Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

med im ben sana katılmıyorum şu hamislik takviminden.. :44:
tamam güzel. teyzoslar takip ediliyor ne güzel bisey ama..
benim gibi olanına da yazık oluyor ..
doğruya doğru simdi.. geçen haftaki girmediğimin payı da var bunda.
bunu dediğim içinde kimse kızmasın bana .

ne demek cnm.. yardımıc olabildiysek.. sen yap bunları.. snra sonuçlarını bizede söyle..
Rabbim denk getirsin insaAllah.. sıkıntı yoksa, neden olmasın ki

sen hep gel ara ara böyle.. yardımcı oluruz her daim

umutum bende senin gibi hissediyom her gördüğümde içim gidiyo acaba bende bi gün yaparmıyım die

kızlar yanlış anlamayın nolur maşallah hepinize allahım kucağınıza almak nasip etsin

:26::26::26:kuzumm rahatsız oluyosan kaldırımmi:44::44:sende haklısın nedimm:26::26:

Umudum çatlatirsın adamı soylesene kız nerdendin of tamam hatalıyım kabul söyle özürde diliyorum dinlemedim seni :)

neee 3 gün üst üstemi ama ben bi gün pozitif gördüm bak şimdi yımırtlamadımmı yaaaaaaaa

artık onu bilemiycem kusum

işin ustası scorpions arkadrasımız öyle yapmısdı anlattığına göre..
3gün üst üste görmüs testlerdeki çift kırmızıyı, 3gün çalıs, silkelen, sonra bekle hamis kal...sloganını uygulamıs

Umudumm çatlatirsın adamı soylesene kız nerdendin of tamam hatalıyım kabul söyle özürde diliyorum dinlemedim seni :)

Umudumm çatlatirsın adamı soylesene kız nerdendin of tamam hatalıyım kabul söyle özürde diliyorum dinlemedimm seni :)

umutum bende senin gibi hissediyom her gördüğümde içim gidiyo acaba bende bi gün yaparmıyım die

kızlar yanlış anlamayın nolur maşallah hepinize allahım kucağınıza almak nasip etsin

ben bu gidisle hiç yapamıycam belki de.. ama olsun..napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta..

ama yapan arkadasalara çok yakıştı..teyzoslarımzı görüyoz o ayrı bi güzellik..
ama işte insan kendisi de yapmayı istiyo..
nolur kimse yalnıs anlamasın beni..destinamın dediği gibi.. kucağınızada almayı nasip etsin mevlam insaAllah...

hımmmm anladım hayırlısı artık ne diim canım pozitifi görünce 3 gün çalıştık

medim hsgeldin balım nasılsın
hadi insaAllah halsizliğini bebise veriyorum.. bskada biseye vermem ona göre

iyiyi sağol canım, sen nasılsın
valla katılmayabilirsin saygı duyarım.. ama biz hamile değiliz diye insanlar da hamilelik takvimi yapamıycak diye bişey yok ki.. bu onların en doğal hakkı.. hem kimse o takvimi birilerini üzmek için nispet yapmazk için de yapmıyo ki umudum.. bu seni rahattsız ediyosa o zaman biz burda hiç bebek muhabbeti de yapmayalım.. insanlar hamişlik haberini de vermesin, bebeklerinin gelişiminden durumundan da bahsetmesin öyle mi? valla insanlar resmen zan altında kalıyo... bak selencelkim rahatsız oluyosan kaldırayım yazmış biliyorum çok üzülüyosun çok acı çektin 15 yıl dile kolay.. çoook da dua ettim kuzum sana, Allah biliyo ya kendime etmediğim kadar sana dua ettim.. ama kısmet olmayınca elden bişey gelmez kuzum, nasipte ne varsa o..
lütfen hayatı kendine daha fazla zindan etme... dua et ve umudunu hiç bi zaman yitirme

sabah bizi habersiz bırakma canımm çatlarım ben
bende bir gün geçti yaptımm koyu bi şekilde çıktı ikinci çizgii 3.5 haftalıkmış ozamanlar
inşşş ben bu ay senden umutluyumnm
ayyy hiç haber vermez olur muyum ben meleğimin teyzoşlarınaa inşşş güzel haberlerle gelirim meleğim

:26::26::26:kuzumm rahatsız oluyosan kaldırımmi:44::44:sende haklısın nedimm:26::26:
:26: :26: :26:

Son düzenleme:

yaw umutum ben bu doktorları anlamıyom yaa biri tüp bebeek yaptırmanız lazım diyo biri herşey çok iyi sizin zaten bebeğiniz olur diyo hangisine uyacağımı şaşırıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…