Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum bi benim ii dilekli mesajımı okumamışın
karam ii misin ne war yok herşey yolundamı:13::13:
hayolotum nie yoruosun kendini ewde yokum de yokum de
priorimmmmm napıp durunnnnn
hepinizi öptüm inşallah yarın daha sakin bi gün geçirim bugün berbatımmmm
ewet mide yi ekşitirmi dondurma demeyin bnm de üşümüş mide banada yasak

teşekkür ederimmm canım içimi ferahlattın valla rabbim inşallah sana da tekrar nasip edecek hç merak etme dua ediyorum ben burda herkese

sağol canım Allah razı olsunn. Maşallah değeri çk iyi gidin bence doktora görürsün bonibonunu

iyiyim bitanem evdeyim tek başıma. ne zamandır evime bakmıyodum bugün temizliğe koyuldumm. öyle sıkıcı sıkıcı geçiyo günlerim. sen nasılsın canımmmm

saol tatlım çalışıorum işte napim aklım da topiklerde öpüorum hepinizi

Hayalotum inş güzel haberlerle gelirsin bide ağrıların nası oldu bendede oluyo ama inş kırmızıların habercisi değildir ağrılar nasıldı senin tam olarak neresi ve başka bi belirtin varmıydı mesala herkesin adet belirtisi farklıdır bütün belirtilerini hissettinmi :):)
umudum aman benim facem yokki ;-( of of bi ara vardı kullanmayınca hangi maille girceğimi şifreyi unutum eşiminkini kullanıyom işim olunca neyse nasip değilmiş sizi görmek :)

asetonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn doguma az kaldııııııııııı oglusunla kavusmana hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah:26::26::26::26::26:

slmm kızcelerr geldim çok şükür hiç acımadı desem yalan olur bide hamiş olunca daha bi hassas oluyo beden bunu anladım ama bu yükte kalktı üzerimden...annecimde yarın otobüse binecek..kız hayalotum bu arada artık yoğurtu evde yap ye..teyzoşuma katkılı şeyler yedir me kıyamam ben onaaaaaa

ona bırakırmıyımmm meleğimmmkiraya vercem burdan aldıgımı oraya yatırcamm zor olcak ama napalımm kader bölyemişş
he tamam ozaman çık balım en ıyısııkeşkem benim tapumda olsa hıc durmam burda hemen gıderım burayıda kıraya ama cıktıgım gıbı buranın parasını alamam bıdaha

canbonum aslında işin ilginci ben bu ay hiç bebek rüyamda görmedim ama rüyalarımın yorumları hep bebek çıktı
belirti olarak son güne kadar hiçbişeyim yoktu normalde her ay pıt pıt atmalar oluyodu sol tarafımda adet oluyodum bu ay sag tarafımda oldu bıkere dedım yıne adet olcam sanırım
sonra adete 1 hafta kala falan bel ağrım başladı sabahları özellıkle son 3-4 gun kalada kasık ağrım oldu .hatta yazıyodum hep kırmızılar yolda galıba dıye.
ama bu ağrılar oluyodu sonra gecıyodu bellı bızaman sonra yıne başlıyodu
göğüslerimde şişmedi öyle mavı damarlarda cıkmadısadece belırtılerde okuyodum bu halka kısmı varya kahverengı yerhamıle kalınca pütürcükler çıkarmış benım normalde hep öyleydı zatenbu ay hamıle olduğumu ogrenınce ılk işim onlara bakmak oldu bı bakarımki kaybolmuşlar
yanı benım bıtek belım kasığım ağrıdı kısçem o aylarca baktığımız belırtılerın hıcbırı olmadı akıntıda dahıl
idrar kokuluydu ama sımdı duzelıyo

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne dedı doktorunnn merakta bırakma benı hadı soyle

canbonlarım biz geldikrabbim sizlerede biz demeyi nasip etsin inşallah
doktor iyi değerin dedi ..
11.05 te yaptırmıştım ilk kanı 21.35 te o gece 395.31 çıkmıştı
14.05 sabah verdim kanı 9 buçuk gıbı 985.94 çıkmış..

düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim

canım sen doktorun dediğine bak boşver hemşireyi ağzı olan konuşuyo çok biliyosa o otursun doktor koltuğuna alla allaaaa

canımmmmmm 2 gunde 2 katına cıkması gerekıyorrrr senın degerınde coık guzel cıkmısssss hemsıreee salak bılmıyor bu ısı sadeceeeeeee ınsanın moralını bozsunlarrrrrrr hadı bakalımmm doktora kontrole gıtmedın mı pekı bakmadımı teyzosumaa

MAHAŞALLAH BE YERİM ONU BEN BE MİNİK PRENSESİM BENİM ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASİİP ETSİN

0hhh atlattın balım cok sukur yaaaahaydı gozun aydın bak annecın gelmedın sakın doğurma heeeeçok az kaldı ya rabbım sagsalım kurtarsın evladınla senı
yoğutmu yapam ama ben oyogurdu yıyememkı mıdemi haşlıyor benım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…