Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çiğdemm kuzumm yastık koy belineee gerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla

bu ay yastık işini baya bi gayretle yaptım bakalım:))) aa ewt ya silkelet hamiş kalı da yenı öğrendım cok güldüm okuyunca ama onumuzdekı ayda onu deneyım dıorum:))))

nasılsınız yavrularrrrr
ben çok yorgunum vee çok halsizim ama sizi merak etiiğimden azcık kendime gelir gelemz geldim
hayalotumdan haber var mııııı, almış mı tahlil sonucunu oyy çiçeği burnunda hamişim benim yaaa

bugün batım, kırmızılardan ses yok ama ara ara sancılarım oluyo :26: inşş bebişim yapıyodur o yaramazlıklları
sernesim ve seremcemimden haber var mı inşş onlar da güzel haberler verir de bize mutluluğumuz katlanır yaaa

amin cnm insaAllah..
bak daha çok yenisin.. sen ve burada ki herkes benden çok çok yenisiniz..
kendinizi simdiden yıpratmayın nolur.. ben yaşadığım için söylüyorum ..
2yıllık evli olsalydım simdi ne isterdim bilmiyom.
o zamanlarımı hayal meyal hatırlıyom..
çok sükür yaşımı göstermediğimi söylerler ama yaşım 33 bitti, 34 le gidiyorum..
16 yılım dolacak ağustos da..
ama geçen zamandan hariç. insanı yaşadıkları yaşlandırıyo, bunu sakın unutma emi ..

senin hersey normalse, esinde de birsey yoksa olur niye bu kadar sıkınıt yapıyosun ki.. üstelik 5 aydır deniyoruz, tuttturamıyoruz diyosun..
çevrendekilere de ... "" biz düsünüyoruz ama Rabbimin istedği zamanda olucak "" de...bunu derken çekinme.. gözlerinin içine baka baka söyle.. çekine çekine dersen,. üzerine daha çok gelirler ..

bak soğan kürü de yapabilirsin, bu hamile kalmayı kolaylastırıyo, birde ari+sütü+bal polen yiyebilirsin, aktarlarda var bu..yumurtaların için çok iyi geliyor..
bu soğan kürünü de burada ki bi arkadasa yaptırdığım ay hamile kaldı.. zorla yaptırmıstım ama, smdi iyi ki yapmısım diyor.. :))

insaAllah yardımcı olabilmisimdir

Son düzenleme:

hg bitanemmm
inş o kırmızılar 9 ay hiç ugramaz sana

canımcım gitti gidyorda uygun fiyata ovulasyon testleri satılıyo yardımı olur canım denersen eğer aklında bulunsun

cnm bak,. destinamın da dediği gibi.. benim sana son ki yazdığımla beraber.. bunuda uygulayabilirsin..
hem zamanında olmus olur çalısma.. hemde çok yorulmamıs olursun..

yada scorpions diye arkadasımız var burada. 3gün üst üste çift kırmızıları gördügünde o testlerde. çalısmaları yap, snra bekle.. insaAllah gelir seninde pıtırcığınn

meddimm hoşgeldinnn bebeğimm nasılsınnn ??

hoşbulduk meleğim,iyiyim kuzum sen nasılsın
oyyy maşallaaah teyzoşumaaaa büyümüş annesi kzuumm
yaa şu hamişlik takvimi de iyi ki var yaaaa teyzoşlarımızı takip edebiliyoruz ne güzel, tkrar tebrik ediyorum kk

Son düzenleme:
Meddim kuzum bendede aynı gelen giden yok ağrılar yokluyo öyle kızlar dua edin 3 ayların hürmetine olsun bu ay bebişim inş inş hepimizin olur Rabbim hayırlısıyla bian önce tattırır bizede o duyguyu AMİN..

çiğdemm kuzumm yastık koy belineee gerçi biliyondur ben genede diyim dedimm bide silkelet hamiş kal diolarr burda bi arkadaşımız yaptıı kaldıı valla

benim ilk msjımal beraber. destinamında dediği ovulasyon testiyle beraber silkelen birde.. tamamdır bu işş

cidem dicek.. bu kadar çok şeyi ben nasıl yapıcam

gercekten cok teşekkur ederim hepinizin söledıklerını ödevımmiş gibi uyguluycamm.. ALLAHım inşallah her ısteyene nasip eder herkesin duasını kabul eder.. hepinize cok teşekkür ederim verdiğiniz cvplardan ötürü hepiniz iyi ki varsınızzzzzzz:))))))))))))

medim hsgeldin balım nasılsın
hadi insaAllah halsizliğini bebise veriyorum.. bskada biseye vermem ona göre

neee 3 gün üst üstemi ama ben bi gün pozitif gördüm bak şimdi yımırtlamadımmı yaaaaaaaa

Amin amin amin bitanemmm, ayy yarın da kandil inşş kandilde alırız müjdeleri

hoşbulduk canımın içii ayy inş inş inşş bitanem
test aldım bugün kırmızılar gelemzse sabah yaparım artık inş bu kez çift çizgiyi görmek nasip olur

sabah bizi habersiz bırakma canımm çatlarım ben
bende bir gün geçti yaptımm koyu bi şekilde çıktı ikinci çizgii 3.5 haftalıkmış ozamanlar
inşşş ben bu ay senden umutluyumnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…