- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.701
slmm kızcelerr geldim çok şükür hiç acımadı desem yalan olur bide hamiş olunca daha bi hassas oluyo beden bunu anladım ama bu yükte kalktı üzerimden...annecimde yarın otobüse binecek..kız hayalotum bu arada artık yoğurtu evde yap ye..teyzoşuma katkılı şeyler yedir me kıyamam ben onaaaaaa
evet bitanemm kendi evimiz peder almadı eşim kendi çabasıyla aldı garibimm ona verirmiyim heçhe tamam ozaman çık balım en ıyısııkeşkem benim tapumda olsa hıc durmam burda hemen gıderım burayıda kıraya ama cıktıgım gıbı buranın parasını alamam bıdaha
canbonlarım biz geldikrabbim sizlerede biz demeyi nasip etsin inşallah
doktor iyi değerin dedi ..
11.05 te yaptırmıştım ilk kanı 21.35 te o gece 395.31 çıkmıştı
14.05 sabah verdim kanı 9 buçuk gıbı 985.94 çıkmış..
düzenli yükselmiş dime bi bakın doktorada sordum duzenlı dedı ama salak hemşire az çıkmış dedidahamı yüksek olması gerekıyoduki kızçelerim
bitanem ben köy sütüde içemiyom anneme çekmişim sanırsam oda benim gibi
ama çok dikkate ediyorum artık .zaten eşim arıyo yemek saatı koymusn kafasına gorehadı yemek yıcen dıyo zorla yemek yiyorum ama sabah karnım aç uyanıyorum 6 buçukta kavaltı yapıyorum süt içiyom geri yatıyom
1bbucuk günde 1 paket süt içiyom fazlamı sence :44:
ya kızcelerım sızlere bırsey sormak ıstıyorum benım bat 13ydu hala gelmedı bnım kırmızılar yarına randevu bulabılmıstım bi muayene olup randevu alcaktım hsg için bu ay sadece klomen kullandım progestana gecmedım normalde 25 gunde bı adet olurum doktor bu sure az bız onu yukseltelım 1aya dedı ama klomen adette gecıkme yaparmı yada gecen aylardakı progestanlar yuzundenmı gecıktı adetım yarın ıcın gıtsemmı aceba doktora:26: ben genelde bayan doktora gıdıyorum daha rahat anlatıyorum derdımı bu hafta baska randevuda yok napcam bılemedım:44::44::44: 3 aydır klomenyumurtlama ıcın yumurtlamadan sonra bebk guzel tutunsun dıye progestan verıyodu ama ben bu ay yumurtlamadan sonra gıtmedım doktora dolayısıyla progestanda ıcmedım neyse cokkk uzattım canlar kusuruma bakmayın
bence hayalotumun oglu olcak
sagol canım adetım gelcek bellı karnımın agrımasındancanımm ben bilemedim o ilaçlardan kullanmadım hiçç :26::26:
yardımcı olmak isterdim ama olamıyorum:26:
nasıl anladınn:44::44:
kızlar meraba akşam üstü selam deyip kaçtım kusura bakmayın
eeee ne var ne yok fıstıklar
hsgeldin destinam.. nasılsın
keserim napıyosn, nasılsın niye sesin çıkmıyo :26:
iyi olmaya çalışıyom canım yaa 3 gündür hasta yatıyom kız reflüm azdı
sen napıyon
hmm. .geçmis olsun destinam
napayım.. bol bol canım sıkılıyo, evde bisey yapasım gelmiyo
umudum yavrim yeni gördüm bee:))) ii diyelim ii olalım süleyman tosundan gelen maili okuyordum ameliyat olmadan tüp bebek olmaz falan diyor bakalm sonum ne olcak:18::18::18::18::18::18:
umudum yavrim yeni gördüm bee:))) ii diyelim ii olalım süleyman tosundan gelen maili okuyordum ameliyat olmadan tüp bebek olmaz falan diyor bakalm sonum ne olcak:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?