- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #49.801
çiğdemm kuzumm yastık koy belineeegerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla
bu ay yastık işini baya bi gayretle yaptım bakalım:))) aa ewt ya silkelet hamiş kalı da yenı öğrendım cok güldüm okuyunca ama onumuzdekı ayda onu deneyım dıorum:))))
ALLAHım yardım etsin dualarını kabul etsın.. ben 2 yıllık ewlıyım.. 23 yasındayım.. bundan 7 ay once bebek düşünmeye karar verdık.. ama ben korunmayı bırakmadan önce gittim muayene felan oldum herseyım normal cıktı sonrasındada calısmalara basladık ama yaklasık 5 aydır tutturamıyoruz((( gittikçe psikolojim bozulmaya basladı valla acaba olmuo mu dıe.. bıde cevreye soledık tabı dusunuoruz dıe onlarda sureklı ee hanı daha beklıomusunuz vs vs dıe iice cnm sıkılıo valla (((
al tabi canım ben bu ya adet bitiminden itibaren hergün kullandım çalışmaları ona göre yaptık hayırlısı artık tavsiye edrim nokta atışı için mühim yani:16
tamam tamam bnde deneyım onumuzdekı:)))))
nasılsınız yavrularrrrr
ben çok yorgunum vee çok halsizim ama sizi merak etiiğimden azcık kendime gelir gelemz geldim
hayalotumdan haber var mııııı, almış mı tahlil sonucunuoyy çiçeği burnunda hamişim benim yaaa
bugün batım, kırmızılardan ses yok ama ara ara sancılarım oluyo :26: inşş bebişim yapıyodur o yaramazlıklları
sernesim ve seremcemimden haber var mı inşş onlar da güzel haberler verir de bize mutluluğumuz katlanır yaaa
bana bakk kızzz umutsuz diyim durma dövücem şimdikk
canımcım gitti gidyorda uygun fiyata ovulasyon testleri satılıyo yardımı olur canım denersen eğer aklında bulunsun
meddimm hoşgeldinnn bebeğimm nasılsınnn ??
Geldim umudum anlat bakalım hangi şehirdesin ben hatay die biliyodum 2 saat diyince şaşırdım :)
herşey güzel olcak kuzum sen sakın moralini bozma
şu ilaçların bitsin 18 liklere taş çıkarcan gör bak
hg bitanemmm
inş o kırmızılar 9 ay hiç ugramaz sana
çiğdemm kuzumm yastık koy belineeegerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla
cnm bak,. destinamın da dediği gibi.. benim sana son ki yazdığımla beraber.. bunuda uygulayabilirsin..
hem zamanında olmus olur çalısma.. hemde çok yorulmamıs olursun..
yada scorpions diye arkadasımız var burada. 3gün üst üste çift kırmızıları gördügünde o testlerde. çalısmaları yap, snra bekle.. insaAllah gelir seninde pıtırcığınn
nasılsınız yavrularrrrr
ben çok yorgunum vee çok halsizim ama sizi merak etiiğimden azcık kendime gelir gelemz geldim
hayalotumdan haber var mııııı, almış mı tahlil sonucunuoyy çiçeği burnunda hamişim benim yaaa
bugün batım, kırmızılardan ses yok ama ara ara sancılarım oluyo :26: inşş bebişim yapıyodur o yaramazlıklları
sernesim ve seremcemimden haber var mı inşş onlar da güzel haberler verir de bize mutluluğumuz katlanır yaaa
cnm bak,. destinamın da dediği gibi.. benim sana son ki yazdığımla beraber.. bunuda uygulayabilirsin..
hem zamanında olmus olur çalısma.. hemde çok yorulmamıs olursun..
yada scorpions diye arkadasımız var burada. 3gün üst üste çift kırmızıları gördügünde o testlerde. çalısmaları yap, snra bekle.. insaAllah gelir seninde pıtırcığınn
Meddim kuzum bendede aynı gelen giden yok ağrılar yokluyo öyle kızlar dua edin 3 ayların hürmetine olsun bu ay bebişim inş inş hepimizin olur Rabbim hayırlısıyla bian önce tattırır bizede o duyguyu AMİN..
hoşbulduk canımın içiiayy inş inş inşş bitanem
test aldım bugün kırmızılar gelemzse sabah yaparım artıkinş bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?