, benden duymus olma yinede

bence ceviz de yesin yani yiyin hergün mutlaka
birde haftada bir kez de olsa balık yiyin ..
suan aklıma bunlar geldi..
aa birde maydonoz fln yenmemesi gerekiyormuss, düşüğe sebep oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…