Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

herkesler kaçmıs.. bende hayalotumuzu merak ettim sonucu için.. bnde çıkam barim

ohh ne güzel kurtuldun canımm bu derttende sıra şimdi görkem beyin gelmesinde

he tamam ozaman çık balım en ıyısııkeşkem benim tapumda olsa hıc durmam burda hemen gıderım burayıda kıraya ama cıktıgım gıbı buranın parasını alamam bıdaha
evet bitanemm kendi evimiz peder almadı eşim kendi çabasıyla aldı garibimm ona verirmiyim heç
inşş seninde olur bebeğim

bitanemmm ne güzell 2 katına çıkmış degerinn
sen bakma o konuşanlaraa
az kaldıı miniğimizi görmene

ya kızcelerım sızlere bırsey sormak ıstıyorum benım bat 13ydu hala gelmedı bnım kırmızılar yarına randevu bulabılmıstım bi muayene olup randevu alcaktım hsg için bu ay sadece klomen kullandım progestana gecmedım normalde 25 gunde bı adet olurum doktor bu sure az bız onu yukseltelım 1aya dedı ama klomen adette gecıkme yaparmı yada gecen aylardakı progestanlar yuzundenmı gecıktı adetım yarın ıcın gıtsemmı aceba doktora:26: ben genelde bayan doktora gıdıyorum daha rahat anlatıyorum derdımı bu hafta baska randevuda yok napcam bılemedım:44::44::44: 3 aydır klomenyumurtlama ıcın yumurtlamadan sonra bebk guzel tutunsun dıye progestan verıyodu ama ben bu ay yumurtlamadan sonra gıtmedım doktora dolayısıyla progestanda ıcmedım neyse cokkk uzattım canlar kusuruma bakmayın

ye balımm can boğazdan gelirrr
ohh ne güzelll teyzoşumm seni acıktırıp kaldırıyoo
ben geceleri aclıktan uyyamıyorummkalkıp meyveli süt içim yatyorum
kuzumm süt iyi bence sabah akşam derken 1 paket iyi iyi
bende kızımda ne kadar çok içtiysemmm kızım dişli dogduuu
oglumdada içmedim tiksindimgerçekten o dogru sen ne yersen bebeginde dogunca onu yermiş
kızım sütü çok severdi ogluma içiremzdimm

canımm ben bilemedim o ilaçlardan kullanmadım hiçç :26::26:
yardımcı olmak isterdim ama olamıyorum:26:

umudum yavrim yeni gördüm bee:))) ii diyelim ii olalım süleyman tosundan gelen maili okuyordum ameliyat olmadan tüp bebek olmaz falan diyor bakalm sonum ne olcak:18::18::18::18::18::18:

hmm iyi bakalım :)

yaw uzaktan beri o kadar der tabi.. sen iyicene bi dr kntolünden geçeydi bi.. ist. gidipte :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…