Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ooo benim liste çok kabarık.. sen bakma bana..
ben umutsuz vaka

senin neyin var.. anlat bakalım belkim yardımcı olabiliriz

ALLAHım yardım etsin dualarını kabul etsın.. ben 2 yıllık ewlıyım.. 23 yasındayım.. bundan 7 ay once bebek düşünmeye karar verdık.. ama ben korunmayı bırakmadan önce gittim muayene felan oldum herseyım normal cıktı sonrasındada calısmalara basladık ama yaklasık 5 aydır tutturamıyoruz((( gittikçe psikolojim bozulmaya basladı valla acaba olmuo mu dıe.. bıde cevreye soledık tabı dusunuoruz dıe onlarda sureklı ee hanı daha beklıomusunuz vs vs dıe iice cnm sıkılıo valla(((

canımcım gitti gidyorda uygun fiyata ovulasyon testleri satılıyo yardımı olur canım denersen eğer aklında bulunsun

umutum kusum böyle konuşma nolur canım yaaaaa

senin ilaç nasıl gidiyo gençleşiyonmu bakem

napim öyle ama

ilaç içiyorum nasıl olsun.. smid adetim yeni bitti.. haziran adetime kadar 2. kutudanda içmem gerekcek, yetmicek yani bu elimde ki...Ankra daki ablamıza demistim. o eline geçer geçmez yollayacaktı..
haftaya pazar günüilacım bitiyor.. :26: ondan sonrasına 2haftam daha kalıyor..haziran adetine.

artık gençlesiyom mu bilmiyom.. arada DHEA m yükseliyo da olabilir

öyle işte kusum balım

Son düzenleme:
Geldim umudum anlat bakalım hangi şehirdesin ben hatay die biliyodum 2 saat diyince şaşırdım :)

herşey güzel olcak kuzum sen sakın moralini bozma

şu ilaçların bitsin 18 liklere taş çıkarcan gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…