- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.821
benim ilk msjımal beraber. destinamında dediği ovulasyon testiyle beraber silkelen birde.. tamamdır bu işş
cidem dicek.. bu kadar çok şeyi ben nasıl yapıcam
hoşbulduk canımın içiiayy inş inş inşş bitanem
test aldım bugün kırmızılar gelemzse sabah yaparım artıkinş bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur
benim ilk msjımal beraber. destinamında dediği ovulasyon testiyle beraber silkelen birde.. tamamdır bu işş
cidem dicek.. bu kadar çok şeyi ben nasıl yapıcam
hoşbulduk meleğim,iyiyim kuzum sen nasılsın
oyyy maşallaaah teyzoşumaaaabüyümüş annesi kzuumm
yaa şu hamişlik takvimi de iyi ki var yaaaateyzoşlarımızı takip edebiliyoruz ne güzel, tkrar tebrik ediyorum kk
gercekten cok teşekkur ederim hepinizin söledıklerını ödevımmiş gibi uyguluycamm.. ALLAHım inşallah her ısteyene nasip eder herkesin duasını kabul eder.. hepinize cok teşekkür ederim verdiğiniz cvplardan ötürü hepiniz iyi ki varsınızzzzzzz:))))))))))))
med im ben sana katılmıyorum şu hamislik takviminden.. :44:
tamam güzel. teyzoslar takip ediliyor ne güzel bisey ama..
benim gibi olanına da yazık oluyor ..
doğruya doğru simdi.. geçen haftaki girmediğimin payı da var bunda.
bunu dediğim içinde kimse kızmasın bana .
med im ben sana katılmıyorum şu hamislik takviminden.. :44:
neee 3 gün üst üstemi ama ben bi gün pozitif gördüm bak şimdi yımırtlamadımmı yaaaaaaaa
neee 3 gün üst üstemi ama ben bi gün pozitif gördüm bak şimdi yımırtlamadımmı yaaaaaaaa
umutum bende senin gibi hissediyom her gördüğümde içim gidiyo acaba bende bi gün yaparmıyım die
kızlar yanlış anlamayın nolur maşallah hepinize allahım kucağınıza almak nasip etsin
:26::26::26:kuzumm rahatsız oluyosan kaldırımmi:44::44:sende haklısın nedimm:26::26:
artık onu bilemiycem kusum
işin ustası scorpions arkadrasımız öyle yapmısdı anlattığına göre..
3gün üst üste görmüs testlerdeki çift kırmızıyı, 3gün çalıs, silkelen, sonra bekle hamis kal...sloganını uygulamıs
medim hsgeldin balım nasılsın
hadi insaAllah halsizliğini bebise veriyorum.. bskada biseye vermem ona göre
iyiyi sağol canım, sen nasılsınmed im ben sana katılmıyorum şu hamislik takviminden.. :44:
ayyy hiç haber vermez olur muyum ben meleğimin teyzoşlarınaasabah bizi habersiz bırakma canımm çatlarım ben
bende bir gün geçti yaptımm koyu bi şekilde çıktı ikinci çizgii 3.5 haftalıkmış ozamanlar
inşşş ben bu ay senden umutluyumnm
:26: :26: :26::26::26::26:kuzumm rahatsız oluyosan kaldırımmi:44::44:sende haklısın nedimm:26::26:
yaaa umutum cevap bekliyom bennn
yok balım kaldırma.. bi benim için mi kaldırcan olmaz öyle
ben bu gidisle hiç yapamıycam belki de.. ama olsun..napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta..
ama yapan arkadasalara çok yakıştı..teyzoslarımzı görüyoz o ayrı bi güzellik..
ama işte insan kendisi de yapmayı istiyo..
nolur kimse yalnıs anlamasın beni..destinamın dediği gibi.. kucağınızada almayı nasip etsin mevlam insaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?