- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.661
kızlarr ben şimdilik çıkıyorummm pazara bi bakim ne var ne yokk
akşama geli,rim uyumazsamm
hepinizi öpüyorumm
kızlar birazcık bnde mi çıksam ne..belim ağrıdı çene çalim derkene,
haydin biraz dinleniyim.. görüsürüz yine öptm
teşekkür ederimmm canım içimi ferahlattın valla rabbim inşallah sana da tekrar nasip edecek hç merak etme dua ediyorum ben burda herkese
umudum bi benim ii dilekli mesajımı okumamışın
karam ii misin ne war yok herşey yolundamı:13::13:
hayolotum nie yoruosun kendini ewde yokum de yokum de
priorimmmmm napıp durunnnnn
hepinizi öptüm inşallah yarın daha sakin bi gün geçirim bugün berbatımmmm
ewet mide yi ekşitirmi dondurma demeyin bnm de üşümüş mide banada yasak
sağol canım Allah razı olsunn. Maşallah değeri çk iyi gidin bence doktora görürsün bonibonunu
iyiyim bitanem evdeyim tek başıma. ne zamandır evime bakmıyodum bugün temizliğe koyuldumm. öyle sıkıcı sıkıcı geçiyo günlerim. sen nasılsın canımmmm
oyy kuzum inanın gidene kadar hep dua ettım allahım kızçelerime de bu heyecanı nasıp eyle dıyebeklıyoruz bı tanem dort gozle gule gule gıt hayırlı haberlerle ge ınsallah bızede dua et
sanırsam girdiğim yaşla doğurcam nasipse tabiisimdi bu giridğin yaşınla mı, çocuk dğrcan yokas önce ki yaşınla mı
dünden razı eklenmeyeekle seremcemim uğrşsın senle de
he tamam ozaman çık balım en ıyısııona bırakırmıyımmm meleğimmmkiraya vercem burdan aldıgımı oraya yatırcamm zor olcak ama napalımm kader bölyemişş
Hayalotum inş güzel haberlerle gelirsin bide ağrıların nası oldu bendede oluyo ama inş kırmızıların habercisi değildir ağrılar nasıldı senin tam olarak neresi ve başka bi belirtin varmıydı mesala herkesin adet belirtisi farklıdır bütün belirtilerini hissettinmi :):)
umudum aman benim facem yokki ;-( of of bi ara vardı kullanmayınca hangi maille girceğimi şifreyi unutum eşiminkini kullanıyom işim olunca neyse nasip değilmiş sizi görmek :)
canbonlarım biz geldikrabbim sizlerede biz demeyi nasip etsin inşallah
doktor iyi değerin dedi ..
11.05 te yaptırmıştım ilk kanı 21.35 te o gece 395.31 çıkmıştı
14.05 sabah verdim kanı 9 buçuk gıbı 985.94 çıkmış..
düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim
düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim
slmm kızcelerr geldim çok şükür hiç acımadı desem yalan olur bide hamiş olunca daha bi hassas oluyo beden bunu anladım ama bu yükte kalktı üzerimden...annecimde yarın otobüse binecek..kız hayalotum bu arada artık yoğurtu evde yap ye..teyzoşuma katkılı şeyler yedir me kıyamam ben onaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?